Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
MIO : Hele a co Fw 190 D-9 v 1/48 od Italeri ? Je tam napsáno "Langnasen Dora". Znáš ? Měly by tam být obtisky na JG 54. | |
|
|
Dík, ale třeba se mi někdo ozve, přece nebrousíte šestistovkou jako já? Já ji hodně obrousím na jemnější a pak teprve s ní brousím, potíž je v tom, že sem tam nějaké zrno zazlobí. | |
|
|
gen.Hogo-Fogo : A zkoušel si v Brně OD Vágner. Nevím jestli to tam mají, ale třeba budeš mít štěstí. | |
|
|
Mohl by mi někdo říci, kde seženu v Jihlavě, Brně případně Praze šmirkový papír zrnitosti vyšší než 600? |
|
|
|
Před velice krátkou dobou vyšel Sd.Kfz 251/1 Ausf.D opět od AFV Clubu, vypadá docela dost dobře. A další mají následovat, mimo jiné i Ausf.C, u kterého jsem moc zvědavý na srovnání s Dragonem. Dragon je mi podezřelý už jenom pro podezřelou cenu (jsou v ní i figurky posádky)... | |
|
|
Já nemám pistoli. Pásku nemaje To už je jedno, jsem z toho tak otrávenej, že na to definitivně se*u. První invazní bude Spit. | |
|
|
Brunner: Ty už jsou dole. Nenávidím invazní pruhy. | |
|
|
Já to dělám obdobně. Když se mi zdá ta kamufláž, byť je sebehezčí, nad moje síly, tak raději zvolím něco jiného. Lepší tak, než to po... . | |
|
|
Tak na ta podělaný invazní pruhy jsem se definitivně vykašlal. Mustang bude celej stříbrnej. | |
|
|
Jediná výjimka se zdaleka nedá nazvat trendem | |
|
|
Tak jsem zakoupil SdKfz 11 a musím říct, že takhle nádherné gumové pásy jako jsou tady jsem v životě neviděl. Kéž by všichni dělali tak, jako AFV Club... | |
|
|
Určitě nic převratného, možná je znáte : www.pavlamodels.cz www.revi.cz www.propagteam.cz |
|
|
|
Sákra, pěkná:)))) Ta S-300PMU vypadá taky fajn, třeba se mi jednou moje přání vyplní a Danu udělají i v 1/72. |
|
|
|
Honza : V 1/35 ji dělá PanzerShop. Má to asi 250 dílů a přes 300 "plechů" a další kovové doplňky a taky to stojí údajně přes 6 000,-. Ale v 1/72 asi ee. |
|
|
|
Nevíte jestli někdo dělá/chystá se dělat Danu/Zuzanu v 1/72? | |
|
|
BRUNNER : No pokud vím, tak "105ku" dělá jen Aires jako resin a pak taky AFV. Italeri má ještě ruskou 122 mm a to je asi tak všechno. Samozřejmě nepočítám-li ty moždíře a Leopolda. |
|
|
|
Takových stavebnic by se mělo na trhu objevit víc. Všude jen Tiger a Panther a na takové věci se zapomíná . www.ww2modelmaker.com/modelpages/HA15cmpak.htm |
|
|
|
BRUNNER : Sice to není zrovna to nej, ale je tam dobře vidět ten odklon který jsem myslel. www.missing-lynx.com/articles/small/sbflak/s... www.angelfire.com/ab5/WWTanks/Germany/Flak/8... |
|
|
|
Ke mě ne. Tyhle kraviny řeším tuší. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1023: Jakou používáš ty? "curahee:Aj tá sa mi zdá ponekud signální" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC