Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Díkec, to je přesně ono :), na tenhle web jsme nenarazil, když jsem to hledal. V tom planku neni vůbec poznat jak se tam maj ty paznechty přidělat :-D. | |
|
|
Jo, tak tuhle možnost sem si taky říkal.
Abych nevypadal úplně nemožnej - nepomohly by některý z fotek tady: www.aircraftresourcecenter.com/Fea1/801-900/... ? |
|
|
|
Huh heh - co přesně je Apache MH-60? | |
|
|
Prosím Vás, nedělal jste někdo Apache MH - 60 K od Italeri? v tom plánku neni moc dobře nakresleny jak na ten vyfuk motoru přidělat ty dva kryty? Nemohli byste to pripadne prosim vyfotit? | |
|
|
Nezbieral niekto materialy k B 29A 1 BN rozmýšlal som postavit model Monsoon Goon 42-93828. Nevie niekto poradit vhodne pramene na informacie? Aké sú nutné vonkajšie zmeny nakolko stavebnica je model B-29-45-BW Lucky Leven 42-24695? | |
|
|
Takhle velké modely jsem nikdy nedělal. Jestli Ti Monogram s Revellem nevyhovujou a jiný není (proč asi?), pak zbejvá jedině novostavba. To bych já měl do důchodu co dělat | |
|
|
Tom napsal v č. 625: Chcel som seriu B-čiek od monogramu ale po skusenostami s nedokonalostami ostatných asi monogram aj zavrhnem. Ale v podstate som ani nenašiel iný B-24 v osmačtyřicetině. Nasiel som ten B-24D od revell ale to je v zaklade skoro to iste. A vela vela v 72-ke. Ak môžeš doporučiť prehodnotím svoj zámer. "v záplavě Trumpeterů, Hasegaw a Tamyií. Nemůžeš mít jiný B-24 v osmačtyřicetině? Musí to být zrovna tehle prastarý kus?" |
|
|
|
Raritka je tento konkrétní model - v záplavě Trumpeterů, Hasegaw a Tamyií. Nemůžeš mít jiný B-24 v osmačtyřicetině? Musí to být zrovna tehle prastarý kus? | |
|
|
dead man napsal v č. 623: To je pasé on je stále pri moci. Závažnejšie je toto tvrdenie
"Podej stížnost Mečiarovi."
Tom napsal v č. 621: Tak známy letún ako B-24 a jeho model je raritka? Smutné. "ale je to už dneska celkem raritka." |
|
|
|
FAMO9 napsal v č. 622: Podej stížnost Mečiarovi. "/Nesouhlasím se zasláním předmětu do zahraničí/" |
|
|
|
Tom napsal v č. 621: Diki Tom ale zadal podmienku /Nesouhlasím se zasláním předmětu do zahraničí/ cena dobrá. Ale nezjavuje sa v cennikoch ani B-24D prezentovaný ako revell. A robí ho aj niekto iný v 1/48? "Jeden je zrovna na aukru www.aukro.cz/item722234089_model_letadla_b_2... " |
|
|
|
FAMO9 napsal v č. 619: Jeden je zrovna na aukru www.aukro.cz/item722234089_model_letadla_b_2..."v ziadnom aktulanom ceniku uz najst B-24J Revell monogram 1/48 co uz je to vypredanz model? nechcel som robit niaku individualnu objednavku uz aj tak je cena vysoka." Cena není zrovna lidová, ale je to už dneska celkem raritka. |
|
|
|
Ondrej Godal napsal v č. 618: "Nazdar ludia. nema dakto farebne zabery kingtigera alebo o nejakych nevie? Mam model a neviem ako ho nafarbit.Len aby mal vezu henschel.Diky" www.missing-lynx.com/gallery/german/kingtige... gallery.kitmaker.net/data/21787/King_Tiger_z... |
|
|
|
Mam problem neviem v ziadnom aktulanom ceniku uz najst B-24J Revell monogram 1/48 co uz je to vypredanz model? nechcel som robit niaku individualnu objednavku uz aj tak je cena vysoka. Nema niekto taktiez kontakt cez koho sa da objednat nieco od Engines a Thinks lebo skladam B-29 a tie motory co su v stavebnici sa nedaju pouzit Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
Nazdar ludia. nema dakto farebne zabery kingtigera alebo o nejakych nevie? Mam model a neviem ako ho nafarbit.Len aby mal vezu henschel.Diky | |
|
|
Algernon napsal v č. 612: Opravte mě pokudjsem na omylu, ale zhruba od té doby se užívá místo série název např. B-534 4. provedení. Já to mám zažité takto. Guláš v tom pochopitelně dělají i ony přestavby/úpravy/opravy u výrobce a dílen. "Je ovšem poněkud trapné, že tento omyl stále zůstává živý, ačkoli na něj upozornil již v r. 1985 známý letecký historik a publicista Ing. Jan Krumbach…" |
|
|
|
Zdar.Hele,mozna jste to uz tady resili, ale jak se to nakonec vyvrbilo s tim zakonem EU o syntetikach?? Jo a co je s Airfixem? je v konkurzu cela firma,i barvy?? Dik!!!!!! | |
|
|
Zdarec Tome, aj ja teba . | |
|
|
curahee napsal v č. 599: no...filtre by si mal poznat...to je taka sfarbena stanka(95 percent riedidla a 5 farby)a to s tymi olejovkami....no robi sa to pri tienovyny figuriek...cely model natries olejovkou rovnakym otienom ako je kamo-ale asi to bude fungovat len pri jednofarebnych...olej dlho schne a tak do neho primiesavas tmavsie a svetlejsie otiene ...pretupujes to a hotovo...ma to aj to vyhodu ze skrabance na povodnu farbu spravis len ihlou na synteticky podklad... "Hmm,tak mi to trošku popiš,víc polopatě chlapče z Trebišova,pls!" |
|
|
|
Tak tu si ty makak z Thyniste... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec