Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Eastern Express zanikla definitně ? Či jak je to ? | |
|
|
Marek napsal v č. 383: Vsetko su to "vychodne" firmy,E.E. momentalne neexistuje,oni aj tak vacsinou prebalovali ine firmy.Kvalita je slusna,hlavne vyrabaju rozne exoty ,ktore ostatne firmy ignoruju.Problem je v tom,ze vylisky casto putuju medzi vyrobcamy,takze napriklad v krabicke od Maquette najdes ako novinku model od Alanu.No a treba si davat pozor na cenu lebo ta dost kolise. "Alan, Eastern Express, ICM, Maquette a třeba ještě Skif." |
|
|
|
Marek napsal v č. 384: To by mal byt jeden a ten isty model v dvoch baleniach.U nas je Revell drahsi,takze jednoznacne Italeri.U nas je rozdiel v cene asi 300 Sk. "Co bys doporučil u M109 v 1/35, Revell nebo Italeri ?" |
|
|
|
ta mohol by uz aj. | |
|
|
mato : Ceny jsem zatím nezkoumal. Spíš mě teď zajímá co to nabízí uvnitř. A to mi v tuto chvíli řekne snad jedině MIO. | |
|
|
revell je asi drazsi,ne? | |
|
|
MIO : Co bys doporučil u M109 v 1/35, Revell nebo Italeri ? | |
|
|
MIO : Nechtělo by se Ti věnovat tomu trošku času a zkusit podobně jako v bodě a) (382) rozepsat co je to za firmy a jak si asi stojí po stránce kvality i dostupnosti na trhu ? Alan, Eastern Express, ICM, Maquette a třeba ještě Skif. Dík. |
|
|
|
a)Polska firma,robi to celkom dobre,da sa porovnat zo starsou Tamiyou.Ale zalezi to model od modelu,tento konkretne som nevidel in natura b)velmi dobre c)velmi dobre |
|
|
|
MIO : Co je tohle za firmu ? Jak si stojí jejich výrobky v porovnání s konkurencí ? www.militaryhobbies.com/custom/productzoom/r... Jak vypadají tyhle stavebnice od Trumpeteru ? www.militaryhobbies.com/custom/productzoom/t... www.militaryhobbies.com/custom/productzoom/t... |
|
|
|
ani nie.tie olejove farby su dost zriedene a zotieras ich polosuchym stetcom | |
|
|
co konkretne?www.track-link.net/gallery/2625_13 | |
|
|
schovat?tak to nie.to radsej nieco 5x pretmelit ako zit s pocitom ze som daco nechal pokazene | |
|
|
aj by stacilo co? ide o to ze patina je premna sakra dolezita.nedavno som videl ako to robi ten jimenez,skusil som to a fasa |
|
|
|
najprv si spravim model,dalej? | |
|
|
chcelo by to tu nejak ozivit.co tak patina | |
|
|
mato napsal v č. 360: Jasne. Ta druhá sa volá Hobbyshop. "hofi:si z kosic?to iste poznas hrnciarsku a tu druhu predajnu." |
|
|
|
MIO : To jsou ti důstojníci ? No jestli jo, tak by mě zajímalo který z nich má na sobě ten dlouhý plášť . Nebo že by byly "oblíkací" podle počasí jako panenky ? www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid... |
|
|
|
tak skus tamiye.tie sa srubuju a zavit umijes vodou. | |
|
|
co?????ono to treba zatvarat?ale potom to tak po celom byte nevonia |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec