Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
vydel som toho lokiho.vcelku pekne monstrum. A co hovorite na zimerit prostrednictvom tmelu miliput?Aspon tak ho robia ty pani co maju tie pekne modely na ww2modelmakerovi. |
|
|
|
dik... no zkusim si to nanecisto a potom uvidim... mam tigera stredni produkce ... je to interierova verze takze vcetne vsech serepeticek uvnitr... az dokoncim hned se pochlubim...:)) | |
|
|
zdar potrebuju vase zkusenosti...jak udelat zimmerit... z ceho??? popr. postup dik moc |
|
|
|
BRUNNER napsal(a) v č. 398: Danke! "CURAHEE:Staci kupit tenku balzu a nastrihat si to na pozadovane fosne." |
|
|
|
Hey, nevedel by mi niekto poradiť, ako impregnovať papierový model lode, aby som ho mohol púšťať na vodu (ako RC samozrejme). A bol by som vďačný aj za nejaké tipy o inštalácii pohonu a RC súčiastok. Prosím, odpovedať na mail: mailto:[email protected] Vopred ďakujem. | |
|
|
to Ondík: A já blbec to zkoušel klasickým foťákem (Canon + Zoom) | |
|
|
Glynwed: Digitálem Olympus | |
|
|
to Ondík: Čím jsi to fotil? Když jsem si zblízka fotil svůj Jagdpanzer IV, vyšli mě jenom rozmazaný fleky. | |
|
|
Glynwed: Nejvíc starostí mi ale délá ten sokol - hodně toho sežere a pořád z něj něco padá... | |
|
|
to Ondík: Slečna - 111111111 !!! Ty rytíři jsou taky v životní velikosti ?! | |
|
|
Du Galle: To jsou přeci oběti našich tankistů na T-34/85 od 1. čs. samostatné tankové brigády v bojích v bojích v ostravské operaci. egli: Díky za reklamu. Snad se tam taky podívají David Gore a Fuky, protože je tam pro ně přichystaná lahůdka (viz jejich časté diskuze - třeba kde je nejlepší umřít a tak...). |
|
|
|
Kdypak ma prijit Eduard s Hetzerem na trh?Udajne u toho bude mrte plechu,ale asi i cena bude prima. | |
|
|
Ondík: Hele Ondíku, jakým způsobem se ti tam propašovali Hetzer a SdKfz 251? | |
|
|
Jinak já budu určitě stavět toho Loki, jednak sám původní Loki byl takový sympaťák, jméno Loki není tak naci-zprofanované jako Thor a potom jak říkám - je tam dlouhá hlaveň a s tou byl ukořistěn pouze Loki. Otázka je, jestli z toho někdy stříleli jinde než na střelnici, bojové použití dlouhé hlavně nikdo neprokázal... | |
|
|
Marek: Zvezda - to se nedá tak snadno definovat. Něco jsou opravdu výlisky od Italeri, něco jsou vlastní, které posléze přebírá Italeri a něco jsou staré výlisky od Dragonu... Z té mé stavebnice lze postavit prakticky jenom Loki, jelikož ten jediný byl ukořistěný s tou delší hlavní. Dekály jsou snad na víc verzí ale barevné podklady nikoliv. Jinak obě stavebnice se liší nejenom tou hlavní, ale i podvozkem - Thor má již vylisovaný podvozek ve střelecké pozici zatímco Loki v transportní... |
|
|
|
mato : když prohledáš www.dragonmodelsusa.com, tak najdeš přímo obrázky těchhle stavebnic. DuGalle : Myslím, že konkrétně v té tvojí stavebnici je na výběr "Loki" a "Thor", že jo ? Co budeš stavět Ty ? Použiješ i obsluhu ? |
|
|
|
Pánové a co říkáte na techniku od firmy ZVEZDA ? Mají to být výlisky od Italeri, ale jaké je to kvality to nevím, jelikož jsem ještě do žádné jejich stavebnice "nelezl". Máte s tím někdo zkušenosti ? Všiml jsem si, že nabízí poměrně širokou škálu SU a ISU. Dělá někdo z Vás ruskou techniku a zkoušel stavět modely od téhle firmy ? | |
|
|
Ondíkovy modely: www.fronta.cz/index.php?action=11&barva=... |
|
|
|
Tak tak, drahý je to jako prase, ale i Myš před tímhle bledne závistí jako prcek | |
|
|
3000?Nie pani,to by neslo |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC