Největší chyba Německa 2. sv. v.
|
|
---|---|
Bart S.: mno, nemyslel sem přímo pušky, to by asi až takový problém nebyl.. Spíše jsem měl na mysli střelivo, zdravotnický materiál etc. I když že by hloupí Němci vozili po Skotsku "pro partyzány na přilepšenou" vlaky výbroje..? Ono šlo třeba taky o to, že by Angláni neměli při případné protipartyzánské operaci kam ustoupit.. Navíc ani na severu Skotska toho nemohli partyzáni moc ovlivnit.. Nevedlo tamtudy nic.. Žádné komunikace a la Rusko.. Němcům by stačilo je izolovat.. Howgh. |
|
|
|
giro.c napsal v č. 539: V tom Skotsku, hlavně na severu to asi moc obydlený nebylo taky moc komunikycí tam nebylo, pak to počasí a výhody znalosti terénu... Nějaký území by se tam držet dalo. Nějaký zbraně by se tam daly převést třeba ponorkou, ikdyž by to byla docela riskatní. "partyzánská válka v Anglii mi připadá skoro jako utopie" |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 535: Zbraně se vždycky seženou. V takovéhle díře má skoro každý doma nějakou pušku a kdyby ne tak by třeba mohli přepadnout němce. Prostě se nějak snažit přežít. "Jídlo by se dalo asi sehnat od místních, ale co ty zbraně..? " |
|
|
|
Vždyť už jsem to psal buď by útočila na Rusko od spodu a nebo by se snažili spojit s Japonci v Indii, pokud by na ní zaútočili | |
|
|
Lidi už jdeme trochu od tematu .Tak teda nahazuju nové téma a doufám že se ujme.Jak by podle vás probíhalo tažení německých vojsk po možném obsazení egyptu.Byly by jednotky stáhnuty na východní frontu a nebo by se přehrnula přes Irák a zautočila na Kavkaz???Všechno je to kdyby!!! | |
|
|
Dzin: V takový situaci nevim jak se tvářit. | |
|
|
Kralik: Čím to, že Ti to moc nevěřím? Kdyby jsi byl přesvědčený a přijal naše argumenty, poté by jsi se nemohl tvářit ale |
|
|
|
majakova elektronka a dutinovy magnetron neni to to same...???kazdopadne chlapci jsem zde chtel pouze predhodit to ze ceske hlavy vymysleli to co zrodilo centimetrovy radar... zminka o jeho pouziti padla jako spestreni pri prednasce o obrabeni v ultrazvuku a mikrovlnem prostredi... dane problematice nerozumim jen rikam co jsem slysel.. | |
|
|
Dzin, Algy: Dobře. Kapituluju. Luftwaffe nemělo proti RAF šanci. Přesvědčili ste mě. | |
|
|
giro.c: Zase tolik valit očička nemusíš... | |
|
|
Algy ( 563 ) pernamentí? Takovej cizechj slov. Stačí říct, že je to skoro stálý ne? | |
|
|
jo takhle, tak to teda jak vám to jde pěkně | |
|
|
giro.c: To výš, to jsou takové přechodné období, kdy nemáme do čeho píchnout a tak se udržujeme fit... | |
|
|
Jenom doplňuji, že Dzin nevylít jak čertík z krabičky, ale pouze si vymohl upřesnění určitého přízpěvku... | |
|
|
jo jinak dík Algy | |
|
|
a pánové jsou prozměnu zase v sobě , že vás to furt baví | |
|
|
Protože Dzin editovala něco jiného... | |
|
|
No moc oči nevyvaluj. Ale jsem zvědavý, co teď nejmenovaná osoba na to... | |
|
|
To sice není, ale jelikož poslední přízpěvek před Tvým je můj, může to svádět k tomu, že se jedná o reakci na něj. | |
|
|
Algernon: Mě to nemusíš psát, já nepřišel s tím, že by mohli Hunové relativně snadno ochromit britský výstražný radarový systém a následně překvapivě napadnou na 24 perutí RAF... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Největší chyba Německa 2. sv. v.