Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Eagle:Kup si od Propagteamu. | |
|
|
Lavockin: Jo. Academy dělá i čtvrtku Bf-109G, ale ta je nic moc. Řekl bych že ta forma už je pěkně stará. Nezná někdo způsob jak přinutit obtisky od Academy k poslušnosti (aby alespoň trochu držely na povrchu)? |
|
|
|
EAGLE: předpokládám,že to bylo v měřítku 1:72??? | |
|
|
Nechce nejaký Slováčisko resin 1:48 J8M1 "Shusui" od Hi-Kit(SVK) za 400.-sk ? Jemné rytie,diely z bieleho kovu,obtisky Propagteam. | |
|
|
A co novější modely od Academy, rytí do hloubky, dobrá cena, jen ty obdisky jsou na dvě věci.... Nedávno jsem od nich stavěl Bf-109 E a byla dost dobrá. | |
|
|
Doporučuji si koupit od Směru Me 262 B1-a1(metal). Vznikne opravdu pěkný model.Rytí teda vystupuje na povrh,ale vše dobře lícuje a velký arch s obtisky. | |
|
|
Honza (2527): Ten Il 2 od směru je opravdu dobrý. Je to ale jednomístná verze. | |
|
|
Zvlášť pěknej je ten směráckej i s plechama v zimní kamufláži,celkem dobrej povrch a rytí,podvozek je trochu horší(hlavně s lyžema),ale jinak moc hezkej modýlek. | |
|
|
Honza napsal v č. 2527:
"Tak jsem si rozdělal Il-2 od Mastercraftu(Polsko). Pokud se někdo hodlá stát sochařem, je to skvělý začátek."
BRUNNER napsal v č. 2528: a co tak smer?slusna cena a kavalitu si ludia pochvaluju u toho sturmikova "Šetríš na špatnom mieste Honzo" |
|
|
|
Nechce si niekto urobiť "spojeneckého" Panthera? British PzKpfw V Panther Ausf G "Cuckoo" from 4th Battalion of 6th Coldstream Guards Tank Brigade, North-West Europe, 1944/45. |
|
|
|
Honza napsal v č. 2530: Ten model...už som jednu Il-2 od východného výrobca mal...na ďalšieho už nemám nervy... "odradil jsem Tě já nebo model? " |
|
|
|
Brunner: Pročpak, je to zas něco jinýho. Když máš lepty a dobrou vůli, výsledek se dostaví i bez těch leptů. Viz Fw-190v Galerii. Je ze slepovánky od směru a dopadl podle mě slušně. SK: odradil jsem Tě já nebo model? |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2528: Hej...prečo?
"Pozná niekto z Vás firmu Minicraft?"
Honza napsal v č. 2527: To ma na tom leteckom dni od neho odradilo... "Tak jsem si rozdělal Il-2 od Mastercraftu(Polsko). Pokud se někdo hodlá stát sochařem, je to skvělý začátek." |
|
|
|
Tak jsem si rozdělal Il-2 od Mastercraftu(Polsko). Pokud se někdo hodlá stát sochařem, je to skvělý začátek. | |
|
|
xfish: Mrkni se na net. www.mpmshop.cz nebo www.artur-m-c.cz . | |
|
|
Na kolik vyjde Tiger I 1/35? (Revell ) | |
|
|
MATO : Mal som také tendencie zbaviť sa kompletu,ale rozmyslel som si to... | |
|
|
brano napsal v č. 2522: "Ale toto a podobné fóra ma iritujú ku comebacku..." tak si daj toto: www.missing-lynx.com/dg.htm alebo v podstate na kazdej slusnej modelarskej stranke je aj forim tak.... brano napsal v č. 2517: "kompresor Revell Alfa" a ze sa ho chces zbavit.... |
|
|
|
MATO : Kompresor od ruky zhruba pred 8-9 rokmi za 2000.-,pištoľka NEW pred 4-5 rokmi 4500.-...použil som ju na jedného kráľovského tigríka a dal som ju do uloženky z dôvodov uvedených nižšie... Ale toto a podobné fóra ma iritujú ku comebacku...ale zatiaľ mám iné priority,než modelárčinu.Snáď raz...... | |
|
|
xfish:to co mas za debilnu ikonu
brano napsal v č. 2517: to ale muselo stat prachy
"Pištoľka Tamiya HG-S-celokovová jednočinná,kompresor Revell Alfa"
Honza napsal v č. 2516: "firma 3-detail" ze vraj robi aj ohybacku na lepty-ale keby som sa k nej vedel dostat Eagle napsal v č. 2518: "náhodou neznáš "poznam : ) urobis si maskovanie ale neprilozis to na kridlo ale drzis to cca 2cm(treba vyskusat) nad nim-tym sposobis ze ti farba pojde aj trochu mimo.....aspon tak mi to vysvetlil |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC