Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Šmariápano, bílou na ty zku*vený pruhy sem dělal na třikrát. Jestli mi jednou ujede ruka u černý, pudu se zastřelit. | |
|
|
Místo toho teď používám Humbrol94(snad to je správný číslo),a je to zlatý! | |
|
|
Já už scratchbuildy dělal, mrkněte se do Galerie | |
|
|
Až uvidíš moje,tak padneš smíchy.Na prvního stugga jsem dal Dunkelgelb od Testorsu,ten odstín snad míchal nějakej blázen,takovou barvu jsem v životě neviděl! | |
|
|
Jelikož nevím,co je scratchbuild,tak asi musím souhlasit! | |
|
|
Aha, tak to jsi musel přejít na NOVO, ne? Pravá modelařina je podle mě totiž poloviční scratchbuild |
|
|
|
Honza napsal v č. 1008: Myslíš tím asi pozemní techniku,že?Začínal jsem na Kovo Prostějov a Směru Praha,pak jsem poznal,kde je ta pravá modelařina ! "Nebo děláš jenom pozemní krysy?" |
|
|
|
Curahee: To Ti tak žeru. A s čímpak jsi prosím začínal? Nebo děláš jenom pozemní krysy? | |
|
|
MIO : Hele a jak to vypadá s těmi současnými Nashorny od Dragonu. Mají jakési early i late provedení. Není to ale náhodou jen znovu-vydaný ten dřívější model ( na přebalu je v zimní kamufláži a kolem je lyžařská pěchota ) ? | |
|
|
MIO : No samo že při nákupu se do těch krabic kouknu určitě. Já jsem myslel, jestli se dá nějak obecně vyjádřit kvalita těchto modelů. Jestli jaksi stojí za to se seznamem jejich produkce, třeba v katalogu, vůbec zaobírat. | |
|
|
Čo to je ? Nezlob se, ale tohle neumím "dekódovat" . | |
|
|
MIO : No a co ten Eastern Express, Skif a Alan ? Od Alanu se mi líbí Flakpanzer 38t, Grille M a Marder II D. To je všechno jejich vlastní produkce ? |
|
|
|
MIO : Co si tu proboha dělal! Zase se tady hádáš o těch mravenečcích a úplně si přehlédl (983 a 987). Jinak za ten komentář ke schrecku díky . |
|
|
|
Mrknite sa na www.missing-lynx.com/gallery/dio/pointduhoc_... Je to dioráma útoku Rangers na Pointe du Hoc v 1/72 |
|
|
|
Hošici a tuhle znáte ? www.militaryhobbies.com/ |
|
|
|
MIO : Co je zač ten Eastern Express a Skif ? Ten Alan, to je vlastní produkce nebo také přebaly ? |
|
|
|
Už jste někdo stavěl Storcha? Ten skleník je otřes... | |
|
|
MIO : A jak to vypadá s tímhle "fokoušem", stojí to za to ? www.hasegawa-model.co.jp/e-w/NEWDETAIL/0403/... |
|
|
|
Jediný model v 1/72 s kabinou na G dělal starý Revell, dnes nesehnatelný. Všechno ostatní má vzadu odklápěcí kabinu a pokud je mi známo tak nikdo ani nelisuje náhradní... | |
|
|
To Marek(979): Možná se tak tváří, ale kabina je z céčka:) A těch seků je tam povícero. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC