Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
Martin R. napsal v č. 260: No.., F-117 sem tam taky někde zahlíd... "A taky američani při tvorbě stealth bombarderu B-2" |
|
|
|
K98 napsal v č. 261: To je BV 141,ne? "Tohle taky nevypadá dvakrát přesvěčivě... www.luft46.com/roart/ro141-2.jpg Nevím jak podle vás, ale podle mě by to nevzlétlo, ani kdy chtělo... " |
|
|
|
Tohle taky nevypadá dvakrát přesvěčivě... www.luft46.com/roart/ro141-2.jpg Nevím jak podle vás, ale podle mě by to nevzlétlo, ani kdy chtělo... |
|
|
|
K98 napsal v č. 259: A taky američani při tvorbě stealth bombarderu B-2 "Už vím, kde se Georg Lucas nechal inpirovat při tvorbě Star Wars..." |
|
|
|
Už vím, kde se Georg Lucas nechal inpirovat při tvorbě Star Wars... | |
|
|
Algernon napsal v č. 255: Jo,tohle je drsný "www.luft46.com/dsart/ds500.html"
Algernon napsal v č. 255: Přečtu "Mimochodem, zkus si přečíst Tomův článek s názvem „Co předcházelo použití proudových motorů v letadlech…“ " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 254: Hmmm... , že by se Huni vraceli ke vzducholodím... "třeba tohle je super šílenost:" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 253: To bych taky rád viděl...."Dost by mne zajímalo, kolik typů — pokud by Huni měli k dispozici řekněme další 2-3 roky na vývoj — by se z těchto (zpodobněných na těch malůvkách) alespoň udrželo ve vzduchu (nemluvě o výrobě, neřku-li o bojových úspěších). :o)))" Nad touhle stránkou jsem pár chvil strávil,a říkal jsem co to je zač... většina letadel vypadá fakt bizarně třeba tohle je super šílenost: www.luft46.com/ghart/ghtrieb.html |
|
|
|
Perry napsal v č. 249: Ano to jistě, převážně je jedinečný tím, že byl jediným proudovým letounem od Junkers. "není šeredný...je zvláštní-jistě má něco do sebe..." |
|
|
|
K98 napsal v č. 248: jj,divné letadlo..."Co takový Ju 287? Mně osobně se moc nelíbí, co vám?" tady jsou další,podobná: www.luft46.com/luftart.html super stránka... Ale jsou to tedy narozdíl od toho junkersu jen nějaké návrhy.... |
|
|
|
K98 napsal v č. 248: není šeredný...je zvláštní-jistě má něco do sebe... "Co takový Ju 287? Mně osobně se moc nelíbí, co vám?" |
|
|
|
He 162 Salamander je podle mě vzhledově velice povedený stroj, ale Hs 132 má taky co do sebe... Co takový Ju 287? Mně osobně se moc nelíbí, co vám? |
|
|
|
Perry napsal v č. 241: No právě a proto musíš uznat že tempest je prostě uhlazený letadlo oproti typhoonu, kde to prostě je odbyté a ten jeho nechutně tlustej zalomenej čumák, to prostě nejde brát na váhu s tempestem. " ale je to o vzhledu letounu a proto se mi víc líbí " |
|
|
|
K98 napsal v č. 244: To je jasný "Mně taky, ale až ty verze s podvozkem, ta lyžina byla příšerná... " Když už jsem u tech německých proudových letadel,líbí se vám HE-162? Mě ano,ale hodně lidem se nelíbí... |
|
|
|
Mně taky, ale až ty verze s podvozkem, ta lyžina byla příšerná... | |
|
|
Perry napsal v č. 242: Mě se docela líbí... "A což takový Arado Ar 234? Líbí-Nelíbí?" |
|
|
|
A což takový Arado Ar 234? Líbí-Nelíbí? | |
|
|
Algernon napsal v č. 236: He 111 je náhodou velmi pohledný stroj..."A co říkáte na asymetrickou příď u pozdějších He 111? "
Cassius Chaerea napsal v č. 240: v nestabilitě máš sice pravdu, ale je to o vzhledu letounu a proto se mi víc líbí typhoon....navíc jak jistě víš tempest byl vyvíjen na koncepci typhoonu. Typhoonův hlavní nedostatek byl tlustý profil-to působilo problémy ve vyššich rychlostech... "Oproti tomu ladnej tempest kde každá křivka letadla je propracována k dokonalosti a vše do sebe krásně zapadá je prostě uplně něco jiného." |
|
|
|
Perry napsal v č. 226: "Co se ti na něm nelíbí? " Se podívej třeba na ten ocas, to je jako by se mistr tesař utnul. Vůbec nepasuje k trupu a u prvních typů ta strašná blbu vzdorná kabina. A ještě ke všemu ta jeho ohromná nestabilita, to je prostě žrádlo, ještě že tehdy měli už spojencí nadvládu ve vzduchu, jinak by skončil na smetišti dějin jako defiant. Oproti tomu ladnej tempest kde každá křivka letadla je propracována k dokonalosti a vše do sebe krásně zapadá je prostě uplně něco jiného. |
|
|
|
Algernon napsal v č. 232: Já bych se přikláněl na stranu Gotha Go 244, ale C-47 taky není špatný... "Takže které bylo nejhezčí vojenské transportní letadlo?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun