Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
mato napsal v č. 505: Som rád .
"jo dosiel,dik"
mato napsal v č. 505: Ja som myslel, že to bude ZVEZDA . (moja obľúbená firma) "ze vraj je to jedno lebo vsetky formy su vraj made in shangaj ale je mam doma model od revellu" |
|
|
|
Marti napsal v č. 504: "Tak čo, dúfam že teraz už došiel " jo dosiel,dik
Marti napsal v č. 504: ze vraj je to jedno lebo vsetky formy su vraj made in shangaj ale je mam doma model od revellu "Ten Ka-50 je od akej frmy ?" |
|
|
|
mato napsal v č. 503: Tak čo, dúfam že teraz už došiel .
"ok"
mato napsal v č. 503: Ten Ka-50 je od akej frmy ?"no,ale skoro som sa uz pustil do stavby Ka-50 a humveho v mierkach 1:72-len zdravy rozum mi nedovolol s tym zacat" Ináč, ja mám toho až nad hlavu,už neviem čo skôr . |
|
|
|
Marti napsal v č. 502: "Máš toho ešte málo, ale ja .....!?" no,ale skoro som sa uz pustil do stavby Ka-50 a humveho v mierkach 1:72-len zdravy rozum mi nedovolol s tym zacat
Marti napsal v č. 502: ok "Pošlem ti ho ešte raz " |
|
|
|
mato napsal v č. 500: Si na tom oveľa lepšie než ja . Máš toho ešte málo, ale ja .....!?
"mam rozrobene sdkfz.251 tamiya plus stuarta od academka a k tomu mam pz4(1:72)od revella-ale nemam na to uz tolko casu ako kedysi."
mato napsal v č. 501: Pošlem ti ho ešte raz . "nedosiel" |
|
|
|
Marti napsal v č. 485: nedosiel "Tak čo, došiel?" |
|
|
|
Marti napsal v č. 486: mam rozrobene sdkfz.251 tamiya plus stuarta od academka a k tomu mam pz4(1:72)od revella-ale nemam na to uz tolko casu ako kedysi. "Na čom teraz pracuješ ? " |
|
|
|
BRUNNER: A na čom teraz pracuješ ? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 497: Uf !.... Ďaleko . "Bratislava" |
|
|
|
BRUNNER: A kde chodíš kupovať ty ? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 494: Bohužiaľ, ....je . "Práve že nie a ak je to na ďalekom východe tak to nehrozí." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 492: Prečo si myslíš ?"Hmm,čiže nespĺnam ani jedno kritérium..." Bol si tam niekedy ? |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 490: No, ak si naozaj stály a dôverný zákazník, dá sa s ním dohodnúť . "Napríklad" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 488: Myslíš, ako na burze ? "To je rozumný človek.Ja nikdy nepostavím celú sadu,dá sa to aj meniť?" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 465: Kecáme tu o kusovkách od Dragonu za 60 až 90sk za kus ( niekedy aj viac ). On ich ma rozdelené v sáčkoch po jednu figúrku, niekedy aj dve (ak to inak nejde)"Poprosim blizšie info ohladom tých "kusoviek" Marti." Niekedy ich má aj od Revellu, Academy, ... Ešte niečo ? |
|
|
|
Mato: Na čom teraz pracuješ ? | |
|
|
mato napsal v č. 484: Tak čo, došiel? . "ok" |
|
|
|
Marti napsal v č. 483: "Dobre, tak ti ho pošlem E-mailom " ok |
|
|
|
mato napsal v č. 482: Može by im trebalo dac aj vodku , nech je to original .
"zober niekolko indianov zo secovskeho habesu do muzae,povedz ze dnuka je desat paklov s marlborkami a na ciernobielo odfot-nezabudni im povedata nech si vezmu na seba nieco zelene"
mato napsal v č. 482: Dobre, tak ti ho pošlem E-mailom . "ked to moc nechces zverejnovat ta pis na mail..." |
|
|
|
Marti napsal v č. 481: "No, napísal som ti to telefóne číslo a neskôr som ho vymazal. Preto som sa pýal či si ho stihol opísať." nestyhol ked to moc nechces zverejnovat ta pis na mail...
Marti napsal v č. 481: zober niekolko indianov zo secovskeho habesu do muzae,povedz ze dnuka je desat paklov s marlborkami a na ciernobielo odfot-nezabudni im povedata nech si vezmu na seba nieco zelene "To nie je zlý nápad, ale kde zohnať takú fotku" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec