Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
čet.Hrad napsal v č. 179: otevřu si poklop, samozřejmě... "přes několik cenťáků pancíře?! " |
|
|
|
www.bvs.cz/ww_ii_opakovaci_kulovnice_jugo_m2... co myslíte??? šla by používat jako německá puška??? Je jí podobná... a je o mnoho levnější než Kar98 www.bvs.cz/ww_ii_opakovaci_kulovnice_nemecko... |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 178: přes několik cenťáků pancíře?! "a maximálně na něj skočim a umlátim řidiče přilbou" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 177: to víš že mu neskočim pod pásy ... a maximálně na něj skočim a umlátim řidiče přilbou "Já vím, jen ten pocit že na tebe jede tank a ty máš jen "klacek" ze kterýho nic nevyletí " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 171: Já vím, jen ten pocit že na tebe jede tank a ty máš jen "klacek" ze kterýho nic nevyletí " čet. Hrad: pokud si na něj dáš prskavku a jseš domluvenej s organizátorama, tak jak zapálíš tak velitel tanku zmáčke čudlik: rána a z tanku jde čoud...tak se to na rekonstrukcích dělává" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 175: mno jo... "Chceš boty na wehrmacht, ne?" |
|
|
|
Chceš boty na wehrmacht, ne? | |
|
|
xfish5 napsal v č. 173: "Kup si půllitry..." |
|
|
|
Kup si půllitry... | |
|
|
neámte nikdo kontakt na ševce holínek??? potřeboval bych na zakázku černý holínky ála wehrmacht | |
|
|
čet. Hrad: pokud si na něj dáš prskavku a jseš domluvenej s organizátorama, tak jak zapálíš tak velitel tanku zmáčke čudlik: rána a z tanku jde čoud...tak se to na rekonstrukcích dělává | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 168: Tak to je spíš blbý, když máš jen repliku "ještě k tomu když tě pořadatel bitvy postaví před sovětský tank" |
|
|
|
Zdar a sílu, | |
|
|
GeorgRolf napsal v č. 138: mno jistě... ještě k tomu když tě pořadatel bitvy postaví před sovětský tank "Ale replika Panzerfausstu taky potěší ne?" |
|
|
|
Fuky dohazuje
Budu se muset poptat |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 162: Fuky dohazuje Plus já tak různě po netu, na BVS ale nespoléhej, skutek utek (to je od hodně lidí). Ale u mě je to jen pár kousků a vzhledem k tomu, že se na tom finančně podílím jen já, jde to trochu pomalu (pardon kluci, kidding ) " Když už jsem tady rozjeli diskuzi o znehodnocených zbraních,kde je tak v současnosti kupujete?" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 161: "Já bych ale raději s podpisem a věnováním autora" tak si ji kup a až se s ním někdy uvidíš, tak ti ji jistě podepíše
Martin R. napsal v č. 162: já nikde, já jen náhodou když někde něco vidím, tak to omrknu, ale až na ten vz. 33 mě nějak kupovat staré zbraně nerajcuje "Když už jsem tady rozjeli diskuzi o znehodnocených zbraních,kde je tak v současnosti kupujete?" |
|
|
|
K4li napsal v č. 163: You dont speak czech or slovak?? "hello guys what´s going on?i ´m new here " |
|
|
|
hello guys what´s going on?i ´m new here | |
|
|
Když už jsem tady rozjeli diskuzi o znehodnocených zbraních,kde je tak v současnosti kupujete? Já vim pouze o BVS,Hermexu,autobazaru v Roudnici nad Labem a nějakých dalších malých nebo extradrahých.......
mbbb napsal v č. 145: To já mám Uk59L ještě o 500kč dražší,a to je ve srovnání s Lk.26 uplný nic... "Lk vz. 26 - ten byl dražší, stál asi 3 tisíce, ale měl pěkný značení." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej