Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
hej to je ono! | |
|
|
Nemetko: Zkratky jsou ZW (Z jako Zug), BW (B jako Batalion) | |
|
|
Ondík napsal(a) v č. 823: "byl maskován jako "vozidlo velitele praporu", že?" No ja si pamatam na oznacenie ZW a DW a ze to bolo nieco ako vozidlo velitela caty/praporu... |
|
|
|
Du Galle: Já jsem psal, že si nejsem jistý, spíš jsem chtěl aby to bylo vtipný. Jinak Pz. IV byl maskován jako "vozidlo velitele praporu", že? | |
|
|
Ondík: Grosstraktor byl úplně samostatná konstrukce, která připomínala ostatní typy asi tak jako SMK připomínal T-34 Ale jinak to souhlasí, první tanky byly maskovány za kde co, jenom se nemohlo napsat, že jde o tank... P.S. Doufám že máš radost z nového majitele firmy |
|
|
|
FUJ06: Oni Němci totiž některé tanky vyvíjely pod pláštíkem pásových traktorů /myslím že zrovna čtyřku jako Grosstraktor, ale teď od stolu si nejsem úplně jistý/. | |
|
|
Ondík:To se zdaleka nepodobá PzKpfw IV.Vypadalo to jako traktor mého dědy Je to ale docela dobrý příběh,který mě zaujal.Já osobně se na to kouknu znovu. |
|
|
|
Ja ho videl bohuzel jen konec a ten me zrovna moc nezaujal. Kdyz se dokopu, mozna ho i nahraji. | |
|
|
Hartmann, Marek: 'When...' sú dobrý film, ale určite nie slávný. Je to iba TV film z produkcie HBO. | |
|
|
Marek, Hartmann: Těžké techniky tam moc není, všechno papundeklové "jako Pz-IV". | |
|
|
Marek: Já ho ještě neviděl, ale je dost slavnej. | |
|
|
Hele Hartmanne stojí ten film "Když utichly trumpety" za to ? Motá se tam taky nějaká technika ? | |
|
|
Jossif: Scéna s Eliasom je nezabudnuteľná. Tí Vietnamci boli zaneprázdnení strieľaním na Huey a možno si ho všimli až neskôr. P.S. Všimol si niekto, že na jednom s tých APC, ktoré dorazia po záverečnej bitke je zavesená vlajka s hákovým krížom? Doteraz nechápem odkiaľ sa tam vzala. |
|
|
|
Čata je dosť dobrý film. navyše aj realistický až na to, keď Elias beží pred 50 Vietnamcai s 3 guľkami v tele. |
|
|
|
Já ve Vršovicích bydlel vedle rozpadlého baráku,kde žilo asi 200 romských spoluobčanů... Nedaleko Heroldových sadů, jestli to tam trochu znáš.... |
|
|
|
Jo jo Vršovice, spíš Nusle. Chodim tam do školy na střední. Ale přímo ghetto to není | |
|
|
Ve čtvrtek je na HBO 2 ve 22:35 film The Platoon (Četa) | |
|
|
+Vršovice +Chánov D.G.: Copak, máš strach, že by u tebe chtěli přespat????? |
|
|
|
DuGalle napsal(a) v č. 806: " Hlavně aby nepřišli takoví ti Slováci-cestovatelé (Helsinky, Toronto, Dover)" souhlasim+Žižkov atp. Jinak ale mám Žižkov rád:) |
|
|
|
Néé DuGalle, co máž proťy nám "osmahlím" cestovatélúm? Rěknu Deméterovy co f krymynále bil a on má bžitvu a uďelá ťy ži - ži - ži a máž hlavu na tči púlki vole! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce