Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Ľudia, aký je váš názor na film Hartová vojna? | |
|
|
toFUJ:Neodsuzujme Ryana,ty blondýnky na začatku jsou šéne. | |
|
|
curahee:KOD NAVAJO = SAVING PRIVATE RYAN. | |
|
|
Psychologie a nic víc,z boje skoro nic.Dost bídnej je film"Kod Navaho". | |
|
|
A co tenká červená linie???Podle mě něco podobného jako četa.Akorát z 2ww. | |
|
|
Bohužel si nevzpomínám,dnes na to prostě kálím(na tu četu). | |
|
|
curahee : Na závěr se přece v Četě objeví jakási americká technika či co to je. To by Ti mohlo stačit. | |
|
|
toMarek:No dobrá,ale víš co myslím,svým způsobem jsem ortodoxní . | |
|
|
curahee : No v málo filmech najdeš Panther. | |
|
|
FUJ06,curahee : Jo, jo. To je náhodou dobře udělaný film. | |
|
|
Snad?Ale,když tam není ani sherman,panther nebo sig runy tak to je pro mne o ničem . | |
|
|
cuarehee:Teď ve vedeme diskuzi s markem přes on-line okno.
Marek:Četa je jeden z nejlepších filmů o větnamu. Ukazuje právě ten dvojí pohled na konflikt. Musím souhlasit |
|
|
|
to FUJ06:Ten film mě moc nebere. | |
|
|
Za chvíli běží na primě film Četa.Je to z války ve vietnamu a nevím co i o tom myslet.Tak se dívejte | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 1062: Při vzpomínce na Uphama mě dodnes bere amok !!! " Bart S.:Dobrý byl Apem(n).Co to znamená pozem???" |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 1041: Vlastne, áno, máte pravdu. A navyše to boli Rangers spolu s kričiacími orlami - to je vražedná kombinácia. "Lipton (1028): musím souhlasit s Dzinem, Rangers byla elita.. A vem si jak se dokáže bránit elita přesile (kupř. Bastogne).. Navíc tento útok trval krátce a rozhodně při něm nebyla nasazena celá divize.." |
|
|
|
Bart S.:Dobrý byl Apem(n).Co to znamená pozem??? | |
|
|
ani krok zpet napsal v č. 1045: No to vylodění bylo docela slušný, ale jinak... PARODIE! "Mně to vylodění nepřišlo nějak srandovní" |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 1052: Já jsem na něj šel "povinně" a myslel jsem si co to zas bude za blbost. Ale příjemně mě to překvapilo. Ale nejlepší byl myslím tříska s tou britskou puškou. Kde ji v takové prdeli sehanal netuším. "Film se mi líbil. Docela dobře je tam ukázáno chování rudoarmějců v osvobozených oblastech." |
|
|
|
Add bratři Sullivanové: Bylo jich pět a všichni zahynuli na lehkém křižníku CL 52 Juneau. Ten se potopil po První bitvě u Guadalcanalu (to je název bitvy, ne že byla u tohoto ostrova první), když dostal zásah torpédem z ponorky I-26. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce