Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Koukal jsem se do krabice s S-300PMU ve 1/72. Vypadá super, myslím že jsem někde zahlídl i postavenej model. Fakt dobrý, akorát nevím, proč tam jsou i rakety do odpalovacích kontejnerů Stavěl to někdo z Vás? |
|
|
|
Viete kde je trebisov??????????????? Ja to mam najblizsie do kosic.Sice mam tam bratranka ale casopis sa neda vyslopat taze nezajem. Ten hornet nie je az taky drahy ale zohnat ho je na slovensku pruser. Neviete nahodov ci sa na slovensko od maja nezacali nosit lepty od aberu? |
|
|
|
mato napsal v č. 1322: Ano už měsíc!!!A ten ostnáč je povedený. "Taze uz mate nove." |
|
|
|
Pani,predpokladam ze ho spravil z miliputu. | |
|
|
Taze uz mate nove.To ja sakra este nie.Ako vyzera ten ostnac? Brunner.Mysli ze ich balia po 8? 10? nemam sajnu.Ale nasiel som ich stranku(dajde) tase pohladam(ak nezabudnem ) |
|
|
|
Ten postup,to zhotovení,ty výrazy.....to už není modelařina,ale umění ! | |
|
|
Mimo kontext.Olrem fronty tu mam spusten stranky atmka taze nestiham.1315 reakcia na 1306 | |
|
|
Mato:V Novinkách byl maník co si zhotovil dva vojáky Afrikakorpsu 1:10 celé z moduritu... | |
|
|
Ved prave,stoja nieco nad 500 a este musim vysvetlovat predavacovy co ti to vlastne ma objednat.A to nehovorim o tom ze do BA sa dostanem 2X za rok.Ja len ci sa ta namaha oplati. | |
|
|
Neviem ako vy ale mna napriklad plastove blatniky,osklive plastove padrziaky lopat,.... a este kadeco sere. | |
|
|
Ja som ani nemohol byt v tigrovy.ja som na druhej strane obsluhoval JS-2 | |
|
|
Mato:Nebyl jsi nasazen jako osádka Tigra na frontě,to kvůli těm zkušenostem ! | |
|
|
Pani,ma tu niekto nejake skusenosti s tienovanim figuriek v mierke1:35.Kupujete hlavy od horneta alebo vam stacia tie od dragonu a tamiyi? | |
|
|
To brunner:A este k tomu si mal na tom svojom este neporusene blatniky taze blato atd.ani moc nenarusilo bok korby.Posadka?Co to teda robila okolo toho kukatka na vezi.Preco je farba zmyta v jeho okoli, skor by som ju videl zmytu na volnej ploche ako si ju urobil na pravej strane veze.Ale inak fajn.Ja som este vlastne ziadneho tigra v poli na zivo nevidel takze ti to uz viac kritizovat nebudem. Mierka........Jeden poliak robi lode tusim v mierke 1:700 a mensie a ma kompletne vyplety,anteny a neskutocne detajly ktore bez lupy ani neuvidis.Je to vsak fanatik a zrejme by aj vlastne deti scratbildoval. |
|
|
|
(1269) Kde by si dal potom toto tanxheaven.com/reviews/k5leopold/k5-008.jpg |
|
|
|
Co hovorite na takyto postup?Ma niekto aj iny? | |
|
|
to marek:rozriedena krieda v alkohole?dobre som to prelozil?Inak mne sa to zapacilo az teraz,ked som na to cumel tak 10 minut.Ale chcelo by to nejku figurku tankistu alebo aspon nejaky kanister,len tak pohodenu lopatu atd. PS:neprehnal to s tou hrdzou?Je proste vsede(no najmenej na kolesach-kde ju vidim najcastejsie) |
|
|
|
A keby si mal toho malo ta si daj "links"a do staroby mas s volnym casom postarane. | |
|
|
Pro xfish5 : www.academyhobby.com www.bilekhobby.cz www.dragonmodelsusa.com www.hasegawa-model.co.jp www.plusmodel.cz www.italeri.com To by Ti na rozkoukání mohlo stačit . A na hotové se podívej tady : www.missing-lynx.com www.track-link.net www.ww2modelmaker.com |
|
|
|
mato : No, ten na tom prostředním odkazu je velmi dobrý. Tomu se říká pořádné bojové opotřebení. Řekl bych "téměř na hranici živnostnosti" . |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC