Válečné lodě druhé světové války
|
|
---|---|
Tom napsal v č. 1297: To je predsa uplne v poriadku, Pacifik je sama voda."....závěry, které občas stojí jen a jen na vodě" ![]() |
|
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 1295: Já to radím naopak, protože naopak Hrbkové si ve svých knihách dělají své vlastní závěry, které občas stojí jen a jen na vodě. Pokud Pacifik v plamenech čteš pozorně a ne ob řádek, tak Hubáček revizionistům nestraní a drží se Morrisonových verzí."doporučuji Hubáčka (Pacifik v plamenech) v kombinaci s Hrbkem (Krvavé oceány), " Nejlepší kniha v ČR vyšlá o PH se jmenuje "Pearl Harbor ve fotografiích". Objednej si ji v knihovně, určitě Ti ji seženou. |
|
|
![]() |
Jinak ohledně války v Tichomoří tu téma je. ![]() |
|
|
![]() |
Ohledně P.H. doporučuji Hubáčka (Pacifik v plamenech) v kombinaci s Hrbkem (Krvavé oceány), protože Hubáček přeci jen poněkud straní revizionistům. Jinak je ale jeho kniha dobrá. Jinak o P.H. se toho dá nalést dost a dost třeba v každé průměrné knihovně. |
|
|
pokud by tě tohle zajímalo byl bych pro přesunout se do Války v Tichomoří, aby se to sem nepletlo. | |
|
|
jinka veronik já jsem docela v Pacifiku interested in. ![]() |
|
|
|
mam stejnej názor s ragazem. hubáček je good. | |
|
|
a inac vdaka za tie www stranky | |
|
|
ved toho sa drzim a nepustim sa ![]() |
|
|
|
![]() |
...nebo starej dobrej Google.. |
|
|
![]() |
veronik: potom jedině internet, zkus použít třeba toto www.krypta.cz/articles.php?ID=124 nebo www.krypta.cz/articles.php?ID=123 |
|
|
no to by bolo fajn,len na mna potom pride taky problem,ze mna fakty zaujimaju na zaciatku, a potom ma to prestane zaujimat a necham to tak, ale mozem to skusit znova | |
|
|
![]() |
Hm, taky! Ale mám ještě jedno starší vydání, kde jsou fotky na stránkách s textem, sice nevypadávaj, ale stojej za....! Jinak jsem z Prahy, tady by to nebyl problém sehnat, tak to když tak můžu skusit a třeba pak poslat. |
|
|
no ja pochadzam z maleho mestecka avazne pochybujem o tom,ze v kniznici nieco take zozeniem. a nepoznam ludi,ktori by sa o to zaujimali![]() |
|
|
|
![]() |
No jo, lepená "vazba" z minulých let se příliš nehodí k archivaci. Taky vypadly nějdříve stránky s foto? |
|
|
no co ja vieem?mame v skole robit prezentaciuo niecom,co nas bavi.ja som chcela 2.sv. vojnu.Neskorsie som sa rozhodla pre Fidela Castra, a potom vojnu vo Vietname,ale znova som pri P.H![]() |
|
|
|
![]() |
Jsou to fakta, ale je dobře podaný a čtivý. Nějakej příběh(či spíš perličku ale vyloženě na pár řádků) tam najdeš taky.Myslím, že to celkem nedávno vyšlo znovu v reedici, ale dá se to sehnat i po antikvariátech.Sám jí mám doma ale už v dost dezolátním stavu:)) |
|
|
![]() |
veronik napsala v č. 1279: Pouze fakta a zase fakta + průběh vyšetřování - žádna love story. "a ta kniha,to su cisto iba hole fakty o tom,alebo sa tam odohrava nejaky pribeh?" |
|
|
![]() |
V čechách vyšlo několik vydání, já jsem ji měl půjčenou už na ZŠ (bože to je dávno ![]() |
|
|
a ta kniha,to su cisto iba hole fakty o tom,alebo sa tam odohrava nejaky pribeh? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII na moři
- > Válečné lodě druhé světové války