Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 530: Neboj sa ,vdaka vyrobcom z Velkej zeme (Cina) budu chutovky v dobrej kvalite aj cene.Musime vydrzat.....(To hovoril stryco pri Stalingrade) "Okukané veci robí každý." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 528: No ano ,ale budes mat doma presny model Il-4! Ale neboj ten model je v pohode,aj tak ak ho chces nemas inu moznost lebo to nikto iny nerobi! "Clovek aby si u toho trhal vlasy a ne odpočíval " |
|
|
|
Podla toho co je u Teba meritko kvality!Tamiya to nie je ,ale ak si modelar tak s toho spravis pekny model! | |
|
|
Vie niekto, v akej kvalite je IL4 od ZVEZDY ? | |
|
|
A ja som si naivne myslel ,ze len na Slovensku su nenazrate posty! Ale co,sme holt v EU!!! | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 521: Tolko vychadza aj za tu knihu....A Fuky za nu chcel len 100.... "a poštovné bolo 315... " |
|
|
|
Fuky:Prepac,ze som Ti neodpovedal na Tvoj mail,ale momentalne mi nefunguje schranka,takze som ho ani necital! Zistil som si cenu postovneho od Vas k nam a vysledna suma skoro trojnasobne prekracuje cenu knihy,takze Ti dakujem za ochotu,ale tu knihu skusim zohnat inde.Dik. | |
|
|
Omlouvám se za příspěvek offtopic, ale potřebuji nějakým způsobem kontaktovat MIA. MIO: Potřeboval bych vědět, jestli trvá Tvůj zájem o Jap. letadla, nebo již opadl, na mailem jsi se mi neozval. Dík. |
|
|
|
mato napsal v č. 517: Viem o tejto firme, ale o T-90 som nepočul, iba o T-80.
"nieco robi aj skif,ne?"
mato napsal v č. 517: "velmy dobra stavebnica,odporucam" Veľmy ma neláka, ja radšej také exzotyckejšie stroje . |
|
|
|
Marti napsal v č. 516: "T-62 je super" velmy dobra stavebnica,odporucam
Marti napsal v č. 516: nieco robi aj skif,ne? "Mojím veľmi tajným snom je T-90 od ZVEZDY." |
|
|
|
mato napsal v č. 515: To hej . Aj ta T-62 je super, tu v Michalovciach na model. predajni ju ma jeden chalan vystavenú."to je parada-ja mam len T-62 ale tajny sen je btr-80" Mojím veľmi tajným snom je T-90 od ZVEZDY. |
|
|
|
Marti napsal v č. 514: to je parada-ja mam len T-62 ale tajny sen je btr-80 "T-55 od TAMIYE" |
|
|
|
mato napsal v č. 513: Ja tiež urobím nejakú výnimku. Napríklad, nedávno som si kúpil MK.I z 1.sv. od AIRFIXU, lebo sa už nevyrába. Cena 320 Sk."ja mam dokopy asi tiez tak 9lietadielok...ale ja na to nie som-nebavi ma to moc preto robim iba techniku.i ked je parada mat vo vitrinke su 34/32" Z modelov 1:35 moju zbirku tvoria T-55 od TAMIYE, IS2, T-34/76/43, T-34/85 od ZVEZDY . |
|
|
|
Marti napsal v č. 512: ja mam dokopy asi tiez tak 9lietadielok...ale ja na to nie som-nebavi ma to moc preto robim iba techniku.i ked je parada mat vo vitrinke su 34/32 "Ak nepočítam Rozobraného Huriceina, trochu došramaného Mustanga a tak tiež rozobraného Curtisa ktorí je v Ruských farbách , tak máš pravdu. Momentálne je ich 9. neskôr by ich mohlo byť asi 20." |
|
|
|
mato napsal v č. 511: Ak nepočítam Rozobraného Huriceina, trochu došramaného Mustanga a tak tiež rozobraného Curtisa ktorí je v Ruských farbách , tak máš pravdu. Momentálne je ich 9. neskôr by ich mohlo byť asi 20. "take co maju dva kridla na lavoboku a dalsie dva na pravoboku?a vsetko to zdobia cervene hviezdicky?" |
|
|
|
Marti napsal v č. 510: "ktoré typy lietadiel mám doma ?" take co maju dva kridla na lavoboku a dalsie dva na pravoboku?a vsetko to zdobia cervene hviezdicky? |
|
|
|
mato napsal v č. 509: Bingo . Ani ma to neprekvapuje"Dajake T-ecko 34?" Bol to T34/76 model 1943. Od nedávna aj T-34/85 . Ešte jedná otázka: ktoré typy lietadiel mám doma ? |
|
|
|
Dajake T-ecko 34? | |
|
|
mato napsal v č. 507: Chápem . Od tejto firmy som mal prvý model v mierke 1:35 a môžeš hádať aký . "no jo,mlady soviet." |
|
|
|
Marti napsal v č. 506: no jo,mlady soviet. "Ja som myslel, že to bude ZVEZDA " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec