Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Takže je to určitě ruský. Mělo by to být ještě za SSSR. | |
|
|
jo to kdybych věděl....ale je to s titulkama, přes rozhovory němců a britů ruský dabing | |
|
|
bubu napsal v č. 3773: Podle toho, z jakýho je to roku. "tak se teď dívám na Osvobození a přemejšlim..je to podle pravdy nebo to je pouze propaganda..???" |
|
|
|
tak se teď dívám na Osvobození a přemejšlim..je to podle pravdy nebo to je pouze propaganda..??? | |
|
|
Polata: (3755) Ty brďo, Boj o Mosku (doufám že je to ten co myslím, ale nejspíše ano). Tak ten bych chtěl zase vidět. Jestli by se mi líbil jako tehdy. | |
|
|
ale tento film sem vlastne nepatry pretože nieje z 2. svetovej | |
|
|
Langos napsal v č. 3764: Tak to radim pozriet lebo lepši film som v života nevidel pozeram ho denne aj 2krat ale niektory vravia že to nieje až take dobre tych by som najradšej ... "Neviděl. No říkal jsem přece, že jsem toho moc neviděl. Do military života jsem přešel teprve nedávno. " |
|
|
|
Neviděl. No říkal jsem přece, že jsem toho moc neviděl. Do military života jsem přešel teprve nedávno. | |
|
|
No to je smola lebo lebo je good film. Ale NAJ film je pre mňa jednoznačne Resident Evil 1 2. Vydel si to?
Langos napsal v č. 3760: "Bohužel, tohle zase uniklo mě." |
|
|
|
Copak, copak??? Dneska se nikdo nezeptá jakej má kdo názor na Pád třetí říše? |
|
|
|
Olivera napsal v č. 3759: Bohužel, tohle zase uniklo mě. "Bratstvo neohrozech si vydel ? to ma 10 dielov od normandie až do berlina" |
|
|
|
Langos napsal v č. 3111: Bratstvo neohrozech si vydel ? to ma 10 dielov od normandie až do berlina "Je to, myslim, ruský, ale z jakýho roku nevim." |
|
|
|
Krtek2 napsal v č. 3757: No jo no. To je hodně špatnej důvod ale. Když ani televize nedokážou zapomenout a odpustit. "No, jestli to spíš není tím, že je to z SSSr" |
|
|
|
Langos napsal v č. 3756: No, jestli to spíš není tím, že je to z SSSr.Schválně, kolik filmů z Ruska bylo na našich televizích? Mrazíka nepočítám. "pacifisti do televize asi nedali." |
|
|
|
Polata napsal v č. 3755: Teda. Já toho neviděl! Jen doufám, že to všechno nedávaj jen na HBO nebo na nějakých jiných speciálních programech, který nemám. Ale stejně by to asi ti pacifisti do televize asi nedali. "Doplnil jsem si filmotéku DVD o Bojovali za vlast (Bondarčuk, 1982), Bitva o Moskvu I. a II. (točeno částečně v Mostě) a Adělé smrti (o Stalingradu) oba Ozerov (ten má málokdy v záběru méně než 30 tanků). Je to z ruské TV nakže to není originál z 5.1, ale na DVD bohužel zatím nevyšllo. Schánim od Ozerova ještě Vojáky svobody a Stalingrad." |
|
|
|
Doplnil jsem si filmotéku DVD o Bojovali za vlast (Bondarčuk, 1982), Bitva o Moskvu I. a II. (točeno částečně v Mostě) a Adělé smrti (o Stalingradu) oba Ozerov (ten má málokdy v záběru méně než 30 tanků). Je to z ruské TV nakže to není originál z 5.1, ale na DVD bohužel zatím nevyšllo. Schánim od Ozerova ještě Vojáky svobody a Stalingrad. | |
|
|
Langos napsal v č. 3753: To jsem taky tipoval... já to potřebuju na seznam VHS co doma mám "Černí baroni? To bylo někdy v roce 1991 nebo 1992 ne?" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3752: Černí baroni? To bylo někdy v roce 1991 nebo 1992 ne? "kdy byl natočenej (jestli to někdo ví)" |
|
|
|
HOP napsal v č. 3746: neříkam že je to válečnej film ale ptám se kdy byl natočenej (jestli to někdo ví) "To ale není válečný film." |
|
|
|
Dzin napsala v č. 3750: To zní dobře. "Je to o 6 Češích v cizinecké legii, kteří z ní utíkají (nebo jen někam jedou, už si to přesně nepamatuji) a cestou je napadne německý bombardér a zničí jim vůz. Tak oni musí pěšky a bez vody nakonec dorazí do oázy. A tam najdou bivakující posádku německého bombardéru, který je napadl a kterého, aniž by to věděli, sestřelili." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce