Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Od 31.3. 2005 v Cinestar Pád Třetí říše !!!! |
|
|
![]() |
V podobném stylu byl natočen film Naše slečna Fred. To taky stojí za to!!! |
|
|
![]() |
Kreon napsal v č. 2387: "Dzin: ty hormone..ty to bereš moc jednoduše. Ale máš recht, mě osobně se moc líbí tam blonďatá komunistka (ne jejich šéfka ale ta druhá co s ní soupeří) ." Není nad čistou, árijskou blondýnu Helgu ![]() Kdyžtak nad tím přemýšlím... mě přepadnout blonďaté komando, tak nevím, co bych stihnul dřív ... jestli vystřelit nebo se zamilovat ![]() Ale jestli jste mě nepoznali... tak v pohodě... žádné strachy ... to jsem já ... Leclerck ![]() |
|
|
![]() |
RENÉĚ !!! Ty ženská jedna hloupá...! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Bodré podoledne |
|
|
![]() |
Na DVD to je ale v originální znění. www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000067A8U... |
|
|
![]() |
Streso: Ok..kdybys něco zjistil, tak dej vědět. Je mi celkem jedno na kolik to bude DVD....vůbec se divim že to nikoho nenapadlo aby to vydal v originále, A MASH taky...a přitom se dnes vydávaj na DVD kolikrát naprostý blbiny...![]() Dzin: ty hormone..ty to bereš moc jednoduše. ![]() |
|
|
![]() |
Jo Michel,jak furt musela ke kadeřníkovi :o) |
|
|
![]() |
Halo, halo je opravdu povedený seriál. A co se týká postav, mě osobně se nejvíce líbí většina účastnic odboje. ![]() |
|
|
![]() |
Kreon: No kvalita nic moc,jeden díl má zhruba kolem 100MB,ale koukat se na to dá,mám to na 14 CD (84 dílů).Ještě počkám až seriál skončí v televizi a kouknu se po lepší kvalitě,protože si myslím že to někdo zase graboval a tentokrát v lepší kvalitě než před několika lety,kdy seriál běžel v telce.Už jsem pár dílu viděl na netu a mají tak kolem 230MB což bude určitě lepší :o)) ale hold to bude muset jít na několik DVD :o) |
|
|
![]() |
Ten přihřátej poručík taky nemá chybu!!! ![]() |
|
|
![]() |
A oddaná Helga ![]() |
|
|
![]() |
COLONELLO !!! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Streso napsal v č. 2377: "Halo halo je super,mám všechny díly na CD" Hele..jestli je fakt más a navic v dobre kvalite, tak sem s nimi. Kolik jich je celkem? Opravdu bych o ne mel zajem! Souhlasim s tim ze nej postava je asi ten policajt..jeho "bodré podoledne" nemá chybu. Zrovna vcera jsem mel zachvat smichu kdyz vypravel jak "sukal v lese a blinkal baterkou na plombardery". ![]() Ale zase takovej porucik Gruber a kapitán Bertorelli, to je taky dvojka. |
|
|
![]() |
Lepší je angličan co si myslí že umí francouzsky (modrý den...) ![]() |
|
|
![]() |
Halo halo je super,mám všechny díly na CD,nejlepší postavy jsou her Flik a jeho přisluhovač von Smalhausen nebo jak se to píše :o)) |
|
|
Nejedná se o film, ale i tak. Kdopak sledujete HALÓ HALÓ ??![]() |
|
|
|
![]() |
Tom: přesně tak |
|
|
![]() |
Tom: kpt. Jacques Remlinger (Fr) a Bruce Oliver |
|
|
![]() |
Tom napsal v č. 2366: To ťažko, pilotoval Spitfire zo 602. letky RAF! "Já myslel, že Američan..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce