Válečné lodě druhé světové války
|
|
---|---|
Tom napsal v č. 1297: To je predsa uplne v poriadku, Pacifik je sama voda. "....závěry, které občas stojí jen a jen na vodě" |
|
|
|
Dzin napsala v č. 1295: Já to radím naopak, protože naopak Hrbkové si ve svých knihách dělají své vlastní závěry, které občas stojí jen a jen na vodě. Pokud Pacifik v plamenech čteš pozorně a ne ob řádek, tak Hubáček revizionistům nestraní a drží se Morrisonových verzí."doporučuji Hubáčka (Pacifik v plamenech) v kombinaci s Hrbkem (Krvavé oceány), " Nejlepší kniha v ČR vyšlá o PH se jmenuje "Pearl Harbor ve fotografiích". Objednej si ji v knihovně, určitě Ti ji seženou. |
|
|
|
Jinak ohledně války v Tichomoří tu téma je. | |
|
|
Ohledně P.H. doporučuji Hubáčka (Pacifik v plamenech) v kombinaci s Hrbkem (Krvavé oceány), protože Hubáček přeci jen poněkud straní revizionistům. Jinak je ale jeho kniha dobrá. Jinak o P.H. se toho dá nalést dost a dost třeba v každé průměrné knihovně. | |
|
|
pokud by tě tohle zajímalo byl bych pro přesunout se do Války v Tichomoří, aby se to sem nepletlo. | |
|
|
jinka veronik já jsem docela v Pacifiku interested in. | |
|
|
mam stejnej názor s ragazem. hubáček je good. | |
|
|
a inac vdaka za tie www stranky | |
|
|
ved toho sa drzim a nepustim sa | |
|
|
...nebo starej dobrej Google.. | |
|
|
veronik: potom jedině internet, zkus použít třeba toto www.krypta.cz/articles.php?ID=124 nebo www.krypta.cz/articles.php?ID=123 | |
|
|
no to by bolo fajn,len na mna potom pride taky problem,ze mna fakty zaujimaju na zaciatku, a potom ma to prestane zaujimat a necham to tak, ale mozem to skusit znova | |
|
|
Hm, taky! Ale mám ještě jedno starší vydání, kde jsou fotky na stránkách s textem, sice nevypadávaj, ale stojej za....! Jinak jsem z Prahy, tady by to nebyl problém sehnat, tak to když tak můžu skusit a třeba pak poslat. | |
|
|
no ja pochadzam z maleho mestecka avazne pochybujem o tom,ze v kniznici nieco take zozeniem. a nepoznam ludi,ktori by sa o to zaujimali |
|
|
|
No jo, lepená "vazba" z minulých let se příliš nehodí k archivaci. Taky vypadly nějdříve stránky s foto? | |
|
|
no co ja vieem?mame v skole robit prezentaciuo niecom,co nas bavi.ja som chcela 2.sv. vojnu.Neskorsie som sa rozhodla pre Fidela Castra, a potom vojnu vo Vietname,ale znova som pri P.H | |
|
|
Jsou to fakta, ale je dobře podaný a čtivý. Nějakej příběh(či spíš perličku ale vyloženě na pár řádků) tam najdeš taky.Myslím, že to celkem nedávno vyšlo znovu v reedici, ale dá se to sehnat i po antikvariátech.Sám jí mám doma ale už v dost dezolátním stavu:)) | |
|
|
veronik napsala v č. 1279: Pouze fakta a zase fakta + průběh vyšetřování - žádna love story. "a ta kniha,to su cisto iba hole fakty o tom,alebo sa tam odohrava nejaky pribeh?" |
|
|
|
V čechách vyšlo několik vydání, já jsem ji měl půjčenou už na ZŠ (bože to je dávno ). jinak PH je natolik profláknuté téma, že seženeš kupu jiných publikací (více či méně dobrých). A jaké zajímavosti z PH ? | |
|
|
a ta kniha,to su cisto iba hole fakty o tom,alebo sa tam odohrava nejaky pribeh? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII na moři
- > Válečné lodě druhé světové války