Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
sosák napsal v č. 5154: Některá videa (u těchto zrovna nevím, hledal jsem to skutečně anglicky), původem česká (Ivánek, kamarád ) mají česká klíčová slova. "Problém je že nejsem angličtinář" |
|
|
|
Problém je že nejsem angličtinář | |
|
|
sosák napsal v č. 5152: Na www.youtube.com jsem před časem něco vyhrabal, i když nemohu tvrdit, že by to bylo z mobilizace, spíše šlo o přehlídky bez konkrétní datace. Jen ty klíčová vyhledávací slova už nevím "Ahoj dají se někde na internetu splašit nějaké filmové záběry z mobilisace roku 1938?" |
|
|
|
Ahoj dají se někde na internetu splašit nějaké filmové záběry z mobilisace roku 1938?. | |
|
|
historik: skvělý film | |
|
|
viděl už někdo film poslední dny sophie scholové na hbo???já jo a bylo to fakt hustý jak u toho soudu řekli že dneska popraví je a zítra to budou oni. | |
|
|
Worchester napsal v č. 5148: Já to mám taky, a ještě home video bojů o rozhlas na DVD. "Já to mám nahraný na VHS už od května 2005 " |
|
|
|
Honza M. napsal v č. 5143: Já to mám nahraný na VHS už od května 2005 Jestli to ještě sháníš, můžeme se domluvit "Náhodou se někdo nechystá nahrávat Boj o rozhlas? " |
|
|
|
Ivan1 napsal v č. 5133: Kokoda nic moc, asi vznikl jenom proto, aby se mladé generaci připomělo, že i Australané bojovali v WWII "Ivan1 30.4.2007 11:14 (5133) Videli ste niekto austrálsky film Kokoda?" |
|
|
|
Ivan1 napsal v č. 5144: A zítra (ve středu) 21.30 na ČT2 taky "Dnes o 23:05 (poprdeli čas ) na Markíze Pád Tretej ríše" |
|
|
|
Vyděl jste už někdo film Dopisy z Iwo Jimy????Kdo en tak doporučuju fakt mrtě dobrej snímek | |
|
|
Náhodou se někdo nechystá nahrávat Boj o rozhlas? | |
|
|
Dneska jsem koukal na Četnické humoresky na díl Repetent a všiml jsem si tam ve scéně, když četníci čekají před lázněmi na toho zločince-chromajzla Exnera, jak v autokaru, kde sedí četníci z pohotovostního, má jeden četník na zkoušku četnickou přilbu obráceně (odznakem dozadu) | |
|
|
13:15 Prima - Bitva o Midway | |
|
|
Dnes ve 12:30 na NOVĚ film ATENTÁT !!!!! | |
|
|
vypadá to zajímavě. Je nmám oprávněnou obavu, že u nás v kinech to nepůjde. | |
|
|
Hm, moc velké reference mu nedávají, ale uvidíme. | |
|
|
Ivan1 Neviděl, ale už podle názvu bych rád viděl. Je to dobrý? | |
|
|
ja_62 napsal v č. 5127: CHápu tě,někdy se děsím i já "Promiň, že se do toho pletu, nejsem moderátor, ale koukat se na Tvé příspěvky je někdy docela děs" |
|
|
|
fusilier napsal v č. 5128: Ano je to tak,za druhé sv.války byli vojáci opravdu o dost menší.Teď už je jiná doba,když jsem byl se svými 193cm kdysi u odvodu,tak jsem dostal zákaz sloužit u tankových a dělostřeleckých jednotek. "Je to vůbec možné, že jsme za tak krátký čas cca 50ti let tak povyrostli?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce