Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Pre priaznivcov veľkých vecí : www.network54.com/Forum/message?forumid=4720... |
|
|
|
Hofi : Revell nevím, ale Italeri má SdKfz 250/9 v novinkách. www.italeri.com |
|
|
|
Revell údajne chystá v 1/72 nejaký polopás. Neviete niekto, že o čo presne ide? Počul som, že to má byť SdKfz 9 alebo SdKfz 250, tak neviem... | |
|
|
No a teď si představ kukuruznika, jak ke všem těmhle sra*kám ještě taháš lanka řízení......dodneška jsem ho nedokončil, jen se na tu hrůzu podívám, zvedá se mi žaludek...... | |
|
|
Mě to povídej, postavit blbýho Spada byl šílenej porod a když koukám na tu DH-2?!!!! Pozitivní je, že po zkouknutí tohoto výtvoru můžu s klidem konstatovat, že jsem zcela normální |
|
|
|
Brunner: Co se Ti nezdá na tý motorce? Třeba byla rozbitá.... O blůzách toho moc nevím, takže nekomentuju. |
|
|
|
Všiml jsem si, že Revell dělá i "sajdy" BMW a Zündapp v měřítku 1/9. Máte s tím někdo nějakou zkušenost co se týká kvality a modelové věrnosti ? | |
|
|
Curahee: Tobě se to nelíbí? Mě to připadá jako skvěle zvládnutý. | |
|
|
Na tom druhém se dají sehnat raritní modely z druhé ruky... | |
|
|
DuGalle : Greatmodels znám, ale ten druhý odkaz vypadá velice dobře. Díky. | |
|
|
V novým Modeláři "Mezi ploty",nic moc! | |
|
|
www.greatmodels.com/ modelsforsale.com/ |
|
|
|
Neznáte náhodou nějaký kvalitní web, kde je rozsáhlejší nabídka od Revellu ? Zkoušel jsem google, ale nic moc to solidního "nevyhodilo". Dají se najít stránky, kde Revella mají, ale kompletní nabídka včetně novinek, to by člověk pohledal . | |
|
|
Brunner (1246): Tak to fakt sila. Lepšie ako nejedna 35-ka, čo som videl. | |
|
|
Pánové a tuhle stránku znáte : www.diorama.wz.cz/ |
|
|
|
Nejde o kamufláž, tu bych nekomentoval, jelikož každá varianta byla možná. Jde mi o tvary, které Tiger připomínají jako ty různé konverze z T-34 | |
|
|
DuGalle : To je jen odkaz na ukázku. Vlastním neslepený model od Tamiye v 1/35 a v obdobné kamufláži by měl jednou být. | |
|
|
Marek napsal v č. 1240: Měřítko naprd, navíc jestli to bude vypadat jako na tom obrázku tak to bude fakt klasa "www.dragonmodelsltd.com/html/7203webp age1.html" |
|
|
|
BRUNNER : www.dragonmodelsltd.com/html/7203webpage1.html |
|
|
|
Hmm, to zní zajímavě. A kolik takových modelů jsi postavil? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC