Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Kralik : A ty už jsi zkoušel vyrobit dioramu havarovanýho letadla ? Já bych řekl, že vyrobit techniku ( tank, letadlo ) poškozenou bojem nebo dokonce kompletně zničenou je problematičtější než tvorba samostatného modelu, který má představovat funkční techniku. | |
|
|
No když prší nebo děláš dioráma havarovanýho letadla... | |
|
|
No jo, jenomže třeba tank se v takovým blátivým prostředí pohybuje běžně a tohle opotřebení a zamazání se dá aspoň logicky a dobře ztvárnit. Kdežto letadlu na letišti se zaserou tak možná jen pneumatiky. Myslím, že není standartem startovat z bažin . |
|
|
|
Marek napsal(a) v č. 315: "Letadýlka jsou pěkný. Jenom se nedají tak jako třeba tanky tak pěkně zapatlat blátem a jiným sajrajtem ." Ale dou. Jenom to dá mnohem vís práce. |
|
|
|
Kralik : .....aspoň někdo se zastává letadýlek..... Letadýlka jsou pěkný. Jenom se nedají tak jako třeba tanky tak pěkně zapatlat blátem a jiným sajrajtem . čet.Hrad : .....bratra jsem převychoval- teď už lepí taky (a hlavně lepí účty za barvy a další nástroje..... To je správnej přístup . Kolik je mu chudákovi let ? Doufám, že nepoužíváš fyzického nátlaku . |
|
|
|
čet taky výhoda | |
|
|
Giro: S vycvičením by to byl asi trochu problém (ale to asi bude těma metodama, který na bratra fungují, ale vůči rodičům..... no asi bych už nebydlel ), bratra jsem převychoval- teď už lepí taky (a hlavně lepí účty za barvy a další nástroje ) | |
|
|
čet.hrad(307) ................ to si ji musíš vycicčit. Já ji na to zakázal sahat, jinak to dopadalo stejně a opravený už to neni ono |
|
|
|
Tom (305) plně souhlas, Spit je možná nejhezží stíhačka tvarově co lítala za WWII | |
|
|
Ad mato (300):U techniky je to úplně stejný. Například teď jsem smolil Leoparda 2 A5 1:35 od Revella. Postup: Vyplodit trup a věž, naplácat na to tisíce serepetiček, prdnout na to litr barvy a je to hotovo. Ad 309: No jo no, mámy jsou vždycky problem se svou přehnanou alergií na prach a následnými ničitelskými sklony, proto jsem začal vystavovat modely na místa kam nedošáhne. |
|
|
|
Já sem na ně byl až moc hodnej, ale chyběly zkušenosti a byla tady hlavně ta máti | |
|
|
čet.Hrad napsal(a) v č. 307: "Mě se u letadýlek zprotivily věčně ulámaný podvozky a anténky " nesmíš na ně bejt surovej Musíš s nima opatrně!!! |
|
|
|
Mě se u letadýlek zprotivily věčně ulámaný podvozky a anténky (co by taky člověk chtěl, když je máti posedlá uklízením ), takže jsem teď taky u POZEMNÍ techniky | |
|
|
Á, aspoň někdo se zastává letadýlek | |
|
|
mato napsal(a) v č. 300: "Technika je ina,technika je umenie" A letadla snad technika nejsou? |
|
|
|
Fra Diavolo : Nestav ošuntělej hakl v měřítku 1:1000....., ale pusť se raději do pořádnýho modelu v pětatřicetině . | |
|
|
mato : s tvým příspěvkem (300) plně souhlasím . Technika je lepší. Letadla už jsem taky opustil. Jen bych podotkl, že když budeš tvořit Pz IV, Hummel a pak třeba Jagdpanzer IV, tak Tě z těch podvozků za chvíli taky "trefí" . Jedinou náplastí je potom tvorba nástaveb. Ty figury "Achtung Jabo WF 44" znám. Prohlížel jsem si je hned jak vyšly na stránce www.dragonmodelsusa.com . Vypadají fakt dobře ( jako všechny novinky ). Jen zrovna teď s nimi zatím nepočítám. Já používám převážně barvy od Tamyie a Agamy. Ale že bych preferoval jen konkrétní značku, tak to zase ne. Můžeš uvést to číslo nebo konkrétní značku té barvy (294) co používáš ? |
|
|
|
mato rozřešet celej čumák a dáš tam motor, dáš novou kabinku rozdřežeš výškovky a zbraně do křídel je krásný..............ale poněkud drahý | |
|
|
Lietadielka?pane boze.ved to je stale dokola.zlepit kokpit.potom tru a kridla,zanadavat ze to zase nie je presne a tmelit,potom sa zase násrat ze tie sachty stoja na hovno a musim prerobit vnutro kridla,ked je to hotove,treba to nastriekat a potom nezapacat kabinku,laky atd. Technika je ina,technika je umenie . |
|
|
|
Rád bych jenomže bych musel mit digi foťák nebo scaner. Bohužel ani jedno nemam. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC