Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Algernon: Dobře, ať je po tvém, takže zatímco já mám naprostou pravdu, že on už všechno zapomněl, on si vymýšlí, že já nic nevím... | |
|
|
Dzin:Takže osazenstvo jako z "mateřinky".teda vy se ale máte rádi | |
|
|
Jinak, mě se náhodou "levoruké nabíjení" odstřelovačky docela líbilo. Připomnělo mi to americkou instruktáž o zacházení s AK-47, kdy se měl přesně takhle natahovat závěr... | |
|
|
Melyngar: (988) Vzhledem k osazenstvu baru by jsi tam parvděpodobně zapadla lépe, než já... Mimochodem, nevěř Algernonovu (991). Není to vzájemné. Zatímco on si vymýšlí, že já nic nevím, já mám naprostou pravdu, že on už všechno zapomněl... |
|
|
|
FUJ06:Není špatnej nápad...jsem pro | |
|
|
Já jsem se byl kouknou do Osvětimi a řeknu vám,že pohled do pecí a na dlouhé řady fotek vězňů,kteří tam zemřeli nebyl dvakrát příjemný. Jste pro,abych založil diskuzi Koncetrační tábory??? | |
|
|
Bart S.:Já v Terezíně byla,sice jako menší,ale ještě si pamatuju,jak jsme s bráchou zkoumali kulky ve zdi,divili se,jak na tak malých "postelích" mohlo "spát" tolik lidí atd. | |
|
|
Dzin napsal(a) v č. 976: Terezín, ikdyž je v ČR, je pro mně trochu z ruku. Mauthausen je kousek a navíc jsem v něm už byl. "Nemusíš ani do Osvietimi či Mauthausenu, stačí zajet do Terezína " |
|
|
|
curahee:vzal na mě hůl a chtěl mě zmlátit | |
|
|
curahee napsal(a) v č. 997: Nabijel levou rukou misto prave vypadalo to blbe. "A co rikáš ty zbrani toho odstrelovače Jacksona?Trochu si tam zašmodrchával ruce,nemyslíš?" |
|
|
|
currahee: Tie tigre boli v skutočnosti upravené T-34. | |
|
|
I ty pojezdovy kola u toho tigra se Ti libily? | |
|
|
Já si myslím,že ten tygr byl docela slušnej,ale i ten Marder III byl perfektní,on vůbec celej film byl super Jackson měl podle mího názoru Springfield '03 a ani jsem si toho tam ani nevšim,že se mu pletou ruce.Ale ty bunkry na tý OMAZE nebyly podle pravdy,nebo jo??? |
|
|
|
A co rikáš ty zbrani toho odstrelovače Jacksona?Trochu si tam zašmodrchával ruce,nemyslíš? | |
|
|
to ani krok zpet:Jak se Ti v Ryanovi libil ten tigr ? | |
|
|
Nejlepší film z WW2 byl bezkonkurečně "Zarchraňte vojína Rajena"(mám to napsáný určitě blbě) a ještě by mohli udělat obdobný film z východní fronty,třeba "Zachraňte svobodníka Borodina" | |
|
|
toFUJ06:Co deda rikal na ty filmy? | |
|
|
ALgy:V tom případě nebudu rušit | |
|
|
Algy:No rozhodně mnohem mnohem víc než já..Zatím znám pár letadel,možná rozeznám typy LO a TO,něco okolo a to bude asi tak všechno... | |
|
|
Dzin(973):To nee.Já toho zase tak moc nevím a v mým věku by mě do baru nejspíš nepustili |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce