Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
MIO napsal v č. 437: Proc ? P-47 od Academy stojí 450,- . Mám ho doma a je dost dobrej (na mně) "Tak na to radsej zabudni ,alebo zacni setrit" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 433: Tak na to radsej zabudni ,alebo zacni setrit "Tak maximálně 450." |
|
|
|
Marek napsal v č. 435: Dragon - akurat do obchodu zo sebou neber manzelku aby nevidela tu cenu!!! "který model IS-2 je momentálně nejvíc "na špici" ?" |
|
|
|
MIO : Tak a teď mi poraď který model IS-2 je momentálně nejvíc "na špici" ? Já jsem měl možnost kouknout do krabice od Zvezdy ( za 500,-) - což by ještě šlo - ale ty pásy ... no tragédie . |
|
|
|
Tak maximálně 450. | |
|
|
Eagle napsal v č. 426: Co si predstavujes pod "rozumna cena"? "za rozumnou cenu " |
|
|
|
Pokud vím tak je ta forma pěkně stará. | |
|
|
Jen tak mimochodem nevíte kdo za rozumnou cenu vyrábí Mustanga 1/48. Mám doma P-38 brzo P-47 a ještě do kolekce chybí P-51. | |
|
|
Tak na to mrskni matnej lak a je to ok. Na toho T-bolta, před nanesením pasty použij jako podklad různý barvy, zvýrazníš tak různý části. |
|
|
|
A použil jsem odstín hliník. Ale leskne se to fakt moc. | |
|
|
Protože jsem ji potřeboval někde vyzkoušet. V návodu psali stříbrnou a z černobílejch fotek to nepoznám. | |
|
|
Proč jsi proboha použil leštitelnou barvu na E-39? E-39 byla natřena tzv. hliníkovým bronzem, což je matná stříbrná. Jinak na Tvýho T-bolta klidně tu pastu použij. |
|
|
|
Znáte leštící pasty Agama ? Myslíte že s nimi půjde naleštit P-47 1/48 ? Já jsem s tím naleštil Pragu E-39 1/72 a bylo to dobrý. Ale nevím jestli to půjde ´tak dobře i na čtvrtce. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 418: ty parchante,preco tie tvoje pigmenty stoja tak vela!!!!!!!!
"Ja taktéž a som MIG"
Honza napsal v č. 417: ide o to ze akryli a synteticke maju rozdielnu strukturu a nevpijaju sa do seba.teda to "zmyvanie" sa da robit "Já používám v klidu Agamy a Humbrolky na všechno." |
|
|
|
Honza napsal v č. 417: Já taky, a navíc i Revellky. "Já používám v klidu Agamy a Humbrolky na všechno." |
|
|
|
Já používám v klidu Agamy a Humbrolky na všechno. | |
|
|
Honza napsal v č. 404: no neviem.podla mna to trebalo natriet najprv tmavozltou(syntetikov)a az potom bielou(akrylovou)potom uz len liehom zmyvat ale nie moc.zvysok(skrabance) stetec 00a tmavozlta farba.tienovanie je blbost.urob len olejovu patinu "Jde o to, že pár minut po nátěru tmavěžlutou barvou jsem ji začal od středu vymývat štětcem namočeným v ředidle tak, abych vytvořil pozvolné přechody. Po nátěru dvěma vrstvama silně naředěné zašpiněné bílé barvy to vypadá celkem slušně." |
|
|
|
Je rozdíl mezi obsahem nových a starých krabiček od Hasegawy. Děkuji | |
|
|
Teď se polepším, blonďák bude jen jeden ze čtyř | |
|
|
A zase budou mít hlavy od kysličníku? |
- Home
- > Diskuzní forum