Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Brunner: Ne, neboj , už mám matný lak..... | |
|
|
Neni!!!Musi to byt original! | |
|
|
No já nemám rezavej výfuk, ale barva rzi je pro 1/72 dostatečná | |
|
|
Honza napsal v č. 406: Pouzi moju metodu... vid galeria... "ještě rez " |
|
|
|
No právě jsem dokončil "zašvihání" od bláta a modelu to dost prospělo, ještě rez na výfuk a pásy abude téměř hotovo. Protože jsem neodolal a pár deklů otevřel, opět se nevyhnu mým oblíbeným pajdulákům..... | |
|
|
To som teda zvedavy...Pretoze podla mna je kombinacia bielej zltej najhorsie zvladnutelna.Prave robim SdKfz 251/22 PAK Wagen od Hasegawy + plechy Part v zimnej kamuflazi a je to makacka.Foto taktiez poslem. | |
|
|
Popíšu Vám svou čerstvou zkušenost. Rozhodl jsem se pro stavbu Pz.IVJ a protože Revell je neobsahuje, vyrobiti si svépomocí schürtzen. A poněvadž jsem ho toužil mít v zimní kamufláži, koukal jsem po netu po modelech(zde chci poděkovat všem, co mi pomohli). No, v zimní kamufláži je dost důležitý vystínování, takže jsem přemýšlel, jak nato, protože jsem zapřísáhlý štětečkář. Nakonec jsem dospěl k řešení, které mě celkem uspokojilo. Jde o to, že pár minut po nátěru tmavěžlutou barvou jsem ji začal od středu vymývat štětcem namočeným v ředidle tak, abych vytvořil pozvolné přechody. Po nátěru dvěma vrstvama silně naředěné zašpiněné bílé barvy to vypadá celkem slušně. Jakmile se Egli opět zapojí do procesu Fronty, s radostí mu pošlu fotky, spolu s ST-42. |
|
|
|
ok.budem rad | |
|
|
MIO napsal v č. 399: Neviem,ale koncom septembra by mal dojst tovar.Ak by nahodou dosla dam Ti vediet. "a kedy budes mat tu zvezdu?" |
|
|
|
neviete nahodou kde by sa dali najst planiky pre part? | |
|
|
a kedy budes mat tu zvezdu?ja by som si to rad postavil k tym specnazom. | |
|
|
Ziaden interier,ale vsetky dekle otvaratelne.Mas sancu sa vyblaznit! | |
|
|
eduarda nosia do kosic taze to by sa zohnalo.ta zvezda/dragon obsahuje interier?aspon primitivny alebo aspon moznost pootvarania poklopov a dveri | |
|
|
Momentalne ho nemam,naposledy stal okolo 700 Sk.Plechy roby myslim Eduard,ale tie sa k nam nevozia... | |
|
|
kolko konkretne?mas ho na predajni?robi niekto nejake doplnky? | |
|
|
BTR-80 momentalne v 35-ke robi Zvezda.Ale to je aj tak povodny model od Dragonu,takze je dost dobry.Hlavne stoji o polovicu menej! | |
|
|
no co mio.kto ponuka to btrko? | |
|
|
a) Tie obtisky som zatial nenasiel.Teda nic konkretne,ale rozhodil som siete a mam naznaky,ze urcite sa nieco vyraba.Myslim na to. b)Trumpeter mam na krame a vyzera dobre.Hlavne je o polovicu lacneisi ako Tamiya - tu som zatial v ruke nemal,naco aj?Tamiya sa kvoli cene uz vobec nepredava...Veselo vedie Trumpeter. |
|
|
|
A jak to vypadá s těmi obtisky na ty finská esa létající na Bf 109 ? Našlo se něco bližšího ? Viděl jsi už Challenger 2 od Tamiye a od Trumpeteru ? Který se Ti zdá lepší ? |
|
|
|
Momentalne sa tvari ako mrtvi chrobak.Ale je dost mozne ze iba opat zmenila majtela .Mozno prave vyrabaju zubne kefky,alebo nocniky pre deti.Na vychod od nas je to normalne... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec