Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Melyngar: To výš, to je z nedostatku oponentů, do kterých by jsme se mohli společně opřít. V "Bylo vylodění v Británii v roce 1940 možne" jsme je roznesli po širých a nedohledných dálavách oceánu, a teď se jen snažíme nepropadnout stagnaci. ![]() |
|
|
![]() |
Algernon: Dobře, ať je po tvém, takže zatímco já mám naprostou pravdu, že on už všechno zapomněl, on si vymýšlí, že já nic nevím... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dzin:Takže osazenstvo jako z "mateřinky".teda vy se ale máte rádi![]() |
|
|
![]() |
Jinak, mě se náhodou "levoruké nabíjení" odstřelovačky docela líbilo. Připomnělo mi to americkou instruktáž o zacházení s AK-47, kdy se měl přesně takhle natahovat závěr... ![]() |
|
|
![]() |
Melyngar: (988) Vzhledem k osazenstvu baru by jsi tam parvděpodobně zapadla lépe, než já... ![]() Mimochodem, nevěř Algernonovu (991). Není to vzájemné. Zatímco on si vymýšlí, že já nic nevím, já mám naprostou pravdu, že on už všechno zapomněl... ![]() |
|
|
![]() |
FUJ06:Není špatnej nápad...jsem pro |
|
|
![]() |
Já jsem se byl kouknou do Osvětimi a řeknu vám,že pohled do pecí a na dlouhé řady fotek vězňů,kteří tam zemřeli nebyl dvakrát příjemný. Jste pro,abych založil diskuzi Koncetrační tábory??? |
|
|
![]() |
Bart S.:Já v Terezíně byla,sice jako menší,ale ještě si pamatuju,jak jsme s bráchou zkoumali kulky ve zdi,divili se,jak na tak malých "postelích" mohlo "spát" tolik lidí atd. |
|
|
![]() |
Dzin napsal(a) v č. 976: Terezín, ikdyž je v ČR, je pro mně trochu z ruku. Mauthausen je kousek a navíc jsem v něm už byl. "Nemusíš ani do Osvietimi či Mauthausenu, stačí zajet do Terezína " ![]() |
|
|
![]() |
curahee:vzal na mě hůl a chtěl mě zmlátit![]() |
|
|
curahee napsal(a) v č. 997: Nabijel levou rukou misto prave vypadalo to blbe. "A co rikáš ty zbrani toho odstrelovače Jacksona?Trochu si tam zašmodrchával ruce,nemyslíš?" |
|
|
|
![]() |
currahee: Tie tigre boli v skutočnosti upravené T-34. |
|
|
![]() |
I ty pojezdovy kola u toho tigra se Ti libily? |
|
|
Já si myslím,že ten tygr byl docela slušnej,ale i ten Marder III byl perfektní,on vůbec celej film byl super![]() Jackson měl podle mího názoru Springfield '03 a ani jsem si toho tam ani nevšim,že se mu pletou ruce.Ale ty bunkry na tý OMAZE nebyly podle pravdy,nebo jo??? |
|
|
|
![]() |
A co rikáš ty zbrani toho odstrelovače Jacksona?Trochu si tam zašmodrchával ruce,nemyslíš? |
|
|
![]() |
to ani krok zpet:Jak se Ti v Ryanovi libil ten tigr![]() |
|
|
Nejlepší film z WW2 byl bezkonkurečně "Zarchraňte vojína Rajena"(mám to napsáný určitě blbě) a ještě by mohli udělat obdobný film z východní fronty,třeba "Zachraňte svobodníka Borodina"![]() |
|
|
|
![]() |
toFUJ06:Co deda rikal na ty filmy?![]() |
|
|
![]() |
ALgy:V tom případě nebudu rušit![]() |
|
|
![]() |
Algy:No rozhodně mnohem mnohem víc než já..Zatím znám pár letadel,možná rozeznám typy LO a TO,něco okolo a to bude asi tak všechno...![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce