Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Marek: Co je to za potvoru? | |
|
|
Jak se Vám líbí ? www.ww2modelmaker.com/modelpages/VPlandwasser.htm |
|
|
|
Když to správně naředíš, tak ne. Proto jsem si teď velice oblíbil ty vodou ředitelný agamy, dělá se s nima super. | |
|
|
Laky jsou vždy stříkací,nedělá to kocoury? | |
|
|
Pracuje se s ním normálně a když máš trochu cviku, vypydá to dobře. viz Fw-190 v galerii. | |
|
|
Honza: K tomu laku nanášeném štětcem,slyším prvně o laku nanášeném štětcem,jak se s ním pracuje a výsledky??? | |
|
|
Kdysi ho měly dělat KP, ale soudruzi to zatrhli. | |
|
|
Díky, dost mě překvapilo jak málo je stavebnic tohoto letadla. A ve čtvrtce stavim jenom letadla z WWI. |
|
|
|
Ten od MPM je momentálně nejlepší, s doplňky maximálně. Pak ten model dělá ještě Airfix, přebaluje Revell a z minulosti je tu Novo/Frog. Vše pochopitelně různé verze. A v 1/48 budou brzy Vánoce, jelikož nám Trumpeter chystá dáreček v podobě tohoto stroje |
|
|
|
Máte nějakej tip na Velouše Mk.I v 1/72? Popřípadě, je ten od MPM dobrej? | |
|
|
Naředíš Herkules vodou a práskneš ho pod obtisky. Lepí je dobře, se zvýrazněním spár je to sice horší, ale dá se to. Stopy rozmyješ vodou a obtisk zafixuješ lakem. | |
|
|
No já sem si pořídil "svatou trojci" od Agamy a nedám na to dopustit. Stojí pár kaček a efekt je good. Pokud živý vody nemůžeš, znám jen naředěný herkules. |
|
|
|
Hezký článeček na téma úprav toho Jumba... www.track-link.net/articles/60 |
|
|
|
Viz střední tanky
Béďa napsal v č. 2104: Ač to sem nepatří, tak Jumbo právě vyšlo v reedici od Tamiye, akorát vyžaduje poměrně zásadní úpravy. Nicméně jednooký mezi slepými králem... "Ač to sem nepatří, tuší někdo zda se ještě dá sehnat stavebnice Jumba 1:35? " |
|
|
|
viděl jsem 1:72 RC model Tigeru od Dragonu, dost dobrý Vyrabí někdo Jumbo? Vím že ho dělala Tamiya, ale nestálo prý za nic. |
|
|
|
Štětcem. Já jenom štětcem . Ale je to hodně dobrý. | |
|
|
Honza napsal v č. 1154: Jak ho nanášíš, pistolí?Nebo jsou laky nanášené i štětcem? " Právě jsem otestoval vodou ředitelný lak od Agamy. Vřele doporučuju, skvěle se sním pracuje." |
|
|
|
Právě jsem otestoval vodou ředitelný lak od Agamy. Vřele doporučuju, skvěle se sním pracuje. | |
|
|
Já neříkám že třicetpětky figury by se nehodily, ale ptal jsi se na tohle měřítko a tak jsem Ti odpověděl, která z té nabídky se mi líbí a jak ji hodlám postavit, toť vše. | |
|
|
Pánové ale to už jsem tu říkal. Mě se figury 1/16 líbí. Třeba ten "352nd Volksgrenadier - 1629" jde totiž postavit i v zimním oblečení jednotek SS ( třeba dub ). Kouknul jsem do katalogu a jeho cena je 535,- tak jaká pak věda . |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC