Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Langos: Zeptej se ČT, já nevím, proč to nedávají. Je to o 6 Češích v cizinecké legii, kteří z ní utíkají (nebo jen někam jedou, už si to přesně nepamatuji) a cestou je napadne německý bombardér a zničí jim vůz. Tak oni musí pěšky a bez vody nakonec dorazí do oázy. A tam najdou bivakující posádku německého bombardéru, který je napadl a kterého, aniž by to věděli, sestřelili. | |
|
|
Dzin napsala v č. 3747: Jak to? A o čem to vůbec je? "je jen škoda, že ho odmítá televize zase dávat. " |
|
|
|
Stíny horkého léta-není to sice přímo válečný, ale celková atmosféra a tak..., móóc se mi líbí. | |
|
|
Oáza je naprosto super film a je jen škoda, že ho odmítá televize zase dávat. | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3743: " A kdy byly natočený černí baroni? " To ale není válečný film. Další třeba Oáza, Smrt má jméno Engelchen, Klíč,... |
|
|
|
Já toho neviděl... | |
|
|
A třeba ještě uloupená hranice, i když ten jsem jeětě neviděl | |
|
|
A kdy byly natočený černí baroni? takovej rok 1992 bych řek | |
|
|
Martin R. napsal v č. 3741: Nebeští jezdci...no jasně, já jsem si říkal že nějaký takový film je. "Já by ještě přidal Atentát a Nebeští jezdci...." |
|
|
|
Já by ještě přidal Atentát a Nebeští jezdci.... | |
|
|
Panzershrek napsal v č. 3738: newim estli se nemylim ale neco mi rika ze tmavomodry svet neni "ceskoslovensky" "Tmavomodrý svět" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3737: Hodina tance a lásky "Nemáte někdo seznam československých válečných filmů???" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3737: Já si vzpomenu jenom na Tmavomodrý svět. Sokolovo, a Práče "Nemáte někdo seznam československých válečných filmů???" |
|
|
|
Hojda hoj! Nemáte někdo seznam československých válečných filmů??? | |
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3730: Jo to máš pravdu "a ja jako obvykle rikam ze to je jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl " |
|
|
|
snad yo | |
|
|
Tak to tomu Panzershrekovi snad bude stačit. | |
|
|
Langos napsal v č. 3732: heh ja nejsu zadnej recenzent sou proste filmy co se mi libi a ktery ne ale tento se mi teda libil hodne treba proto co sou z okoli WWII a vetsinou sou takovy filmy o americkych superhrdiinech coz me ty filmy taky bavi ale tech debilnich amiku mam uz blby zuby toto je film kde se "nenadrzuje" ani jedne strane, celkem podle myho nazoru aji realny a pravdivy a perfektne zpracovany "Tak se skus rozepsat o důvodech ne? Možná právě to chce vědět." |
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3730: Tak se skus rozepsat o důvodech ne? Možná právě to chce vědět. "a ja jako obvykle rikam ze to je jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl " |
|
|
|
Panzershrek napsal v č. 3729: Po kölikátý se ptáš? Jestli chceš znát názory tak si projdi starší příspěvky "Co říkáte ne film Pád Třetí říše " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce