Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
so znakom od totenkopfu by sa jej urci viac pacili.mam jeden volny.zvysil sa z panther | |
|
|
ja ho pouzivam na vzdialenost len takych 20-25cm.ono sa zda ze farba cely povrch zaleje ale nie je to tak | |
|
|
Brunner:Ne! | |
|
|
Těch 50 centimetrů je možná moc. Chce to fakt dobře protřepat a hlavně odzkoušet. Podle mojich zkušeností to fakt jde celkem rychle ven, takže to chce přerušovaně a né žádné dlouhé tahy. | |
|
|
este jej to napatinuj | |
|
|
Opakuju,nedělat doma.Jen kdyby jste bydleli v garáži,já to dělal v sušárce(stříkání sprejem ),kde měla sousedka pověšené prádlo. Ať žijou tanga v Olive drab!!! |
|
|
|
Ano,zbytek holt štětec, nebo tupovačka.Ale např. pro jednoduché zbarvení ze začátku války(u něm.strojů) to stačí. | |
|
|
curahee : Nejspíš to ale asi bude jen pro jednobarevné nástřiky, ne ? | |
|
|
2 hodiny pred pouzitim dobre roztrepat .zla stylistika. | |
|
|
Chtěl bych vidět toho,kdo to 2hodiny roztřepává . | |
|
|
Niekde som cital ze tamiyacke spreje potrebiju zvlastnu starostlivost.pred pouzitim tak 2 hodiny poriadne roztrepat.Ze vraj tie farby absahuju nejaky zvlastny olej/riedidlo. | |
|
|
Tak poprvé jsem zkusil a použil sprej od Tamyie na Pershing 1/35.Vlastním i pistoli tak můžu porovnávat,efekt je stejný,až na to,že sprej musím aplikovat z dost velké vzdálenosti,protože pak hrozí nebezpečí kocourů. | |
|
|
Nevlastníte náhodou někdo fotku ( či jiný podklad ), kde by byl vyobrazen Tiger O. Cariuse ? Podle toho co nabízí ve stavebnici Tamiya by měl mít pouze znak pětsetdvojky ( před radistou ) a číslo 217 na bocích věže. |
|
|
|
Já jsem short-run postavil pro kamaráda, který si s modelem nevěděl rady. Trochu víc práce, mírný nepřesnosti, místy se ztrácelo rytí. A detaily všechny znovu. Ale stálo to za to. | |
|
|
MIO napsal v č. 1333: Podobnou odpověď znám. Slovo dost znamená kolik? "Divil by si sa ,ale dost." |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 1239: Divil by si sa ,ale dost. "A kolik takových modelů jsi postavil?" |
|
|
|
Honza napsal v č. 1327: "Stavěl to někdo z Vás?" Kamarat to staval.Je to vcelku dost presny model,aspon podla neho - je manik do ruskej techniky.Len si treba dat pozor co konkretne kupujes,lebo kvalita je kus od kusu ina. |
|
|
|
giro.c napsal v č. 1328: Nieco by sa naslo.Dost davno vysiel clanok v "nebohom" casopise PKR.Pozrem sa na to ,popripade po naskenovani poslem na e-mail. "nemáte někdo fotku Corsaira Grgory Boyghtona?" |
|
|
|
Brunner:Podla missingu tak po 8-10 minutach. Este nieco:on tu umbru riedil riedidlom testor ale skor riedil riedidlo farbou ako naopak. a citujem:"It is best to do several light washes than one heavy wash"teda je lepsie niekolko slabsich "washov" ako jeden silny(ani ti to tak nenarusi tamiyovsky zaklad) |
|
|
|
nemáte někdo fotku Corsaira Grgory Boyghtona? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC