Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 2374: asi ako kazdy.
"Ja špiním korbu za pojazdami hned na začiatku..."
BRUNNER napsal v č. 2374: a hlavne sa pri nej clovek najviac narozmysla "A s patinou je najviac roboty..." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2372: ved to. "Jen zašpinit... " |
|
|
|
mato napsal v č. 2371: Ne, už je nabarvený a slepený. Jen zašpinit... "tak to si este len v polovici stavby" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2370: tak to si este len v polovici stavby "Už budu mít ten Panther Jěště ho musim zašpinit " |
|
|
|
Už budu mít ten Panther Jěště ho musim zašpinit | |
|
|
skus ten preshading spravit suchym stetcom.ja som tak robil prechody medzi farbamy a nevyeralo to nejak zle. | |
|
|
BRUNNER (2334) : K tomu může stačit jen trochu důvěry v jinou metodu a nebát se to vyzkoušet ( beze smajlů ). | |
|
|
ty pouzivas fixirku ??? ta se k tomu vubec nehodi ... pouzij spis nejakou pistoli kde muzes regulovat mnozstvi barvy ( nevim sice od ktere firmy ji mas ale co mam revelackou fixirku ja tak ji pouzivam pro nastrik dioramy zemitou barvou a tam se to regulovat neda...) | |
|
|
Pozdě. včera večer jsem to udělal. Ale co. uvidíme. Moje fixírka na to stejně nahrne tolik barvy že se budu divit jestli něco bude vůbec vidět. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2363: moze byt ,mam to odskusane,nie vzdy sa mi chce vytahovat a cistit pistol. Stetec neodporucam,iba ak by si napustil len linky. "skús tupovat s molitanom..." |
|
|
|
To nevím,ale osobně si myslím,že to moc jít nemůže,z důvodu tahu štětce.Není to pistole.. | |
|
|
Curahee: Aha. Ale jde to i štětcem ? | |
|
|
eagle:To je preshreiding. | |
|
|
Pánové! Mohl by mi prosím někdo ochotný poslat nejlépe vícepohledové plánky vojenské techniky - OT 62 TOPAS, VT 34, VT 55, MT 55, T 55, OT 810,"Ještěrka", PTS 10, nějaká starší mobilní radarová stanice české či ruské provenience, nosič taktických raket,vrtulník Mi 4, vhodné ke stavbě modelů. Předem za cokoli velmi děkuji. Jura, mailto:[email protected] |
|
|
|
Mám dvě otázky. Za prvé - Jak se jmenuje ten styl patinování že si linky na povrchu stříknu tmavou barvou, pak to přestříkám normálně kamufláží a je to potom trochu vidět ? Za druhé - Jde to i štětcem ? | |
|
|
no jo ale prece nedojdu za zubarkou at mi da nebo proda dentakryl | |
|
|
no , to bych si teda dal | |
|
|
Vránis napsal v č. 2354: skutocny snech a namiesto vytrinky to budes drzat v mrazaku . "Nevite nekdo jak poradne stvarnit snih ? krome smesi jedle sody a skrobu ? potrebuju poradnou snehovou vrstvu..." |
|
|
|
Nevite nekdo jak poradne stvarnit snih ? krome smesi jedle sody a skrobu ? potrebuju poradnou snehovou vrstvu... | |
|
|
www.network54.com/Forum/message?forumid=7897... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC