Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
www.missing-lynx.com/gallery/german/migtiger.htm to asi kazdy pozna-on ma tiez vrchy tanku viac zmyte ako boky to je fakt www.track-link.net/gallery/2738 co hovorite na toto a co je sakra toto www.track-link.net/gallery/1813 |
|
|
|
Myslis toho tigra?Pekne ale chyba mi blato,nejaky ten kanister,pokryvene blatniky,no a ked sa mam priznat tak aj to ze na vrchu veze je farba viac "zmyta" ako na boku a hlavne pekne biele kolesa sa my zdaju.......neviem.skusim popozerat ine tigre taze nebudem hned kritizovat. | |
|
|
Mato:Koukni do galerie modelů a uvidíš,ale pak Brunnera nechval bude pak strašně namyšlený! | |
|
|
Mig ma za sebou umelecku skolu a od detstva?si "vyfarbuje modeli".Ako je na tom Brunner neviem. a co sa tyka patiny.Ono je to vec citu a stoviek nakukanych obrazkov blata,hrdze,........................je toho proste vela ale da sa to. |
|
|
|
komu ako ale o inom som chcel.Podla mna stavba s plechmi ani nie.Nastrek tak tyzden(mne urcite aj viac).No a patina.Vyrovnat sa migovi bude asi problem ale ak sa to robi s radostou tak...... | |
|
|
Bruner:Onanie?To akoze len sebecka nahrada niecoho ineho? | |
|
|
Jenomže jak na co, na Maultier třeba takové mám, ale na věci jako je to RSO už pak nezbývá nic jiného, než ten Friul... | |
|
|
DuGalle napsal v č. 1282: Vím,že dělají jednotlivé i z plastu cca.250.-! "Buď jednotlivé články nebo radši nic" |
|
|
|
curahee napsal v č. 1281: Buď jednotlivé články nebo radši nic... "Radši toto,než vyplazovat 800,-kč za kovové.Když se vše spočítá, jsme na pěkný sumičce,a to nepočítám lepty...." |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 1278: Radši toto,než vyplazovat 800,-kč za kovové.Když se vše spočítá, jsme na pěkný sumičce,a to nepočítám lepty.... "Doporučuju tomu, komu nevadí hnusné neohebné pásy..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1275: Ano, máš pravdu,ale vypadá to docela dobře . "Ten Hetzer to je Italerka že" |
|
|
|
Pochopitelně je to Italeri, co jiného by de Bílek přebaloval. Doporučuju tomu, komu nevadí hnusné neohebné pásy... | |
|
|
A oplati sa vobec ho kupovat(mal uz niekto tu cest ho stavat?)?Pretoze ja uz dlhsi cas pokukujem po hetzerovi a a ste ked vidim toto: www.missing-lynx.com/gallery/allied/mighetz.htm | |
|
|
Nejspíš. Ještě jsem do krabice neměl možnost koukat. Už jsme tohle probírali v "modelářském pokecu" . Jen dávám odkaz, že už jsou v oficiální nabídce. Až to půjde, tak se mrknu jak to vypadá. | |
|
|
Novinečky od Bílka : www.bilekhobby.cz/novinky.htm |
|
|
|
vcelku vkusne: www.tersys.ru/dish/mod-mksm01-001.htm |
|
|
|
Ja to berem,doma mam volnu garaz,alebo poriadne nalakovat,vyhodit tych hlupich trpaslikov a na ich miesto,na anglicky travnicek(alebo radsej ostanme len pri travnicku)do zahradky. | |
|
|
Ale stejně ve finále přijdeš o obývačku Posléze i o partnerku(manželku/psa/morče, nehodící se škrtněte) | |
|
|
Lipton and all : www.dragonmodelsltd.com/html/14503_4page1.html |
|
|
|
Ide o 280 mm železničné delo ("Anička od Anzia" alebo iné). |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC