Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Martin R. napsal v č. 3695: mno jo...a chudáci frantíci museli pověsit na stožár americkou vlajku "Pár řad z důvodů natáčení vyleštili " |
|
|
|
ale hezky je, jak maj ty kříže v Ryanovy (scéna ze současnosti) pěkně nablískaný... v realitě jsou u ž lehce zezelenalý
Pár řad z důvodů natáčení vyleštili |
|
|
|
ale hezky je, jak maj ty kříže v Ryanovy (scéna ze současnosti) pěkně nablískaný... v realitě jsou u ž lehce zezelenalý | |
|
|
je to v originale dobry???
Každý film je nejlepší v originálním znění
přečti si ten článek, tam o něm píšou
přečtu |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3690: přečti si ten článek, tam o něm píšou "Že by to byl sudetský němec?" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 3690: je to v originale dobry???"jj,dneska jsem se na Ryana díval,a nevěřil jsem svým uším,když jsem v originálním anglickém znění zaslechl "nestřílejte,já nikoho nezabil!" " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3659: www.sproe.com/c/czech-officer.html tak to byl čechoslovák! jj,dneska jsem se na Ryana díval,a nevěřil jsem svým uším,když jsem v originálním anglickém znění zaslechl "nestřílejte,já nikoho nezabil!" Nevíte jak by se tam mohl takový člověk dostat? Že by to byl sudetský němec? Nebo zas američani pro zpestření tam přidali nějaký nesmysl? |
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3688: "hrstka mužů vyzbrojená americkou vlajkou a vlasteneckou duší mlátí japoskou císařskou armádu do zadku " "a jak tak koukam ten prvni film bude asi zase o nesmrtelnych americanech s nekonecno munici a tu druhy by mohlo byt zajimavy" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3687: j a znam eastwooda akorat ze tocil kovbojky ale stejne sem nikdy zadnou nevidel........teda akorat predvcerejskem sem videl jeden super film ve kterym hral a menoval se utek z alcatrazu" show.idnes.cz/show_aktual.asp?r=show_aktual&c= A051213_175722_show_aktual_gmc" a jak tak koukam ten prvni film bude asi zase o nesmrtelnych americanech s nekonecno munici a tu druhy by mohlo byt zajimavy |
|
|
|
show.idnes.cz/show_aktual.asp?r=show_aktual&... | |
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3685: Tak to jo. Příště to řekněte česky! "der untergang bo jak to nemecky je je pad treti rise a o tom si uz urcite slysel " |
|
|
|
Langos napsal v č. 3684: der untergang bo jak to nemecky je je pad treti rise a o tom si uz urcite slysel "A o čem to je?" mluvis-li zrovna doufam o nem |
|
|
|
A o čem to je? | |
|
|
jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl
Taky se mi dost líbil,atmosféra se dala krájet Myslím,že takhle nějak to mohlo podobně být,ale to už se dneska nedozvíme |
|
|
|
januso napsal v č. 3679: jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl "Čo hovoríte na Untergeng? Podľa mňa je to sila." |
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3668: Nebeští jezdci. " jakej je podle vas nejpravdivejsi a nejrealistictejsi film o WWII?" |
|
|
|
jakej je podle vas nejpravdivejsi a nejrealistictejsi film o WWII? Ruský film "Choď a pozeraj sa". |
|
|
|
Čo hovoríte na Untergeng? Podľa mňa je to sila. | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3677: Jasný a to se mi právě nelíbí. Je to stejný jako s kompama, ten co mám teď byl před čtyřmi lety úplně novej a byl suprovej. Teď je to zastaralá bedna. "no jo,ale čas jde vpřed a s ním i elektrotechnika... za chvilku se budou používat jen DVD" |
|
|
|
Langos napsal v č. 3676: no jo,ale čas jde vpřed a s ním i elektrotechnika... za chvilku se budou používat jen DVD "Ne. Stačí mi vypalovačka normálních CD." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce