Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Dnes na ČT2 v 20:00 dokument o Jaltě. | |
|
|
Levant: já jsem tu knihu kupoval tak před rokem a jsem dost spokojenej ... Být tebou, tak ji kupuju Ale Kralik má pravdu, drahá je dost. | |
|
|
Kralik napsal v č. 2409: Na to sem se neptal Já se ptal jestli stojí za to si ji koupit... " Drahá" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2408: Ano je vidět, že ten film dělali Kanaďani. Eštěže nespolupracovalo pár lidí z Austrálie, jinak by byl Göring Cassanovou a ze Streichera by byl jakejsi Žárlivej milenec... "Dobrá Love story " |
|
|
|
Egli: Děkuji | |
|
|
Levant: Drahá | |
|
|
Lidi nevíte jaká může být ta kniha o Bratrstvu neohrožených? | |
|
|
Kdopak viděl ten kanadskej film NORIMBERSKÝ PROCES? | |
|
|
Elvis: Asi tě zklamu, ale já jsem ho taky neviděl... | |
|
|
xfish: zkus tohle fronta.cz/forum_tema_show.php?id=108&po=... |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2395: Blbá otázka, mal si sa spýtať, či tu je niekto taký, čo nevidel Bratstvo neohrožených "Viděl jste někdo ten seriál Bratstvo neohrožených?" |
|
|
|
Tak jsem na DC++ objevil MASH i Halo Halo...bohuzel me prosby o link zustaly nevyslyseny. Nechápu proc tedy sdilej data kdyz nechtej aby to od nich nikdo stahoval.....no nic. | |
|
|
Kreon: (2387) No jejej, to ti podepíši a dvakrát podtrhnu. | |
|
|
Další zvuky z Haló haló na halo-halo.euweb.cz/ | |
|
|
Strážník Crabtree: „Je to o odrazu Spadlé matrony s velkýma melounkama!“ | |
|
|
Teď mě dobře poslouchejte, nebudu to víckrát opakovat. | |
|
|
Tatar napsal v č. 2378: Celou noc sem šukal v lese "Lepší je angličan co si myslí že umí francouzsky (modrý den...) " |
|
|
|
Viděl jste někdo ten seriál Bratstvo neohrožených? | |
|
|
Glynwed napsal v č. 2393: O něčem bližším bys nevěděl? "Od 31.3. 2005 v Cinestar Pád Třetí říše !!!!" |
|
|
|
Od 31.3. 2005 v Cinestar Pád Třetí říše !!!! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce