Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
bubu napsal v č. 312: I podle vzhledu bych samokřídlo poznal dost snadno "Moby: jak vidíš, nevarovalo, já pořád jedu na vzhledu letadel, samokřídla tu vytáhl Algernon" |
|
|
|
Moby: jak vidíš, nevarovalo, já pořád jedu na vzhledu letadel, samokřídla tu vytáhl Algernon | |
|
|
Kreon napsal v č. 302:
"No toto......trochu zásadní úlet karayo, ne? "
bush napsal v č. 303: Karaya je registrován 2. března 2003. Kolik vody od té doby uplynulo... "To aby sis rovnou změnil i přezdívku ne? Slovo Karaya s obrázkem prostřelenýho červenýho srdce s uvedenym e-mailem v profilu působí v kombinaci s plivačem ohně jako oblíbenym strojem víc než podivně.." Nemůžu za to, že se mi Spit líbí - mimo to, mám ten pocit, že se Bubi nikdy nepotkal se Spitem v boji? |
|
|
|
bubu napsal v č. 309:
"tady je řeč o letounu a ne jen o samokřídlu"
Algernon napsal v č. 300:
"Když samokřídlo, tak jedině od Jacka Northropa, Bubu… "
bubu napsal v č. 304:
"bé dvojka je něco podobného noo:o)) mě se však líbí více Německé podání..."
Algernon napsal v č. 305: Možná z tvý strany . Mělo tě varovat
"Ty znáš jenom B-2? Nicméně i ta je rozhodně původnější… "
Algernon napsal v č. 305: "Jack K. Northrop dělal na samokřídlech už v době, kdy jacísi bří Hortenové za sebou tak leda tahali gumovýho kačera… " |
|
|
|
Moby napsal v č. 307: tady je řeč o letounu a ne jen o samokřídlu "Souhlas, mimo takový maličkosti, totiž že F-5 má k samokřídlu dost daleko " |
|
|
|
Rixen napsal v č. 297: Bejvaj, jen je občas nejde dostihnout . "To jsou teda pěkný stíhačky " |
|
|
|
bubu napsal v č. 306: Souhlas, mimo takový maličkosti, totiž že F-5 má k samokřídlu dost daleko . "když ta F-5 je také hezká..." |
|
|
|
Algernon napsal v č. 305: je toho více ale momentálně mě napadl jen on (černej sympaťák )i když ta F-5 je také hezká... "Ty znáš jenom B-2? "
Algernon napsal v č. 305: přiznám se, letadla mě nikdy moc nebrala i když mám motory v oboru "Jack K. Northrop dělal na samokřídlech už v době, kdy jacísi bří Hortenové za sebou tak leda tahali gumovýho kačera" *edit:každopádně se mi to začíná zdát jako OT |
|
|
|
Algernon napsal v č. 300: bé dvojka je něco podobného noo:o)) mě se však líbí více Německé podání... "Když samokřídlo, tak jedině od Jacka Northropa, Bubu…" |
|
|
|
Karaya1: To aby sis rovnou změnil i přezdívku ne? Slovo Karaya s obrázkem prostřelenýho červenýho srdce s uvedenym e-mailem v profilu působí v kombinaci s plivačem ohně jako oblíbenym strojem víc než podivně.. | |
|
|
karaya1 napsal v č. 301: No toto......trochu zásadní úlet karayo, ne? "Kdepak, Bubi se stále prohání na Messerschmittech — bohužel už jen v nebi… Mně nezbývá než místo poněkud hranatého Bf 109 přesedlat na Mitchellovo dítko" Já sem radši žádou fotku přidávat nebudu, jednak nevím jak,jednak byste mě osočili ze zaslepenosti a jednak žádnou hezkou barevnou fotku FW190, Re2005 či Ki-84 nemám |
|
|
|
Algernon napsal v č. 300: Kdepak, Bubi se stále prohání na Messerschmittech — bohužel už jen v nebi… Mně nezbývá než místo poněkud hranatého Bf 109 přesedlat na Mitchellovo dítko... "Karaya1 — copak, Bubi zanevřel na Messerschmitty a dal tě do šrotu? :o))" |
|
|
|
Pánové... Myslím, že následující fotka mluví za vše
|
|
|
|
Rixen napsal v č. 297: Pozor na Toma "Mě se nejvíc líbí Messerchmitt Me 262" co se týče stíhaček, hlavně když jsou hezké, jako např.Horten IX/GO 229 - sice to měl být stíhací bombardém a sériové výroby se snad ani nedočkal ale hezký byl |
|
|
|
dodozv napsal v č. 296:
"A mne zase brunetky "
Moby napsal v č. 295: To jsou teda pěkný stíhačky "Mě se líběj blondýny" Mě se nejvíc líbí Messerchmitt Me 262 |
|
|
|
A mne zase brunetky a Fw-190 D9-z toho lietadla priam srší sila. | |
|
|
Mě se líběj blondýny- a Dewoitine 520. |
|
|
|
Podle mě je vzhledově nekrásnější Spitfire | |
|