Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 160: Já bych ale raději s podpisem a věnováním autora "bys měl , už jich hodně ubývá" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 159: bys měl , už jich hodně ubývá "To mi připomíná, že bych si ji už konečně měl opatřit" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 158: nevadí, chápu
"nemůžu říct"
mbbb napsal v č. 158: To mi připomíná, že bych si ji už konečně měl opatřit "v knížce o finanční stráži" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 157: "U koho jsi ji viděl" nemůžu říct, jeden známej ji má doma - je vyfocená v knížce o finanční stráži
čet.Hrad napsal v č. 157: mají, nevím tedy, zda v expozici, ale v depozitáři zcela jistě, tam maj jinší unikáty. V museu policie taky "pokud ji mají na Vítkově, tak jsem si jí nevšiml" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 155: Myslíš ten dlouhý, že? No právě, to je ten největší problém, to jsou věci po kterých by se mělo hned hrábnout dokud není pozdě (v tomto případě až moc pozdě)
"nevím, myslím, že dnes bys za to na tu třiadvácu nekoupil ani bajonet."
mbbb napsal v č. 156: Nápodobně, pokud se nějaká objeví, můžeme licitovat U koho jsi ji viděl? Já ji tuším ani v reálu neviděl (nebo pokud ji mají na Vítkově, tak jsem si jí nevšiml) "jo hoši, ale takovou pušku vz. 33 sem měl v ruce jen jednou.............. a co bych za ní dal............." |
|
|
|
jo hoši, ale takovou pušku vz. 33 sem měl v ruce jen jednou.............. a co bych za ní dal............. nebo alespoň bodák k ní pěkně značený |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 153: "hmmm, to bych si dal líbit (možná opravdu dám, ale za hooodně moc ), na kolik ho přišly tyhle raritky?" nevím, myslím, že dnes bys za to na tu třiadvácu nekoupil ani bajonet. bylo to z jedné rušené vojenské instituce v roce asi 90. už si to fakt moc nepamatuju - tehdy sem ho ještě neznal, jen mi to pak vyprávěl. Švarcina je totálně zavařená, ale ta puška má funkční závěr. |
|
|
|
mbbb napsal v č. 152: I tak je to cena o který si můžeme dneska jenom nechat zdát. "jak jsem napsal, nevím možná to nebylo 300, ale 800" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 152: hmmm, to bych si dal líbit (možná opravdu dám, ale za hooodně moc ), na kolik ho přišly tyhle raritky? "známej má takhle švarcinu a pušku vz. 23." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 147: "K těm 300,- jsi se doufám minimálně o nulu překlepl!!!" jak jsem napsal, nevím možná to nebylo 300, ale 800, ale bylo to pár set - levný dneska lituju, že sem toho nevzal víc těsně po převratu když byl člověk náhodou na správném místě, nebo měl konekse, šlo sehnat hodně věcí - známej má takhle švarcinu a pušku vz. 23. - vezl to tenkrát v pytly po Praze tramvají |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 149: Nesmí, ale kde není žalobce.... "to se smí??" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 145: To teda čumím! Teď by si na to mohl říct min. 20x tolik! "to už je let, někdy počátkem 90. let oficiálně od armády. Koupili jsme jich víc - asi 3 a taky jeden Lk vz. 26 - ten byl dražší, stál asi 3 tisíce, ale měl pěkný značení. Všechny zbraně byly "znehodnocený" a je k nim papír, ale po jemném odbroušení několika svarů jde alespoň s něčím pohybovat. dneska když to vidím, měli jsme toho koupit vagón" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 145: to se smí?? "po jemném odbroušení několika svarů jde alespoň s něčím pohybovat" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 146: možná byla za 800, abych nelakoval, už fakt nevím, ale bylo to levný "Puška vz. 24 za 300kč?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 142: "to není pravda, kámoš koupil znehodnocenou pušku vz. 24 za 300 Kč a jak je pěkná, krásně se hodí na výstavy" Já to porovnávám se svým mazlíkem (snad ti už Fuky říkal), tam je o trochu důležitější pohyb jistých součástek. U té pušky bych to ještě snesl, tak toho pohybu není tolik, i když to taky zamrzí K těm 300,- jsi se doufám minimálně o nulu překlepl!!! |
|
|
|
mbbb napsal v č. 145: "to už je let, někdy počátkem 90. let oficiálně od armády. Koupili jsme jich víc - asi 3 a taky jeden Lk vz. 26 - ten byl dražší, stál asi 3 tisíce, ale měl pěkný značení. Všechny zbraně byly "znehodnocený" a je k nim papír, ale po jemném odbroušení několika svarů jde alespoň s něčím pohybovat. dneska když to vidím, měli jsme toho koupit vagón" Lk.26 za 3000kč? Puška vz. 24 za 300kč? Tomu skoro nemůžu uvěřit,to je jak kdybych přijel do Ghany,Angoly,Sudánu apod. a vyměnil tam 50 slepic za paletu AK-47 To opravdu koupit tech věcí vagon,dneska je to všude drahý až hamba pokud to jde vubec sehnat..... |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 144: "si děláš pr***!!! za 300kč??? Kde???" to už je let, někdy počátkem 90. let oficiálně od armády. Koupili jsme jich víc - asi 3 a taky jeden Lk vz. 26 - ten byl dražší, stál asi 3 tisíce, ale měl pěkný značení. Všechny zbraně byly "znehodnocený" a je k nim papír, ale po jemném odbroušení několika svarů jde alespoň s něčím pohybovat. dneska když to vidím, měli jsme toho koupit vagón |
|
|
|
mbbb napsal v č. 142: si děláš pr***!!! za 300kč??? Kde??? "kámoš koupil znehodnocenou pušku vz. 24 za 300 Kč " |
|
|
|
GeorgRolf napsal v č. 91: Bohužel hned rovnou SS "To je stejně zvláštní, že jsou všichni zvědaví hlavně na Němce:-/" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 141: "takže je z toho kus šrotu" to není pravda, kámoš koupil znehodnocenou pušku vz. 24 za 300 Kč a jak je pěkná, krásně se hodí na výstavy tedy - je po hradní stráži, takže je chromovaná na různých místech, ale to pomali "opravuje" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej