Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
To Marek: Fw-190A-5 z I/JG1, pilot Walter Köhne, letiště Deelen v Holandsku z června 1943 Fw-190F-8 z II/SG4, Hradec Králové, 1945 Fw-190F-8 z II/SG4 (zase?), Anzio, 1944 |
|
|
|
Tak ten je „jedlej“, co říkáte ? www.track-link.net/gallery/2805 |
|
|
|
Pánové co se specializujete na východní frontu eventuelně přímo na Lavočkiny - potřeboval bych poradit nebo popřípadě upřesnit co se mi už podařilo objevit. Jedná se o čísla na letounech es. S „bílou 27“ létal Kožedub, „bílou 93“ Dolgušin a „bílou 14“ Golovače(o)v. Nevíte náhodou komu patřila „bílá 01 (10 ?)“, „bílá 70“ ( červené srdce na motoru ), „bílá 15“, „bílá 23“ a „bílá 24“ ? |
|
|
|
Kralik : ad obtisky Fw 190 A-5/F-8 ( Směr ) Mohl bys mě informovat pro jaké jednotky ty obtisky jsou ? Doufám, že jsi ještě nevyhodil návod . Dík. |
|
|
|
Celkem zajímavý odkaz. Plno Thunderboltů .... www.stephenmudgett.com/pages/4/index.htm |
|
|
|
Nevěřili byste, co dá práce blbý lehátko..... | |
|
|
Pekné zmodelovanie bitky o Aachen (Cáchy): www.usarmymodels.com/MODEL%20GALLERY/Aachen/... Špecialitka pre BRUNNERA ( ): www.usarmymodels.com/MODEL%20GALLERY/Aachen/... |
|
|
|
BRUNNER:Ty vraky bych chtěl tvarovat ! | |
|
|
S mým modelářským uměním a hlavně rychlostí..... | |
|
|
Brunner: to je super námět, na to ale můžu na dlOOOOOuho zapomenout, to je moc. Ale vypadá to hezky | |
|
|
www.panzer-modell.de/berichte/10_5lefh_auf_3... | |
|
|
Tak jsem si koupil nejnovější Novinky,a musím se přiznat,že mi spadla čelist jak si vyrobit vlastní figury v měřítku 1/10.Taky pro silné nervy!!! | |
|
|
BRUNNER : To je věc názoru. Kdybych já dělal stejně kvalitní modely, ale "neotevřené", vždycky budou ty jeho pro mě osobně prostě lepší. Tohle je podle mého názoru prostě vrchol letecké modelařiny ( 1/72, 1/48 i 1/32). | |
|
|
Pánové mám dva odkazy které se musí vidět www.missing-lynx.com/gallery/dio/closeencoun... Zajímavý námět na diorama, co říkátě ? Tohle je jen pro silné nervy , kdo hodláte "otevírat" modely a nemáte k tomu odvahu, tak se tam raději nedívejte . www.detail.zde.cz/ |
|
|
|
Aha, tak nic, ale obtisky má Směr špičkový, myslim z Propagteamu. | |
|
|
No jestli je to Směr, tak to bude Fw 190 A-5/F-8 a to by mě moc nepomohlo . | |
|
|
Já mám na A-8 nebo F-8 (teď honem nevim) Od směráků. | |
|
|
Pánové nemáte někdo obtisky na P-38 J a Fw 190 A-6/A-8 v 1/72 ? Ve většině krabic bývá více verzí, nezbylo Vám někomu ? Třeba i na výměnu. | |
|
|
Kralik : Já Ti dám potvoru ! Nesmíš žít jen ve světě letadel www.waffenhq.de/panzer/landwasserschlepper.html |
|
|
|
Nevíte jestli se dělá něco tatovýho www.propagteam.cz/decal_cz_dss172.asp?detail=18 akorát v barvě kachních vajec? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC