Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
To musíš ty plechovky zavírat... | |
|
|
s kvalitou?ja mam doma od agami asi dve farby.nejaku nemecku sivu a mosadzovu.ale nic moc veru | |
|
|
Hofi napsal v č. 348: momentalne 55 Sk,ale po 1.9 by mali ist dole. "Koľko stoja syntetiky?" |
|
|
|
hofi:si z kosic?to iste poznas hrnciarsku a tu druhu predajnu. | |
|
|
mio:tiez by si mi nevedel zohnat kontakt na tie topolcany?afv club.mne sa to nepodarilo najst na nete. | |
|
|
mio: vahoris ak nezlavis inak hambite sa take nieco sa deje len na zakladnej a z tej sme uz asi vsetci vysli. Mio,ten tvoj kolega je roman?dnes som mu musel vysvetlovat ze dragunov nie je prebal od dragona.veru zavidim ti |
|
|
|
A takých ještě BUDE! | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 352: BRUNNER má pravdu - môžte vyskúšať aj šport gentlemanov - ankglický box. "Ale no tak gentlemani" |
|
|
|
Komplex si vyléčím až v Bratislavě,hozením Molotovova koktejlu do "tvé" prodejny,kuřátko... | |
|
|
MIO napsal v č. 342: "To vsetko vysvetluje.Ak chces Agami mozem Ti ich poslat mame komplet sortiment,syntetiky aj vodovky plus lestitelne pasty,patinator,lakfix......" Vďaka za ponuku. Snáď ju niekedy v budúcnosti využijem. Koľko stoja syntetiky?
curahee napsal v č. 343: Odkiaľ si, ak sa smiem spýtať? "Hofi:Klec mám rád,u nás ve městě je klub Vale Tuda..." |
|
|
|
Ne,nevím! | |
|
|
curahee napsal v č. 343: Já už pár let ne! Víš jak to myslím! "Klec mám rád," |
|
|
|
MIO:Nebuď vulgární,když ti dochází tvá omezená slovní zásoba! | |
|
|
Hofi:Klec mám rád,u nás ve městě je klub Vale Tuda... | |
|
|
Hofi napsal v č. 333: To vsetko vysvetluje.Ak chces Agami mozem Ti ich poslat mame komplet sortiment,syntetiky aj vodovky plus lestitelne pasty,patinator,lakfix...... "Z Košíc." |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 337: "Hofi: To vypadalo, jako že jsi si je koupil a hned vyhodil " Odpusť nechápavcovi, ale nerozumiem. curahee + MIO + BRUNNER: Navrhujem zápas vo Vale Tudo! |
|
|
|
MIO:Klid hysterko...vem si rohypnol! | |
|
|
Hofi: To vypadalo, jako že jsi si je koupil a hned vyhodil | |
|
|
Za klávesnicí seš Mike Tyson,co? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 330:
"Nechápem prečo moje veci v obchode pochváliš a tu na ich adresu"vtipkuješ"."
MIO napsal v č. 331:
"Asi nie kuratko,v zivote sme sa nevideli-nastastie!"
c urahee napsal v č. 332: Férovka! Férovka! "Naštěstí jen pro tebe,to mi věř..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec