Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
mato : ( to nepotřebuje další komentář ) www.track-link.net/gallery/1259 |
|
|
|
hsgalleries.com/jagdwagenaj_1.htm | |
|
|
Marek: Painting began by preshading the panel lines in black. | |
|
|
Pánové : 1) podívejte se prosím na tento odkaz hsfeatures.com/features04/fw190d9bigtail32ir... 2) sjeďtě až k "Painting and Markings" ( hned první foto ) a pokuste se mi sdělit CO MUSÍ ohledně barvení NÁSLEDOVAT, aby ta "zatmavená" paneláž zůstala pěkně zachovaná. Za všechny "fígle" všem modelářům předem děkuji. |
|
|
|
ja by som za suchych obdobi tahal farbu dreva viac do sivo-zlta | |
|
|
Curahee: Jestliže děláš pětatřicetiny, varuji od používání této techniky na nářadí. Nic nevypadá tak blbě jako super opatinovaný tank s novotou zářícím vercajkem. Dostal jsem radu různé topora nabarvit tmavou zeleno-šedou, je to dot reálný, podívej se na nářadí, který je používáno na zahradě. | |
|
|
marek: ww2mmrefphotos.com/photos/FC251%20france.htm a ww2mmrefphotos.com/photos/walksdkfz215d.htm mozno sa ti to bude hodit |
|
|
|
dreveny povrch,ako co.na pusky a ine drobnosti pouzijem svetle hnedu(vid.honza)a olejovkou(siena palena)urobim leta. velke plochy sa vraj robia nanesenim lesklej zltohnedej farby a po vyschnuti naznacis molitanom namocenym do sieny. |
|
|
|
Pokud myslíš "čestvé" dřevo, tak osvědcěným postupem je světle hnědá a na ni hodně naředěná (tak aby dělala kocoury) tmavší hnědá. | |
|
|
Čím imitujete dřevěný povrch(kromě nahrazení samotným dřevem nebo balzou)? | |
|
|
ale,skus to,ja robim nove bocnice,pootvarane,nove blatniky,.....este sice neviem ako to spravim ale za pokus to stoji.pokus a omyl | |
|
|
Nevím odkdy tomu tak je, ale internethobbies mají novou úpravu. Je to přehlednější. www.internethobbies.com/internethobbies/inmi... Škoda jen, že obrázky nejdou pořádně zvětšit . |
|
|
|
mato : Tak to bohužel. Mě se to otevírání sice hodně líbí, ale zatím neoplývám takovými zkušenostmi, abych se do toho pouštěl. Zvažuju, že to asi vyzkouším u Pz IV se sety od CMK. Ten hakl asi nechám tak jak ho nabízí přímo sama stavebnice. Akorát tomu nejspíš dám označení 116. Pz.Div, nebo Pz-Lehr. Taky se ještě celkem dobře nabízí možnost motoru pro Krupp od Tamiye. Přesněji pro ten nový, s tím PAKem. |
|
|
|
marek.ja staviam hakla tiez.otvaras na nom nieco? | |
|
|
MIO : Stáhni si z téhle stránky katalogy AMC. Jsou tam i ceníky. www.artur-m-c.cz/inshop/ |
|
|
|
mato : Ten stejný ( SdKfz 251/9 bez té zvýšené ochranné nástavby ) dělá i Tamiya. Pravděpodobně to asi nebude na AFV kvalitativně stačit, ale já osobně ho mám ( tak na 50 % rozestavěněho ) a jsem vcelku spokojen. | |
|
|
mato napsal v č. 1365: Dostat sa k tomu da.V Topolčanoch je firma ktora dovaza AFV Club-KG KANS.Okrem ineho dovaza na Slovensko aj modely od Trumpeteru.Treba sa im ozvat. "ale ked u nas sa k tomu neda dostat." |
|
|
|
mneby stacil www.jbwholesalers.com.au/reviews/afvclub/afv... ale ked u nas sa k tomu neda dostat. |
|
|
|
Tak AFV přidává dalšího hakla. Devítka se zvýšenou nástavbou. pmms.webace.com.au/reviews/vehicles/afvclub/... |
|
|
|
Určitě by patřily mezi její nejoblíbenější, a jak podotknul někdo ve výrocích, mohla by směle požádat manžela, aby jí to udělal jako pancéřový granátník |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC