Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Asi,pochybujem,ze je to ich vlastny model,aj ked kedysi Heller robil vlastne 35-ky.Osobne si myslim ,ze je to prebalena Italerka.Podobne ako ten Kubelwagen. | |
|
|
MIO : Ten Panther A od Heleru v 1/35 to je nějaký přebal ? | |
|
|
xfish5 napsal v č. 457: tak po tom sa musim spitat v krame. "kuželem" |
|
|
|
mato napsal v č. 456: Já mám pájku, klasickou, ale ne s tím drátkem, ale kuželem. Spájím s tím všechno, co chci. "minizvaracka/mikropajka?" |
|
|
|
existuje nejake specialne lepidlo na kovaky/lepty?alebo minizvaracka/mikropajka? ja uz nemozem tie 9 kkorunova madarske prstolepy | |
|
|
Já taky... | |
|
|
V tu dobu jsem s modelarinou koncil..... | |
|
|
Dělal jsem to když mě bylo cca 16, 17 roků, takže rok 1991-92. To tady byl ještě pořád modelářský pravěk . | |
|
|
to je tiez jedno z moznych rieseni.Ja som to skusal,ale viac sa mi osvedcilo naleptanie plastu perchlorom a nasledne vytlacanie vzoru zabrusenou spachtlou.Ale leptany je lepsi.Zalezi na financnych moznostiach... | |
|
|
Já jsem dělal Zimmerit na JgPz IV 1:72....normálně jsem to vyryl ostrou jehlou přímo do plastu!!! Výsledek je docela dobrý . | |
|
|
Normalne,bud tmelom,alebo si kupis leptany.Teraz mam doma od PARTU poniceny zimmerit na Panthera.Parada!Poslem Ti foto. | |
|
|
MIO : Jak můžeš na takovém malém prckovi dělat zimmerit. | |
|
|
Marek napsal v č. 447: O tom hovorim... "srovnatelné" |
|
|
|
No, téměř srovnatelné, to ano, ale stejně dobré, nebo lepší .... to kdepak. | |
|
|
Stavime sa? | |
|
|
MIO : No ve dvaasedmdesátce by si takové pěkné neudělal. .. | |
|
|
Pekne,velmi pekne!Na 35-ku.... | |
|
|
MIO : A toto si viděl ? www.track-link.net/gallery/2983 Dobré, že ? |
|
|
|
BRUNNER : Taky se mi zdá. Jen nevím naco tam jsou. Ten PAK asi težko budou "ovládat". Že by další trik jak se zbavit zboží a namazat si kapsu ? |
|
|
|
Koukněte na pár novinek www.dragonmodelsltd.com/catalog/dml/models%2... Všechny tři nové stavebnice figur ( a zvlášť ty výsadkáři s minometem ) a i ten SdKfz 251/22 ( ten na trhu moc chyběl ) já osobně rozhodně uvítám. Paráda. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec