Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Osvobození - koprodukční pětidílný velkofilm 1967-1971 |
|
|
![]() |
Takže je to určitě ruský. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
jo to kdybych věděl....ale je to s titulkama, přes rozhovory němců a britů ruský dabing![]() ![]() |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 3773: Podle toho, z jakýho je to roku. "tak se teď dívám na Osvobození a přemejšlim..je to podle pravdy nebo to je pouze propaganda..???" |
|
|
![]() |
tak se teď dívám na Osvobození a přemejšlim..je to podle pravdy nebo to je pouze propaganda..??? |
|
|
![]() |
Polata: (3755) Ty brďo, Boj o Mosku (doufám že je to ten co myslím, ale nejspíše ano). Tak ten bych chtěl zase vidět. Jestli by se mi líbil jako tehdy. |
|
|
ale tento film sem vlastne nepatry pretože nieje z 2. svetovej![]() |
|
|
|
Langos napsal v č. 3764: Tak to radim pozriet lebo lepši film som v života "Neviděl. No říkal jsem přece, že jsem toho moc neviděl. Do military života jsem přešel teprve nedávno. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Neviděl. No říkal jsem přece, že jsem toho moc neviděl. ![]() ![]() |
|
|
No to je smola lebo lebo je good film. Ale NAJ film je pre mňa jednoznačne Resident Evil 1 2. Vydel si to?![]()
Langos napsal v č. 3760: "Bohužel, tohle zase uniklo mě." |
|
|
|
![]() |
Copak, copak??? Dneska se nikdo nezeptá jakej má kdo názor na Pád třetí říše? ![]() |
|
|
![]() |
Olivera napsal v č. 3759: Bohužel, tohle zase uniklo mě. "Bratstvo neohrozech si vydel ? to ma 10 dielov od normandie až do berlina" ![]() |
|
|
Langos napsal v č. 3111: Bratstvo neohrozech si vydel ? to ma 10 dielov od normandie až do berlina "Je to, myslim, ruský, ale z jakýho roku nevim." |
|
|
|
![]() |
Krtek2 napsal v č. 3757: No jo no. To je hodně špatnej důvod ale. Když ani televize nedokážou zapomenout a odpustit. "No, jestli to spíš není tím, že je to z SSSr" |
|
|
![]() |
Langos napsal v č. 3756: No, jestli to spíš není tím, že je to z SSSr.Schválně, kolik filmů z Ruska bylo na našich televizích? Mrazíka nepočítám. "pacifisti do televize asi nedali." |
|
|
![]() |
Polata napsal v č. 3755: Teda. Já toho neviděl! "Doplnil jsem si filmotéku DVD o Bojovali za vlast (Bondarčuk, 1982), Bitva o Moskvu I. a II. (točeno částečně v Mostě) a Adělé smrti (o Stalingradu) oba Ozerov (ten má málokdy v záběru méně než 30 tanků). Je to z ruské TV nakže to není originál z 5.1, ale na DVD bohužel zatím nevyšllo. Schánim od Ozerova ještě Vojáky svobody a Stalingrad." ![]() ![]() ![]() |
|
|
Doplnil jsem si filmotéku DVD o Bojovali za vlast (Bondarčuk, 1982), Bitva o Moskvu I. a II. (točeno částečně v Mostě) a Adělé smrti (o Stalingradu) oba Ozerov (ten má málokdy v záběru méně než 30 tanků). Je to z ruské TV nakže to není originál z 5.1, ale na DVD bohužel zatím nevyšllo. Schánim od Ozerova ještě Vojáky svobody a Stalingrad. | |
|
|
![]() |
Langos napsal v č. 3753: To jsem taky tipoval... já to potřebuju na seznam VHS co doma mám "Černí baroni? To bylo někdy v roce 1991 nebo 1992 ne?" |
|
|
![]() |
Mocny_Fanda napsal v č. 3752: Černí baroni? To bylo někdy v roce 1991 nebo 1992 ne? "kdy byl natočenej (jestli to někdo ví)" |
|
|
![]() |
HOP napsal v č. 3746: neříkam že je to válečnej film ale ptám se kdy byl natočenej (jestli to někdo ví) "To ale není válečný film." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce