Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
bubu napsal v č. 3675: Ne. Stačí mi vypalovačka normálních CD. " Langos: to nemáš nějakých 15 stovek???" |
|
|
|
Langos: to nemáš nějakých 15 stovek??? | |
|
|
a máš osvobození???
To nemám... |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3672: a máš osvobození??? "Mám,to má kdekdo " |
|
|
|
nemáte DVD vypalovačku?
Mám,to má kdekdo |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3667: Já ne. Stojí to moc peněz, navíc je to (u nás) zbytečný. "je to sice illegal ale nemáte DVD vypalovačku??? " |
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3668: Band of brothers.... i když má svoje + a - tak je krásně udělanej "jakej je podle vas nejpravdivejsi a nejrealistictejsi film o WWII? podle me to je pad treti rise" |
|
|
|
jakej je podle vas nejpravdivejsi a nejrealistictejsi film o WWII? Atentát |
|
|
|
jakej je podle vas nejpravdivejsi a nejrealistictejsi film o WWII? podle me to je pad treti rise |
|
|
|
Langos napsal v č. 3665:
"No mám to normálně na DVD. To od někoho sehnal táta, tak nevim, odkud se to vzalo. "
bubu napsal v č. 3666: je to sice illegal ale nemáte DVD vypalovačku??? Samozřejmě ne zadarmo "jako u mě..taky někde schrastěno....." |
|
|
|
jako u mě..taky někde schrastěno..... | |
|
|
Krtek2 napsal v č. 3664: No mám to normálně na DVD. To od někoho sehnal táta, tak nevim, odkud se to vzalo. "To jsi přetáhl z VHS? Na DVD jsem to ještě neviděl" |
|
|
|
Langos napsal v č. 3660: "Osvobození na DVD" To jsi přetáhl z VHS? Na DVD jsem to ještě neviděl |
|
|
|
Dzin napsala v č. 3662: O chybách moc nevim, hlavně proto, že o válce na východě a celkově o německý válce moc informací nemám. Já jsem teď spíš na ty Japonce. "Langos: (3660) A co jsi řikal na různé chybičky? Třeba tu v případě Vatutina? " |
|
|
|
Langos: (3660) A co jsi řikal na různé chybičky? Třeba tu v případě Vatutina? | |
|
|
Dnes jsem si stáhnul film Battle of Midway,a prví co jsem musel udělat bylo přepsání titulek Protože ten kdo je původně překládal o WW2 v Pacifiku moc nevěděl-např. špatně napsaná jména (zejména japonců),překládal jména amerických letadel (divoká kočka ) atd.... Aspoň že to byli jen titulky co jdou přepsat,s dabingem by to bylo horší (na tom si dávají celkem záležet-díky bohu ) |
|
|
|
Nedávno se mi dostalo do rukou všech pět dílů Osvobození na DVD. Jsou to fakt dobrý filmy! Doporučuju. | |
|
|
www.sproe.com/c/czech-officer.html tak to byl čechoslovák! |
|
|
|
Ondraha napsal v č. 3650: Právě, podepsal se pod tolik jiných materiálů, že mu těžko věřit. "ja_62: no nevím jestli ministr propagandy spolehlivý svědek!" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3656: podle otázek spíš z jahody na znak... nebo z doby, něco okolo 30ti letý války.... "z nebes " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce