Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
monty13 napsal v č. 504: Tak fotky by určitě usnadnily identifikaci "d.den mam prsten ss s val.krizem a po stranach 2x ss stribro prosim mohl by ho nekdo specifikovat jako kopie mi nepripadne" |
|
|
|
d.den mam prsten ss s val.krizem a po stranach 2x ss stribro prosim mohl by ho nekdo specifikovat jako kopie mi nepripadne | |
|
|
frantakora napsal v č. 502: vypada to jako hornická uniforma po moje dědovi :D "Zdravím, nepoznáte náhodou komu tato výstroj patřila? Předem díky." |
|
|
|
Zdravím, nepoznáte náhodou komu tato výstroj patřila? Předem díky. Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
egli napsal v č. 500: Přesně tohle mě řikal dneska kamarád "Naprostý fake. Ale pitomců schopných přihazovat je tam dost " |
|
|
|
sosák napsal v č. 499: Naprostý fake. Ale pitomců schopných přihazovat je tam dost "Zdravim pánove, chci se optat co řikáte této aukci" |
|
|
|
Zdravim pánove, chci se optat co řikáte této aukci, zdá se mě to docela divný, už jen pro ten kříž. Když jsem se ptal prodávajcího, zda to prodává jako originál, což je podle mě blbost, tak radši ani neodepsal aukro.cz/show_item.php?item=1777196070 | |
|
|
příspěvek od Kotnour: značení přilby, přilba a čepel dýky | |
|
|
Zdravím pánové, jsem na těchto stránkách poprvé, tak mě musíte omluvit. Mám dotaz a prosím o radu. Při úklidu půdy jsem našel přilbu zřejmě německou, která má na zátylku značení velkého písmene "A" a před tímto jsou menší písmenka jako HAL nebo MAL, nesetkal se někdo z Vás už s touto přilbou a tímto značením a v případě ano, tak o jaké jde? Dále byla nalezena čepel nějaké dýky nebo nože, čepel není ostřená bez značení, v čepely znatelné prolisy. Délka čepele i s trnem, který je opatřen závitem je cca 24 cm a samotná čepel 13,5 cm. Čepel byla zasunuta v kovové pochvě, která byla stejná jako u dýky HJ (typ se zakulaceným koncem). Za případnou odpověď moc děkuji. Zasílám foto: |
|
|
|
Tome, neboj, tak veliký cyp zase nejsem. / to není nadávka, u nás na ostravsku to je skoro pochvala/ . Na servru Sbírání.cz ve fóru jsem se uvrtal do určování značek na lžičkách, kolega tuto lžíci tam asi za týden pošle k určení, tak sháním info kde se dá, tak díky, jkm | |
|
|
Tom napsal v č. 492: Je to samozřejmě SANDRIK, potažmo Rostex Vyškov nebo jiná lokalita. Pochází to z vojenské jídelny, měli jsme takové ve Vyškově už v roce 1966, pocházely z "družby" jako výpalné za brigády a byly značené už z výroby na požadavek armády. "Sandvik Anticorro" |
|
|
|
Značka Sandvik Anticorro. Přesně tyhle lžičky, lžice, vidličky a nože koupili moji rodiče, když se zařizovali. Bylo to rok po tom, co jsem se narodil, takže přesně v roce 1975. To 1975 opravdu není překlep. Doufám, že Ti to někdo neprodal jako starožitnost? To bych se fakt nasral | |
|
|
tak ještě jedno foto Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
pánové, umí někdo zařadit tuhle lžičku ? Alespoň přibližně rok, díky Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
aukro.cz/prodam-helmu-i-s-lebkou-i1478777746.html i lebkou :D | |
|
|
Ero napsal v č. 487: Taky to neprodal, a upřímě řečeno, ani se nedivim, divil bych se spíš kdyby to prodal .
"To jo! to už mi hlava nebere."
Ero napsal v č. 487: Toho jsem si ani nevšiml, asi si ten filmek pustim "To by ještě šlo! Ve filmu Nepřítel před branami měli všichni sověti blembáky (přílba vz.52) po ČSLA." |
|
|
|
sosák napsal v č. 484: To jo! to už mi hlava nebere.
"No 2500 kč za východoněmeckej blembák je fakt dost"
sosák napsal v č. 486: To by ještě šlo! Ve filmu Nepřítel před branami měli všichni sověti blembáky (přílba vz.52) po ČSLA. "Tak na tu helmu ČSLA namaluj rudou hvězdu a napiš že to je sovětská helma, laik ten rozdíl určitě nepozná " |
|
|
|
historik1 napsal v č. 485: Tak na tu helmu ČSLA namaluj rudou hvězdu a napiš že to je sovětská helma, laik ten rozdíl určitě nepozná "já mám doma zase helmu ČSLA .Co kdybych tam nalepil Orlici a prodal to tak za 2500 ?? " |
|
|
|
sosák napsal v č. 484: já mám doma zase helmu ČSLA .Co kdybych tam nalepil Orlici a prodal to tak za 2500 ?? "No 2500 kč za východoněmeckej blembák je fakt dost" |
|
|
|
Ero napsal v č. 483: No 2500 kč za východoněmeckej blembák je fakt dost " drzost do nebe volající!!!" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej