Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 2302: Jo byly dobré...jako a to že řidič ví víc, to je docela blbost..kritizovat se dá vždy a všude..podle mě vedl válku Rommel dobře..prostě ale neměl dost sil... "Tak ten dokument o Rommelovi na Čt2 dost dobrý,čo hovoríte?" |
|
|
|
Jak se Vám líbí film Kukuška? | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 2304: Resp. si to o sebe len vodiči myslia... "To nevíš že řidič je vždy chytřejší svého šéfa? Sám taky občas dělám šéfovi řidiče... " Ale hej, dalo sa na to pozerať... |
|
|
|
Sk(2303): To nevíš že řidič je vždy chytřejší svého šéfa? Sám taky občas dělám šéfovi řidiče... Ale ten dokument se mi líbí! |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2302: Podľa výpovedí Rommelovho telegrafistu a vodiča to vypadalo, tak, že sa všetkému rozumeli lepšie než sám Rommel a bolo im všetko jasné... "Tak ten dokument o Rommelovi na Čt2 dost dobrý,čo hovoríte?" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2300: Od osmi večer se omezuji pouze na konzumaci sucharů "Nakolko viem,že rád papáš určite si vhodnú činnosť na vyplnenie reklamného času najdeš... " |
|
|
|
to Brunner: Mám pouze ten Příliš vzdálený... | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 2293: No vezmu-li frekvenci reklam ve dvouhodinovém filmu, kdy film začíná ve 21 hod a končí například v 00.30 hod, tak bych se musel ukafovat případně si uhnat infarkt..... "takže, aspoň si mezi tím uděláte kafe, pánové!" |
|
|
|
Lidi máte někdo na DVD, nějaký černobílý dokument typu Timelife video (dlouhá cesta zpět, atd.) Existuje něco takového. Nemyslím hrané filmy, jde mě dokumenty, podobné jako v neděli v 8 na Primě. | |
|
|
enigma (2292). Jinak ty reklamy jsou hnus!!! Jediná obrana by byla bojkotovat výrobky, které se v těch reklamách objevujou. Na tom se ale tenhle národ nikdy nedohodne... takže, aspoň si mezi tím uděláte kafe, pánové! |
|
|
|
Jamamoto napsal v č. 2289: Byl jsem pomalej "Já to mám v počítači v češtině, asi nahraný z HBO. Podle mne to není špatný, i když originál má určitě lepší atmosféru." |
|
|
|
No v 5+1 je to docela síla | |
|
|
ragaz napsal v č. 2288: Já to mám taky tak, ale prý to už běželo na HBO a dabin je dobrej. Ano ty reklamy to budou ničit.... "Já mám DVD s titulkama, česky jsem to neslyšel" |
|
|
|
Já to mám v počítači v češtině, asi nahraný z HBO. Podle mne to není špatný, i když originál má určitě lepší atmosféru. | |
|
|
Jak to bude asi s dabingem? Já mám DVD s titulkama, česky jsem to neslyšel. A tak 2 reklamy (15 minut) za hodinový díl | |
|
|
ČT 2 je národní stříbro. Na Primě se občas něco dá(formule, nedělní ranní dokumenty), na Nově maximálně MASH. I když teď slíbili to Bratrstvo neohrožených, tak by mohli skrachovat až potom | |
|
|
Enigma napsal v č. 2285: No u našeho parlamentu je možné všechno, nedělej to za ty prachy od lobistů (SAZKA - NOVA apod) "Ale mám za to že by to nejdříve museli odkejvat papaláši v Parlamentu a změnit zákon o veřejnoprávní televizi....." |
|
|
|
ragaz napsal v č. 2284: "rozkrádali - pardon privatizovali" Ano. Jako se vším. Ale mám za to že by to nejdříve museli odkejvat papaláši v Parlamentu a změnit zákon o veřejnoprávní televizi..... No on by to zas tak velký problém nebyl, zvlášť kdyby je hřálo pár set tisíc v portmone.... |
|
|
|
Enigma: přečti si někdy Neviditelného psa když je tam článek o ČT. V komentářích se většinou modré straky sesypou na ČT a už by rozkrádali - pardon privatizovali | |
|
|
ragaz napsal v č. 2282: To tak. Ať si počkají na digitalizaci kdy zde budou možná desítky až stovky jiných programů. ČT2 = historické dokumenty, přírodopisné dokumenty, hokej, fotbal, filmový klub občas nějaká pěkná komedie a v sobotu noční hudba já jsem spokojenej člověk. Novu a Primu s jejich lacinejma škvárama nemusím vůbec.... "No to je pravda, bohužel by ho někteří zprivatizovat a vytvořit třetí zasr... komerční TV." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce