Co by se stalo kdyby…
|
|
---|---|
Myslím, že by to mohlo být asi dost zajímavé...Ale Hitler chtěl získat Turecko na svou stranu a ne na něj útočit (i když si myslím, že kdyby místo na SSSR zaútočil na Turecko, tak by byla válka asi o dost jiná)Ale to je jen kdyby...a nad tím je právě dobré uvažovat. | |
|
|
Už jsem tu otázku jednou nadhodil. Je to asi dost stupidní dotaz, tak jsem zvědavej, jak se ho ujmete :) Co by se stalo, kdyby Němci zaútočili na Turecko? |
|
|
|
co poláci, hlavně to nebylo na konci války | |
|
|
giro.c napsal v č. 367: marseillovi to je jedno jestli to sou polaci, cesi ,...proste to sou slovane "já myslím že měl na mysli přesně tohle " |
|
|
|
gargamel napsal v č. 343: já myslím že měl na mysli přesně tohle "Marseill: Slišel si ve správách jak Rusové postříleli na konci války hromadu poláků německými zbraněmi a svedli to na Němce?" |
|
|
|
no jestli nenaráží na to jak důstojníci hned na místě a bez souda zastřelili několik vojáků pro dezerci ři karpatsko dukelsých bojích | |
|
|
No možná ti co sloužili v SS, ale nechci kecat.. | |
|
|
Lavockin napsal v č. 363: Hmm,tato jednotka byla složena výhradně z Němců,šlo jen o název,nikoliv o etnické uskupení. "Frw. Grenadier division Mahren-Bohmen" |
|
|
|
Jestli to třeba nebylo zastřelení našich vojáků, kteří vstoupili do Frw. Grenadier division Mahren-Bohmen, co já vím??? | |
|
|
Lavockin napsal v č. 360: to probehlo???? mozna pobiti kolaborantu ,ale nasich vojaku?,? "Zavraždění našich vojáků ke konci války? O tom nějak nevím. Kdy, kde a proč?" |
|
|
|
Mám stejný dotaz... | |
|
|
Marseill: (358) Zavraždění našich vojáků ke konci války? O tom nějak nevím. Kdy, kde a proč? |
|
|
|
Marseill napsal v č. 357: Mám taký pocit že to je co se a myslím že to si každý domyslí. " giro.c: co je to "cos e"" |
|
|
|
giro.c napsal v č. 355: No rusové byli stejná hovada jako němci,ale vyhráli válku a výtězům se nic nevyčítá(ostatně Rusové to vraždění zatajili). Co by ste řekli na vraždění našich vojáků na konci války(To teda nebyl projev vděčnosti)? "Neřikám, že to bylo od Rusů zrovna lidský, ale proti tomu cos e tou dobou dělo v Osvětimi a jinde si němci docela věřili." |
|
|
|
giro.c: co je to "cos e" | |
|
|
gargamel napsal v č. 345: Mohu se zeptat co jsem ted řekl za hloupost,ostatně mi nikdo neřekl ,že ve všem nemám pravdu. Řekni v čem sem chyboval. "Bláboly co sem píšeš jsou katastrofální, " |
|
|
|
BRUNER tak tak, bylo jich kolem 4000. Němci pozvali červený kříž a udělali z toho pěknou komedii. Neřikám, že to bylo od Rusů zrovna lidský, ale proti tomu cos e tou dobou dělo v Osvětimi a jinde si němci docela věřili. | |
|
|
marseill slyšet je vyjmenované slovo | |
|
|
Lavockin napsal v č. 348: byli odhaleny v roce 1943 " Možná vím. Ale to nebylo na konci války, ale na začátku. Poté co si SSSR a Německo rozdělilo Polsko. Mám dojem, že to byli polští důstojníci. Hroby se našli na konci války a doposud jsou s tím oplétačky kdo, co jak" |
|
|
|
BRUNNER: Máš pravdu, takhle to bylo. Rusáci je postříleli a Němci ty hroby poté našly a z Rusů udělaly díky své propagandě úplný prasa... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Co by se stalo kdyby…