Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Radek K: To je mi známo, ostatně byl jsem jeden z čumilů na Zelném trhu při natáčení Jenom jsem se chtěl zeptat, zda stojí za to si ho sehnat, nebo je to jenom další "blbost"... | |
|
|
to Karaya1: Mám ten film "Hitler - The Rise of Evil" doma na DVD. Je to tříhodinový film popisující Hitlerův život od dětství až do roku 1935. | |
|
|
Tak co Tankový prapor? Vidět cca 10 Téček v útoku byl docela zážitek. | |
|
|
xfish5: Ne...ale ta tvoje ikona je konečně geniální... | |
|
|
Pád Třetí říše je celkem dobrý,zrovna jsem na něj dokoukal | |
|
|
Glynwed: No, ehm, mám to říct? | |
|
|
Takže,keď skombinujeme Karayov a Nemetkov názov filmu,tak nám vyjde ten správny : Hitler: The Rise of Evil |
|
|
|
pozor su dva nove filmy o hitlerovi, jeden americky a jeden nemecky, pad tretej rise popisuje posledne dni v bunkri, zatial co americky rise of evil je o obdobi od narodenia do roku 1938... | |
|
|
Mimo jiné se natáčel i v Josefově a Hradci Králové... | |
|
|
Vona je to trilogie ne? Ale nevím o tom, že by to bylo natáčeno v Praze, ale je to velmy pravděpodobné... | |
|
|
Viděli jste někdo Hitler: The Rise of Devil? Měl by to být ten film natáčený v Brně... | |
|
|
Mě to stahuje nějaký *.r08,... a já to s linuxem neotevřu... | |
|
|
hmmm.... s mojí rychlostí netu můžu tak tahat krávu za vocas..... | |
|
|
Myslím,že nebudeš sklamaný....i keď to nieje zasa tak striktne nejaká biografia AH...ale atmosféru to má perfektnú... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 2444: Nájdu sa i takí...z traileru naň môžu nadobudnúť dojem,že sa nejedná len o hlbšiu sondáž do posledných dní AH a jeho suity... "To hádam nikto kto vie o čo ide nečaká..." |
|
|
|
red_baret napsal v č. 2439: Ja sa hlásim...hezký....ale žiadne veľké bojové scény nečakajte.Pokiaľ viem,tak na SVK má mať premiéru tuším niekedy v máji ??? "viděl někdo film DER UNTERGANG neboli ZÁNIK???" |
|
|
|
K Brunnerovi pouze doplním,že premiéra v ČR je plánována na 31.3.05 a bude distribuován společností Bontonfilm-tak se těším | |
|
|
viděl někdo film DER UNTERGANG neboli ZÁNIK??? | |
|
|
curaheee, taky mne ta věta docela zarazila.... | |
|
|
Ragaz:Dost mě zaráží poslední věty toho článku,proč byli vězni stříleni jak Poláky tak partyzány?! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce