Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
DuGalle: To je fakt, jedinci opacneho pohlavi toho nechteji akceptovat spousty. A stejne tak je i fakt, ze Marat byl vyzdvizen, opraven a opet mohl plout. | |
|
|
Tak tady musím podpořit tu kočku níže, když už tak byl potopen, ale rozhodně ne zničen... Bohužel, a to prostě jedinci opačného pohlaví nejsou schopni akceptovat, nebyl potopen tak hluboko, aby ho nešlo zase vyzvednout a upravit, aby aspoň plaval |
|
|
|
Radek H: Souhlasim, po valce a v hutich... | |
|
|
Marat byl zničen!!! | |
|
|
Kdo se včera koukal na Let Intruderu? Až na tu poslední minutu filmu to bylo kuwa good. | |
|
|
DuGalle: Pockej, ty jsi nevidel treba fotku Pittsburghu, jak si to sine od Japonska na opravu do lodenic bez pride? | |
|
|
Glynwed : Spise to vypadalo jako Maus... | |
|
|
Pavel: Pokud beres jen tu cast na fotce... | |
|
|
No protože jsem to hrozně dlouho chtěl vidět a když to začli dávat, zak jsem viděl jenom první 4 díly, zbytek ne. | |
|
|
Hartmann: Ježišmarjá proč? Chybí Ti snad kyslík? | |
|
|
Nenahrával jste někdo "Chlapci a chlapi"? | |
|
|
Po té scéně jak americký kapitán sám zabil asi 20 mexikánců s nějakým prapodivným samopalem mám strach jet do USA. | |
|
|
Dzin Podle fotky tak padesát kilo | |
|
|
Tak to můžeš brát jako výstrahu pro Mexiko, že se stríčkem Samem nejsou žádný žerty. | |
|
|
Ted mi jeden kamos ukazoval film a tam Mexikanci v druhé světové měli spojenectví s osou.Nejdřív se setkal nějaký tlusťoch s Hitlerem a pak se domluvili na otevření fronty proti USA.A skončilo to tím,že je amíci rozdrtili a obsadili Mexiko.Větší blbost jsem neviděl a nechápu kdo tohle mohl natočit!!!!!Horší je to,že kámoš si opravdu myslel,že mexikánci měli spojenectví s osou.Made in USA!!!!! | |
|
|
Co se týká toho Marata. Po utržení přídě sloužil jako plovoucí dělostřelecká baterie. Nemohl tedy plnit svoji primární úlohu, ale na druhou stranu rozhodně nebyl zničen. | |
|
|
Jo, to je ono - přesně podle hesla: "Co je hranatý, to je německý." Ale na tu dobu oceňuju, že tam daly aspoň úsťovou brzdu. |
|
|
|
Myslíš to oplechované téčko, co mělo vypadat jako něco německého, ale spíše to přípomínalo britský Cavalier? | |
|
|
Jak se vám líbila PzKpfw IV v Majoru Zemanovi??? | |
|
|
Dzin: ale viděl, ale rozhodně se nehýbala vlastní silou, plavbyschopnost také nezajišťoval trup. Je plavat a plavat. S plovákama a remorkérem by plaval Chryslerův mrakodrap |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce