Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Hodně se mi líbila scéna ve 4. díle, jak je jeden z těch vojáků v tý nemocnice a venku s nim sedí ten doktor s tim hamburgerem a Coca Colou. To je jak reklama na Ameriku. | |
|
|
JJ The Pacific sleduju. Zatim teda nic moc, hlavně se moc nemůžu seznámit s tou jednotkou. Tady to je celej prabor, v Bratrstvu to byla jen rota. A myslim, že Bratrstvo neohrožených bylo lepší, ale uvidíme, jak to bude pokračovat. | |
|
|
Já ne ale viděl jste někdo Tajemství mrtvých mužů? | |
|
|
Už jste někdo shlédl nějaké díly The Pacific? Co na to říkáte? | |
|
|
Twiggy napsal v č. 5689: OK, díky za radu mrknu se tam. "Mrkni na známé weby na stahování programů a utilit" |
|
|
|
Jsou volně k stažení programy, které ti umožní to z těch stránek ČT stáhnout. Mrkni na známé weby na stahování programů a utilit |
|
|
|
Twiggy napsal v č. 5687: Na to jsem se už díval a občas mi vypadával obraz. Rád bych si to ale stáhl. Jinak díky za tip. "Nevím, kde stáhnout, ale shlédnout určitě zde: www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10169695354-kdyby/ " |
|
|
|
Nevím, kde stáhnout, ale shlédnout určitě zde: www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10169695354-kdyby/ |
|
|
|
Zdravím nevíte někdo kde stáhnu fiktivní dokument KDYBY... od M. Najbrta ? | |
|
|
poaman napsal v č. 5680: To některý říkaj že se zbláznil už před nima . A Pulpy už sou pomalu film pro pamětníky. "Jeden kolega na jiném foru napsal docela výstižnou formulaci o tom, že Tarantino se po Pulp fictionu zbláznil" |
|
|
|
poaman napsal v č. 5680: Já v podstatě nemám problém s tím námětem. Osobně mně prostě filmy od Tarantina nesedí v mnoha směrech a nemám jeho filmy rád. Ale tohle je pouze můj osobní problém a je to mimo zaměření fóra. "Mě vadí, že využil druhou světovou válku. Jeden kolega na jiném foru napsal docela výstižnou formulaci o tom, že Tarantino se po Pulp fictionu zbláznil. Pro mě to je slátanina, ale neberu nikomu, že se to líbí. Nemám prostě rád přehnanou brutalitu za každou cenu a to jen pro pobavení." |
|
|
|
ramasa napsal v č. 5682: Byl jsem na tom uplně stejně. Vychutnal jsem ti to až na podruhé, když jsem ti viděl poprvé tak jsem si o tom taky myslel svoje "Tak tak . Mě zaujal až na podruhé. Protože když jsem na něj šel do kina čekal jsme něco válečného. Ale pak to člověk vidí podruhé a užívá si ty dialogy a je to super ." |
|
|
|
Dzin napsala v č. 5681: Tak tak . Mě zaujal až na podruhé. Protože když jsem na něj šel do kina čekal jsme něco válečného. Ale pak to člověk vidí podruhé a užívá si ty dialogy a je to super . "ale jako tarantinovku." |
|
|
|
Hanbný pancharty nesmíte sledovat jako válečný film, ale jako tarantinovku. Mě se takhle moc líbili. | |
|
|
clark napsal v č. 5679: Mě vadí, že využil druhou světovou válku. Jeden kolega na jiném foru napsal docela výstižnou formulaci o tom, že Tarantino se po Pulp fictionu zbláznil. Pro mě to je slátanina, ale neberu nikomu, že se to líbí. Nemám prostě rád přehnanou brutalitu za každou cenu a to jen pro pobavení. "Tarantino je snad vůbec nepřeceňovanější režisér, kterýho znám. Jedinej klad hanebných parchantů je herecký výkon Christopha Waltze. Jinak je to typická tarantinova slátanina." |
|
|
|
Tarantino je snad vůbec nejpřeceňovanější režisér, kterýho znám. Jedinej klad hanebných parchantů je herecký výkon Christopha Waltze. Jinak je to typická tarantinova slátanina. | |
|
|
taky myslim že jeto dobry film a historije je potlačena ale přiběh a postavy mě zaujal a myslim že semu podařilo dost věci vyjadřit svym spusobem který se nemusi libit všem mě se libil prostě tarantino | |
|
|
MartinCBR napsal v č. 5676: Přesně tak, o tom jsou taky Tarantinovy filmy "super dialogy" |
|
|
|
Tak to áno pianista bol super film alebo šedá zóna. Tarantino ma super filmy ktoré treba počúvať ,Hanebný pancharťi sa mi páčilo viac keď som si to pozrel druhý krát, super dialogy. | |
|
|
poaman napsal v č. 5673: Tyhle filmy jsem viděl a souhlasím s tebou, jsou skvělé. Ale tady šlo o historii, kdežto u Tarantina byla až někde na třetím, čtvrtém místě "Pianista a nebo náš film Krev zmizelého" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce