Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
S těmahle "potvorama" přišel Dragon. Jsou to nádherný stavebnice, ale celkem dost drahý. Viděl jsem je za nějaký cca 3000,- +/-. | |
|
|
viac ako 45 stupnov,hej?No jo,nic take som zatial este nestaval | |
|
|
mato: hmoždíř je dělo velké ráže střílející v horních úhlech... | |
|
|
Prave som sa docital,ze zimerit sa najlepsie robi pomocou tmelu miliput.Neviem,skuste. | |
|
|
Letoktuhy?A naco ved to len natry sivou ako zvysok modelu. | |
|
|
To DG:Hmozdir je nieco ako velke delo?Vies co ser na mna :) | |
|
|
Poradte,jak udelat povrch imitujici drevo?Chci delat Opel Maultier with 20mm flak.Korbu ma delanou z fosen,jak na nich udelat letokruhy? | |
|
|
Těžký hmoždíř ráže 600mm (respektive 540mm) na pásovém podvozku. Už jsme doma? | |
|
|
Adama a evu trochu poznam ale ostatnych ani velmi ne | |
|
|
mato: Adam, Eva, Thor, Odin, Loki, Ziu, Karl, Fenrih.... Už zapaluje? |
|
|
|
To Wolf33:Ak ma od koho pozicat tak on ta urcite zasveti do robenia kamuflazi. To Honza:nie je to nahodou to tecko len s prednou castou?To som vydel na jeho stranke ale co ja viem? Nevie mi niekto povedat ci vsetky sdkfz.251/d v tej trojfarebnej kamuflazi z arden(tej s tymi botkami) nosili oznacenie na bokoch? |
|
|
|
To DG:No ja som ho zatial len nanasal a strasne sa mi pacila jeho konzistencia.V konecnom stadiu som ho videl iba na hambatych fotkach pameli. Loki??? co to je? |
|
|
|
Modelář se stal v novým roce skutečně solidním pro kitaře. Vyplatí se ho koupit, jsou tam dobrý nápady i postupy. Jinak Ramirez nabízí to téčko jako stavebnici. Jako stavebnici!! Strašnej voser něco takovýho dělat, ale jako doplněk k diorámě musí bejt super.(na můj vkus poněkud drahej doplněk... To Mato: budu se to snažit zjistit, do srazu snad ... |
|
|
|
pani nestahoval niekto z vas ten manual k tigru? mne to nejde.nemate to niekto? dalo by sa to dat na net a potom by som si to stiahol alebo to spakujte a poslite na mailto:[email protected]. vopres vam velmi pekne dakujem. |
|
|
|
MAREK: To je jasné.:o) | |
|
|
brano : zkus, ale doporučuju prvně na něčem méně důležitým. Kdyby Ti náhodou nesedl, tak ať mě neproklínáš . I když moc si to nemyslím, protože stopy nezanechává. Prostě zatmelíš mezeru ( špachtle, jehla, .... ), chvíli počkáš až to uschne ( jde o pár minut ) a pak pomocí malýho štětce mírně navlhčeného přetřeš ono tmelené místo. Voda ho znovu mírně změkčí a štětec Ti tak stáhne přebytečný tmel co tam zůstal. Zbyde jen pěkně zatmelená mezera ( třeba mezi pancíři ). Nejde o nějaké poučování, každý máte svoji oblíbenou značku a své zaručené postupy. Tohle je jen skromný návod jak to zkusit. mato : možná jsme se moc nepochopili. Já nepoužívám ten tmel na to, abych třeba překryl místa při tvorbě kamufláže, ale protože má dobrou bílou barvu a právě pomocí vody a štětce opakovatelně tvárný ( smývatelný ), tak se mi osvědčil i při výrobě zimního nátěru ( imitace vápna ). Musím ale zároveň podotkout, že zatím jsem takto pracoval jen na Wespě a tom zmiňovaném Krupp Protze. Na větší vozidlo typu Jagdpanther nebo třeba Tiger B jsem to zatím nezkoušel. Každopádně doporučuju prvně zkusit na nějakém tom modelu ze začátků tvé modelářské kariéry, aby to náhodou nezkončilo nějakou nehodou. Pročti znovu (357), tam jsem ten postup trochu popsal. |
|
|
|
MAREK: Latexový tmel? Nepoznám,otestujem,uvidím. Modelársku hlinu na zimmerit niekto skúšal? Raz som niekde čítal,že je to jedna z možností,ale som skeptik. |
|
|
|
pistol nemam ... jedine pujcit... | |
|
|
Jinak zakoupil jsem si vozidlo jménem Loki, už se docela těším až to bude postavené při své velikosti. To i Myšák bude blednout závistí... | |
|
|
mato: silikonový tmel? A to ti nevadí, jak je pružný a mazlavý? Než to zaschne, tak se to všude maže a jakmile to zaschne, tak s tím zase nic neuděláš. Není nad klasiku Tamiya Putty či jak se to jmenuje... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC