Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
V podobném stylu byl natočen film Naše slečna Fred. To taky stojí za to!!! | |
|
|
Kreon napsal v č. 2387: "Dzin: ty hormone..ty to bereš moc jednoduše. Ale máš recht, mě osobně se moc líbí tam blonďatá komunistka (ne jejich šéfka ale ta druhá co s ní soupeří) ." Není nad čistou, árijskou blondýnu Helgu Ale jestli tam je něco "rudého", v blonďatém podání ... hm, to musím vidět taky! Kdyžtak nad tím přemýšlím... mě přepadnout blonďaté komando, tak nevím, co bych stihnul dřív ... jestli vystřelit nebo se zamilovat Ale jestli jste mě nepoznali... tak v pohodě... žádné strachy ... to jsem já ... Leclerck |
|
|
|
RENÉĚ !!! Ty ženská jedna hloupá...! |
|
|
|
Bodré podoledne | |
|
|
Na DVD to je ale v originální znění. www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000067A8U... |
|
|
|
Streso: Ok..kdybys něco zjistil, tak dej vědět. Je mi celkem jedno na kolik to bude DVD....vůbec se divim že to nikoho nenapadlo aby to vydal v originále, A MASH taky...a přitom se dnes vydávaj na DVD kolikrát naprostý blbiny... Dzin: ty hormone..ty to bereš moc jednoduše. Ale máš recht, mě osobně se moc líbí tam blonďatá komunistka (ne jejich šéfka ale ta druhá co s ní soupeří) . |
|
|
|
Jo Michel,jak furt musela ke kadeřníkovi :o) | |
|
|
Halo, halo je opravdu povedený seriál. A co se týká postav, mě osobně se nejvíce líbí většina účastnic odboje. | |
|
|
Kreon: No kvalita nic moc,jeden díl má zhruba kolem 100MB,ale koukat se na to dá,mám to na 14 CD (84 dílů).Ještě počkám až seriál skončí v televizi a kouknu se po lepší kvalitě,protože si myslím že to někdo zase graboval a tentokrát v lepší kvalitě než před několika lety,kdy seriál běžel v telce.Už jsem pár dílu viděl na netu a mají tak kolem 230MB což bude určitě lepší :o)) ale hold to bude muset jít na několik DVD :o) | |
|
|
Ten přihřátej poručík taky nemá chybu!!! Jinak je to super celkově, bezva nápad! | |
|
|
A oddaná Helga | |
|
|
COLONELLO !!! | |
|
|
Streso napsal v č. 2377: "Halo halo je super,mám všechny díly na CD" Hele..jestli je fakt más a navic v dobre kvalite, tak sem s nimi. Kolik jich je celkem? Opravdu bych o ne mel zajem! Souhlasim s tim ze nej postava je asi ten policajt..jeho "bodré podoledne" nemá chybu. Zrovna vcera jsem mel zachvat smichu kdyz vypravel jak "sukal v lese a blinkal baterkou na plombardery". ). Ale zase takovej porucik Gruber a kapitán Bertorelli, to je taky dvojka. |
|
|
|
Lepší je angličan co si myslí že umí francouzsky (modrý den...) | |
|
|
Halo halo je super,mám všechny díly na CD,nejlepší postavy jsou her Flik a jeho přisluhovač von Smalhausen nebo jak se to píše :o)) | |
|
|
Nejedná se o film, ale i tak. Kdopak sledujete HALÓ HALÓ ?? | |
|
|
Tom: přesně tak | |
|
|
Tom: kpt. Jacques Remlinger (Fr) a Bruce Oliver | |
|
|
Tom napsal v č. 2366: To ťažko, pilotoval Spitfire zo 602. letky RAF! "Já myslel, že Američan..." |
|
|
|
Ovšem ty záběry z Říma byly dost dobré,obzvlášť ta nástavba na Hotchkisse,to se jen tak nevidí! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce