Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Jo,Schindlerův seznam je z toho nejlepšího co Spielberg natočil. Plně vykresluje jeho hrdinství a odvahu. Vždyť kdo by se za pevné ruky NSDAP odvážil Židy zachraňovat...klobouk dolů před Oskarem Schindlerem! | |
|
|
Jsem ho viděl celej, docela pěknej. A taky jsem hned chytřejší, o Schindlerovi jsem vůbec neslyšel. Byl to dobrej chlap. | |
|
|
jak se vam dneska libil film Schindleruv seznam? podle me moc peknej film, podle me nam skvele priblizil tu dobu a co se v ni delo | |
|
|
Já si první tři díly koupil na VHS, na DVD nevím, z okolí je nikdo nemá Na internetu nevím, azbukou zatím na PC psát neumím.Na google nic moc |
|
|
|
Georgy napsal v č. 3815: Asi to sou pacifisti. "ale nikto to nemá " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3806:
"Když tady tak o tom Osvobožděnie mluvíte, kde by se to dalo sehnat? Mohlo by to být ve videopujčovně?"
Lang os napsal v č. 3807: A nedalo by sa to niekde stiahnúť? Ja to zháňam už vyše roka, ale nikto to nemá "Možná. Ale mělo by." |
|
|
|
Já pomale neznám žádný ruský, potažmo sovětský film.Mimo těch, které jsem zakoupil na VHS.Znovu opakuji, že Mrazíka nepočítám.Čím to asi bude? | |
|
|
Krtek2 napsal v č. 3811: to je pravda.....neznam žádnýho ruskýho herce (kromě Ivana a nastěnky) "AMERICKÝ film" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3810: "hooodně drahý, medializovaný, u diváků z velké části oblíbený, celovečerní a hvězdným obsazením" Napsal jsem velkofilm, né AMERICKÝ film |
|
|
|
Krtek2 napsal v č. 3809: hooodně drahý, medializovaný, u diváků z velké části oblíbený, celovečerní a hvězdným obsazením "Bubu, co si vlastně představuješ pod pojmem velkofilm??" |
|
|
|
bubu napsal v č. 3778: Bubu, co si vlastně představuješ pod pojmem velkofilm?? "že by až velkofilm?? " |
|
|
|
Langos napsal v č. 3807: musí.... "Možná. Ale mělo by. " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 3806: Možná. Ale mělo by. "Když tady tak o tom Osvobožděnie mluvíte, kde by se to dalo sehnat? Mohlo by to být ve videopujčovně?" |
|
|
|
Když tady tak o tom Osvobožděnie mluvíte, kde by se to dalo sehnat? Mohlo by to být ve videopujčovně? | |
|
|
bubu napsal v č. 3803: Nevím co je na tom pravdy, ale já si myslim, že takový ty pořádný komunistický Rusáci, by v životě německou zbraň nevzali... "Polata:je ale dost nelogický že by rusové vyměnily špagina za 30 ran MP40 a 44......." |
|
|
|
Stačí si občas všimnout válečných dokumentů. V tom Osvobození si pamatuji , že ho užívá jeden voják jednotky, která se ocitla v oklíčení na klamném předmostí na Dněpru a to hlavně pro boj v zákopech - takže důvod výměny přidělené zbraně za kořistní je nabíledni. |
|
|
|
Polata:je ale dost nelogický že by rusové vyměnily špagina za 30 ran MP40 a 44....... | |
|
|
Polata napsal v č. 3801: Tak to každopádně! Ty tankový scény byly pěkný, to souhlasím. "Dílům Ozerova můžeme vyčítat cokoliv, ale označení "velkofilm" jim rozhodně patří. Neznám žádný z jiných filmů, kde by tankové scény byly natočeny tak velkoryse. Ze západní produkce rozhodně žádný... " |
|
|
|
Osvobození ... Bubu: ...že by až velkofilm?? no techniky tam je dost ale ty rusové s mp 40 se mě moc nelíbily.... Mám dojem, že jste to asi neviděl: 1/ Užívání německých samopalů vojáky RA jsem zaregistroval v realistrické míře tak jak tomu bývalo v reálu, Stejně jako odpovídá realitě obliba Špagina se 70ran. zásobníkem u německých vojáků, jak ji zachycena např. ve Stalingradu, nebo Železném kříži 2/ Dílům Ozerova můžeme vyčítat cokoliv, ale označení "velkofilm" jim rozhodně patří. Neznám žádný z jiných filmů, kde by tankové scény byly natočeny tak velkoryse. Ze západní produkce rozhodně žádný... Cituj z příspěvku |
|
|
|
rajsmichu.cz/24574 co na to říkáte??? Hádejte kdo je ten chlapík na konci |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce