Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
![]() |
Bubu: Ruský to opravdu bude,typ II.válka (nejspíš 50. roky nebo do kdy tohle používali...) ![]() |
|
|
![]() |
GeorgRolf napsal v č. 243: nejen studuju"čet.Hrad, ty studuješ v Brně?" ![]()
GeorgRolf napsal v č. 245: Takových srazů už bylo (ale to jsi tady zrovna nebyl), Pravidelně chodí Honza, karaya1, SK a já, jednou byl Dzin, Glynwed, nesmím zapomenout ani na Stresa"Že bychom udělali sraz brněnských militaristů?" ![]() |
|
|
Že bychom udělali sraz brněnských militaristů?![]() |
|
|
|
![]() |
GeorgRolf: nejen čet.Hrad studuje v Brně ![]() |
|
|
čet.Hrad, ty studuješ v Brně? | |
|
|
Ono je to tak, že sice bez registrace můžete fungovat "jako" klub (my jsme tak fungovali skoro 2 roky), ale nemůžete nic v podstatě oficiálně pořádat, protože vždy fungujete jako jednotlivci. Zatímco když máš registraci, hned se jiným způsobem jedná s úřady, policií atd. Navíc na některých významnějších bitvách se pomalu pořadatelé začínají bránit účasti nijak neorganizovaných jednotlivců a požaduje se, aby účastník byl členem oficiálně registrovaného klubu. Samozřejmě se to dá vždycky nějak obejít (např. se přihlásit pod hlavičkou známého klubu), ale pomalu je to těžší a těžší.. | |
|
|
![]() |
M_F:viděl ale to je jedno.... čet. Hrad: no nic moc..asi automat, ne?? no a netvrdil sem to?? ![]() |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 234: To my se taky nějak nazýváme a občanské sdružení nejsme (přiznávám, že zatím mojí vinou"ee, nemusej, a to mám potvrzený, takže mě toho názoru jen tak nezbavíte;-)" ![]() |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 222: tatatatata, a někdy ještě mnohem rychleji"nechám si to od tebe vysvětlit" ![]() |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 237: Jo??? koukam že už nevíš jak bys zareagoval... takových KVH jsi v životě pohromadě neviděl... "je jich zlomek......." |
|
|
![]() |
je jich zlomek....... |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 232: "právěže minimum...." no, já jich tady vidím mraky: www.mvcr.cz/rady/sdruzeni/sdruz037.html ale co je pro jednoho hodně je pro druhého málo ![]() |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 234: ale jo...zbavíme...je nás víc "ee, nemusej, a to mám potvrzený, takže mě toho názoru jen tak nezbavíte;-)" |
|
|
![]() |
prostě uznej že musí být registrovaný. |
|
|
![]() |
právěže minimum.... |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 229: "KVH nemusí být nikde registrovány ani evidence, pokud je mi známo, neexistuje žádný registr KVH klubů" KVH je občanské sdružení a ty jsou samozřejmně registrovaný ministerstvem vnitra: www.mvcr.cz/rady/sdruzeni/index.html podívej se co tam je klubů voj. historie |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 229: neni to naopak?? "ty vo voze, já vo koze........" |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 227: ahá! takže na příští rekonstrukci ahoj! jdu si zastřílet! "heh, dobrá jak myslíš, ale mát to přímo z místního KVH a od kamaráda-právníka" |
|
|
![]() |
heh, dobrá jak myslíš, ale mát to přímo z místního KVH a od kamaráda-právníka |
|
|
![]() |
třeba ve svazu důstojníků AČR. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej