Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
Nevychází tvar kabiny BV 141 tak trochu z FW-189 ? | |
|
|
SK napsal v č. 189: V šerednosti BV 141 s tebou souhlasím "No tak ten sa mi celkom páči (na rozdiel od napr. BV 141 a iných asymetrákov" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 231: velmi povedené letadélko "Co říkáte na můj oblíbeny Westland Whirlwind? (222) " |
|
|
|
Algernon napsal v č. 232: mezi těmito letadly bych jednoznačně zvolil de Havilland "Takže které bylo nejhezčí vojenské transportní letadlo? " |
|
|
|
Co říkáte na můj oblíbeny Westland Whirlwind? (222) |
|
|
|
Konečně někdo - Mocný Fanda - kdo má s DC-3/C-47 trochu vkus a dělá mi s tím radost | |
|
|
M_F: no nic moc ...já tohohle douglase moc nemusím-transportní letadla vůbec nejsou můj šálek čaje | |
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 225: Mě se tady taky víc líbí Typhoon než Tempest "Vždyť to je strašně nevzhledné oproti třeba tempestu." Mocny_Fanda: DC-3 ?? |
|
|
|
Krása nesmírná! |
|
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 225: Co se ti na něm nelíbí?"Vždyť to je strašně nevzhledné oproti třeba tempestu." |
|
|
|
Perry napsal v č. 224: Vždyť to je strašně nevzhledné oproti třeba tempestu. " Hawker Typhoon " |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 223: jasně...to je u mě hned na druhým místě na třetím pak Hawker Typhoon a na 4. Spitfire "Tak na to zapoměň, jedině Moskito" |
|
|
|
Perry napsal v č. 221: Tak na to zapoměň, jedině Moskito "Já mám z britských letadel nejraději starý dobrý Hurricane Mk.II" |
|
|
|
Z britských letadel se mi nejvíce líbí Westland Whirlwind | |
|
|
Já mám z britských letadel nejraději starý dobrý Hurricane Mk.II | |
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 219: No, spíš než u Spitfiru, je to patrnější u Bf 109... "Se mi líbi ty jeho křídla mírně nahoru..." |
|
|
|
Ale taky Spitfire nebyl špatnej...Se mi líbi ty jeho křídla mírně nahoru... | |
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 216: Asi budu sám proti sobě, ale (předpokládám, že se myslí Bf 109, neboť Messerschmittů bylo „poněkud“ více) prostě to je „cihla“ — vivat (u Němců) He 112 "Meserschmitt" |
|
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 216: Ne, můžeš klidně navrhnout Lillienthalův kluzák "Bere se to jen za války???? Štuka a Meserschmitt" |
|
|
|
Bere se to jen za války???? Štuka a Meserschmitt |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun