Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Glynwed napsal v č. 2645: ja sem te tam nevidel.. v jaky casti filmu si byl? kde? "Byl jsem tam cca 5 vteřin - ve dvou záběrech zezadu a z dálky " |
|
|
|
brano: pokud ne vlastními silami tak se obrať an známé | |
|
|
Mám to doma nahrané, tak řekni kde, ať si mohu vyhledat zdejší masmediální hvězdu! | |
|
|
Byl jsem tam cca 5 vteřin - ve dvou záběrech zezadu a z dálky . | |
|
|
Byl tam - takovej ten podivín s tím knírkem, jak tam byl skoro furt | |
|
|
Glynwed: Byl jsi v tom prvním díle vidět? Já ho neviděl | |
|
|
Hartmann napsal v č. 2641: Neviem ako... "brano: tak to prosímtě zařiď" |
|
|
|
brano: tak to prosímtě zařiď jinak sorry, koukal jsem se na datum vložení příspěvku a ne na datum konání |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 2639: "brano: nenahrál jsi náhodou ten dokument Slováci na bojiskách WWII ?" Hneď,ako niekto vynájde videorekordér,ktorý dokáže nahrať program s predstihom 2 týždňov,tak nahrávam ako divý... Ide to až 13.5. ...sám by som to rád videl(ak bude čas)...ak by to niekto nahral na comp a eventuálne švacol na nejaké FTP,tak by som bol nesmierne rád(moje vííídeo odišlo do večných lovíšť) |
|
|
|
brano: nenahrál jsi náhodou ten dokument Slováci na bojiskách WWII ? | |
|
|
(2635): Ten popis sedí na jednoho kripla, co jezdí s nái do školy autobusem. | |
|
|
Asi až ve 2 dílu budu sedět u stolu při procesu s AH. Samé němé role, křoví, které nikdo ani nezaznamená . | |
|
|
Glynwed napsal v č. 2635: Glynwede budes tam mit nejakej jinej vystup? " přejde podezřelé individum " |
|
|
|
Tak dnes od 20:00 na ČT 1 - až před mladým AH a jeho přítelem na trhu ve Vídni (zamořené cizáky) přejde podezřelé individum se shrbenými zády a naraženou bekovkou na hlavě, tak si na mě vzpomeňte! | |
|
|
Dzin: The origin of Evil, Rise of Evil,... | |
|
|
Glynwed: A kde ten film "Kořeny zla" bude uváděn? Nebo myslíš ten "Vzestup zla"? | |
|
|
Hmmm...Tak to jsi první člověk, který se potkal s Hitlerem osobně a znám ho .Jinak ten film jsem viděl a je docela dobrý. Škoda, že některé věci z historie jsou tam tak trochu zkráceny... | |
|
|
K tomu filmu Kořeny zla - rád bych upozornil že se v uvedeném filmu mihnu. Při procesu s A.H. jsem si odseděl "roli" obhájce Hanse Franka - ale jestli mě nevystřihli, to opravdu nevím . | |
|
|
Glynwed:Díky,zrovna jsem si říkal co nám asi půstí,teda kromě Novy.. | |
|
|
Seznam pořádů na ČT k 60.výročí ukončení WW2: www.czech-tv.cz/specialy/projekt60/ |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce