Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
celý vlastní tj. třeba ze dřeva nekoupený - prostě celý vyrobený (i součástky) nebo koupit plastikový model v krabici a slepit ho??? |
|
|
|
TomasWAGM napsal v č. 566: ne že bych byl modelář, ale nějak tu otázku nechápu "co myslíte?? je lepší vyrobit si celý vlastní model nebo koupit krabici s plastovým modelem???" |
|
|
|
co myslíte?? je lepší vyrobit si celý vlastní model nebo koupit krabici s plastovým modelem??? | |
|
|
no..... ono to zaleži aj od ceny- či chceš prísť o majetok, alebo maš iba pár koruniek . Ja som napríklad kúpil IS 3 od trumpeteru za 650 SK (ta kvalita ) a tiež mám aj T-55 od tamiye za 1650. Ja mam tu traumu už za sebou. | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 561: mi nehovor ze 15 leti chlapeckovia si v cechach bezne kupuju velke sady od cmk "modifikace na Kladivo a české znaky" |
|
|
|
Tom napsal v č. 555: A nechceš o tom udělat článek a navíc do toho ještě zapojit Lisunova? Mohlo by to být docela osvěžující... "Mezi DC-2 a DC-3 je podstatný rozdíl. Už když se na ně podíváš. Rozpětí, tvar ocasních ploch, reflektor v přídi, motory, vrtule, podvozek... Jmenuju jen to co je vidět na první pohled." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 551: Mezi DC-2 a DC-3 je podstatný rozdíl. Už když se na ně podíváš. Rozpětí, tvar ocasních ploch, reflektor v přídi, motory, vrtule, podvozek... Jmenuju jen to co je vidět na první pohled. "A jakej je mezi něma rozdíl ? Já se na to totiž podívám a řeknu si vypadá to jako dakota tak je to dakota." |
|
|
|
mato napsal v č. 553: Stačí povedať a do 2 alebo 3 týždňov ho maš pod nosom . "potreboval by som bvp2 resp.bmp2 v 1:35...nevies ako sa k tomu dostat?" |
|
|
|
MIO:potreboval by som bvp2 resp.bmp2 v 1:35...nevies ako sa k tomu dostat? | |
|
|
Tom: A jakej je mezi něma rozdíl ? Já se na to totiž podívám a řeknu si vypadá to jako dakota tak je to dakota. A ta stavebnice od revellu, jak je stará ? Já od nich mám B-17 F. Na krabici měli dát nálepku životu nebezpečno. Málem mě trefil šlak, když jsem zkoušel zpasovat trup k sobě. Člověk by si na tom prsty ubrousil a jak potom spravovat ty nýty...? Když tak přemýšlím revelů jsem zas tak moc nestavěl, většinou dělám Italeri. A když už jsem u toho, jak spravujete nýty vystupující na povrch ? |
|
|
|
Tom: To je fakt, úplně bych zazdil mašiny, který nikdo jinej nevyrábí, ale třeba taková dakota za 600,-... ještě po té recenzi z Modeláře. To by mě zajímalo kdo to koupí. Jinak kdo ještě vyrábí cenově dostupnou dakotu ? Italeri ? |
|
|
|
MPM... Kdo to tady staví ? Já od nich dělal Me-163 S, pak ještě "Morko Morane"(oba jsou na vrakovišti). Bylo to naprosto děsný, ale bylo to zadara. Pak jsem ještě stavěl DB-8N a ten už byl lepší, ale jeho cena (něco přes 300,-) se mi zdá přemrštěná (já ho sice získal výměnnou, ale za ty prachy bych ho nekoupil, ani kdyby do mě lili vařící olej). | |
|
|
Tom napsal v č. 543: No a ako vizerá ?
"Viděl."
Tom napsal v č. 543: Kto si to má pametať, ale tých 11 rokov asi nevydržal . "A jak vypadal Tvůj první modelářský výtvor?" |
|
|
|
Videli ste SU-2 od MPM ? | |
|
|
MIO napsal v č. 529: Ja som robil už aj také modely, že som nemohol zistiť či ide o IL2 alebo B-25 . Tak že s kvalitou si už problémy nerobím , iba z cenou (IL4 stojí niečo cez 800 Sk). "No ano ,ale budes mat doma presny model Il-4! Ale neboj ten model je v pohode,aj tak ak ho chces nemas inu moznost lebo to nikto iny nerobi!" |
|
|
|
MIO: OK, jedině by to šlo vyřešit ještě tak, kdybys měl cestu do ČR, že bych ti to předal osobně, ale to asi nehrozí, co? | |
|
|
Veeeeeeeeelky...Ale vsetci z BA co ho chceli ,posli do Rakuska na nakupy.... Takze dostane sa aj na Teba.... | |
|
|
No neviem ,vies aky je zaujem? | |
|
|
Presne tolko ako iny Revell okolo 340 Sk.Teda ak na fakture nebude ina cena ako na ponuke... | |
|
|
V utorok alebo v stredu by mali dojst 3,slovom Tri kusy!Teda ja som ich objednal ,uvidime co pan Andal posle... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec