Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Jenže Bílek zatím nědělá "éčko". Bílek má G-4 a tu mám s obtisky na H.J. Jabse. | |
|
|
MIO : Ne. Udělám to právě tak. Koupím si ty stavebnice, modely vyhodím a nechám si vystavené jen ty obrázky . Hele ještě mi řekni jak se Ti pozdává Me 110 E-1 od Revella v měřítku 1/72. |
|
|
|
MIO : To je špatný, to je špatný. Co jsi mi to provedl. Mě se ty krabičky tak líbili. Co já teď budu dělat . | |
|
|
POkud je ten Bílek přebalená Italerka, proč ne? | |
|
|
A co říkáte na nabídku Fw 190 D-9 od Bílka ? | |
|
|
MIO : No ohledně dvaatřicetin jsem právě přemýšlel nad "fokoušema" a tohle mi v současné době přijde jako nejlepší nabídka. Revell tam pak tuším má A6M5 a Hasegawa Ki-43-II. Pokud máš nějaký zajímavý typ co se týče kvality, tak to klidně nahoď. |
|
|
|
Co se týče Fw-190 od Směru je to katastrofa. Dá hromadu práce než z toho vysocháte slušný miodel. | |
|
|
MIO : A co 1/32 ? Konkrétně Hasegawa a Fw 190 A-8 a D-9 ? Měl bys tam něco ? | |
|
|
MIO : A v těch Fw 190 od Revellu v 1/72 se vyznáš ? Mají hodně verzí ( torpédo, noční ) ale nějak se mi ta kvalita moc nezdá. | |
|
|
MIO : Dewoitina D.520 ? To ne ! Ty si děláš srandu. Ta přece nevypadá vůbec zle, teda alespoň na obalu. A co ten nový Fw 190 A-5/F-8 ? |
|
|
|
MIO : To je fuk. Rozepiš co znáš. | |
|
|
MIO : No a tak teda poraď které ty směrácké stavebnice nestojí za moc ať nešlápnem vedle. | |
|
|
MIO : A jak se Ti líbí letadýlka od Směru ? | |
|
|
Obtisky nejsou až tak důležité. Vždyť je přece Techmod, Propagteam a další. Ten Jagdtiger Henschel je původem taky od Dragonu ? |
|
|
|
MIO : No ale když je to Dragon, tak by to mělo být s kvalitou v pořádku ne. Nebo je v nich nějaký rozdíl ? | |
|
|
MIO : Ten Ju 88 C-6c od Revella v 1/48 to je původně taky Dragon, že ? Už si se koukal dovnitř ? Nevíš náhodou co je tam za obtisky ? | |
|
|
BRUNNER : Co Ty víš kam MIO v sobotu ráno tak brzy chodí s prakem v kapse | |
|
|
MIO : Ty budeš muset nějaké ty fotky figurek fakt uveřejnit. Na to budu hodně zvědav. | |
|
|
BRUNNER : Hele ale takový bazar nepotřebných figur by nemusel být špatný . Podotýkám, že bych měnil jen 1/35. Na figurky velikosti špendlíku bych neměl nervy. |
|
|
|
A jak na těch figurách děláš třeba "dubový" převlečník ? BRUNNER : Co to má být ? Proč ho dělat nebudeš ? Ty už si ho zmrvil, co. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC